Niet meer bij de tijd

Uit steeds meer kabinetsvoornemens blijkt dat de bewindslieden van nu bepaald niet bij de tijd zijn. De problemen die het Kabinet te lijf wil gaan die ofwel niet bestaan (stikstof), ofwel getuigen van een acute vorm van krankzinnigheid, zoals het voorstel om Noord-Afrikaanse probleemjongeren vanuit de Franse banlieus naar Nederland te halen.

Volgens minister Van Gennip heeft Nederland deze jongeren nodig om de Nederlandse economie draaiende te houden. En dat onder de conditie dat de werkloze migranten die hier al wonen kennelijk op geen enkele manier werk weten te vinden, de talloze werkloze 50-plussers die graag willen, maar nog geen schijn van een kans krijgen en de parttimers die (veel) meer uren kunnen werken. Maar nee: de Minister denkt dat de overname van straatcriminelen uit andere Europese landen de ultieme oplossing is; “want dat is arbeidsmigratie binnen Europa”. Ze is duidelijk van de realiteit losgezongen.

Gebroken vaasje van Rutte… Afb: PXhere

In dit land loopt het gros van de migrantenjongeren al op één of andere manier in de steun. Zij krijgen van z’n lang van z’n leven geen werk en dat is beslist niet omdat ze Rachid of Mohammed heten. Dat is omdat ze voor galg en rad zijn opgegroeid in de migrantengezinnen en inmiddels strafbladen hebben opgebouwd waarvoor Justitie nu al archiefruimte tekort komt. Als de minister nu meent dat ‘werk’ de belangrijkste weg is naar ‘volwaardige deelname aan de maatschappij’ (die deze migrantenjongeren – zo is hen thuis en in de moskee ingepeperd – faliekant afwijzen) dan hebben we in Nederland nog proefkonijnen genoeg en die behoeven dus niet uit Frankrijk geïmporteerd te worden.

De partijen CDA en de VVD verliezen enorme aantallen leden vanwege het stikstofbeleid. Op het partijcongres van de VVD, afgelopen zaterdag, werd zelfs een motie aangenomen om de Kabinetsvoornemens grondig te herzien. De partijtop heeft ’s avonds al laten weten de motie niet uit te willen voeren, waarna de eerste opzeggingen begonnen binnen te stromen. Een van de partijverlaters is Gert-Jan Oplaat, voormalig Kamerlid voor de partij. Hij betoogde gisteravond in het NPO programma Op1 dat er “geen stikstofprobleem in ons land bestaat; het is een gecreëerd probleem”. Hij werd, zoals gebruikelijk bij de staatsomroep, voortdurend hinderlijk in de rede gevallen door de gespreksleider, kennelijk vanwege een verboden mening of een teveel aan waarheid. Dat nam gelukkig niet weg dat Oplaat op een zeer correcte en uiterst deskundige wijze gehakt maakte van de voorstellen. Ook aan tafel: de onvermijdelijke Ed Nijpels, die zich aan toegeschoven baantjes ‘in het circuit’ werkelijk het kleplazarus verdient, in het bijzonder als het overheidsgeld (ons belastinggeld dus) betreft.

22 juni wordt een protestdag, niet alleen voor de boeren. Er moet meer gered worden van het Vagevuur.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Koddebeier
1 jaar geleden

Het wordt tijd dat de kartel klaplopers van het pluche opstappen van regeren en vooruit zien snappen ze geen bal, ze slopen boeren, vissers, de burgerij, ontwrichten de samenleving en lanceren het ene dwaze plan na het andere.
Stop ermee en ga weg stel WHO/WEF clowns !!

Judge Bean
1 jaar geleden

Werkgevers staan vast en zeker te springen om dat Franse tuig in dienst te nemen.

A.R. Girbes sr
1 jaar geleden

Kort ” samengevat”, we hebben ministers zonder verstand, incompetente staatsecretarissen, een VVD die tegen beter weten in, het ” niet bestaande stik-stofprobleem als een ernstig “obstakel voor de natuur ziet. Het blijkt dat mijn stokpaardje goed wordt bereden…….. aldus……. hobbelen maar en lijdende aan ” pseudologia- Fantastica”.

Ter completering, ……….. uitstekend artikel van de heer Nijhof, en gelukkig ook hij duidelijk aangeeft dat “in de breinen van de huidige coalitie” er een bijzonder biochemisch proces zich afspeelt dat uiteindelijk zal leiden naar totale chaos in Nederland en Europa.
En……….”””Ook aan tafel: de onvermijdelijke Ed Nijpels, die zich aan toegeschoven baantjes ‘in het circuit’ werkelijk het”” kleplazarus”” verdient, in het bijzonder als het overheidsgeld (ons belastinggeld dus) betreft.”” Aldus de heer Nijhof.

Naast het zieke opportunistische, vileine gedrag van Nijpels, parasiteert hij ook op goedgelovigheid…………!!! Pecunia non O’let……… ongeacht de consequenties. Dat Nederland naar de “verdommenis gaat, zal Ed Nijpels een zorg zijn”…….want “”DAT”” kan ik distilleren uit zijn niets zeggende kletskoek.

Henk
1 jaar geleden

Heb het fragment van Op 1 even bekeken: een ergerlijke ervaring. De aandrang om de kop van Nijpels vol op de knuppel te nemen werd zó sterk dat het tot spasmen leidde. Maar goed – zoals elke rechtgeaarde bioloog weet, bestaat er al heel lang geen ‘natuur’ meer in Nederland. Verder wordt voortdurend gesproken over ‘stikstof’ (dat, zoals bekend, 79% van de lucht uitmaakt), wat tekenend is voor het totale onbenul van de lieden die er de mond vol van hebben. Vermoedelijk is er, aan zo’n tafel, niet één deelnemer die kan uitleggen om welke stikstofverbindingen het gaat, en waarom – Oplaat wellicht uitgezonderd.