Watertekort

De zekerheid van drinkwater staat onder druk volgens de NOS en het dagblad Trouw. Dat is groot nieuws voor een land wat niet door God is geschapen, maar door de Nederlanders zelf van de zee is gejat middels het bouwen van dijken en het wegpompen van water.

Volgens directeur Hannema van Vitens komt dat door onder meer klimaatverandering, economische groei en de bouw van een miljoen nieuwe woningen. Vitens moest diverse drinkwateraanvragen van enkele bedrijven in Overijssel en een paar in Gelderland weigeren. Die bedrijven zitten nu tijdelijk zonder water. De tien drinkwaterbedrijven in ons land hebben alleen een leverplicht aan particulieren en voor specifieke sectoren, zoals de gezondheidszorg. Voor bedrijven worden doorgaans geen waterreserves aangesproken.

Op zolder had ik gelukkig nog een oude Bosatlas en die heb ik nog eens bekeken. Hiernaast ziet u die kaart (1939) en dat lichtblauwe spul links is allemaal water en in het midden ook. Daar kronkelt verder nog wat blauw spul en dat is ook water. Ik heb geen idee waar die man van Vitens over bazelt, maar als hij er met z’n club niet in slaagt van die enorme watermassa drinkwater te maken, dan moet er misschien toch eens gekeken worden of degenen die zich daarmee bezighouden, daar eigenlijk wel verstand van hebben. Hijzelf zal ongetwijfeld vinden dat we nu “veel minder water hebben vanwege de Noordoostpolder en de Flevopolder”….

Een watertekort in Nederland is onmogelijk als iedereen een beetje normaal z’n werk doet.

Eerder haalde collega Oterdoom de politisering van de Waterschappen al aan: “Hetzelfde patroon: Het ‘democratiseren’ van waterschappen houdt echter niets anders in dan dat de zetels in de waterschapsbesturen worden toegevoegd aan de baantjescarrousel van de kartelpartijen, en dat dientengevolge deskundige specialisten, die door de genoemde politici worden weggezet als pionnen van belangenorganisaties zoals landbouwverenigingen (huh? Wat is een politieke partij dan?), van hun stoel worden gewipt om te worden vervangen door leden van politieke partijen die zo nodig ergens een baantje moeten hebben, zónder over verstand van zaken te beschikken.”

Net als de publieke omroepen en de waterschappen, worden nu de waterbedrijven kennelijk ook al voor propaganda rond het milieu ingezet. We zijn net bijgekomen van de miljarden die zijn uitgegeven aan ‘Ruimte voor de rivieren’ omdat we bijkans verzopen in het water door het milieu en klimaatverandering en nu is het volgende verdienmodel alweer in de maak, nu weer wegens geen water. Gek word je er van.

We moeten heel snel van die gasten af of ze in een kamp aan het werk zetten. Nare verhalen ophangen kunnen we zelf wel.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
1 jaar geleden

Leest u onze oplossingen op http://www.sdnl.nl/zondvloed.htm (2007) en http://www.sdnl.nl/newrainforest.htm uit 2001.

Citaat: “Een stuk of 5 kerncentrales bouwen. Windmolenparken en zonnecollectorparken hier aanleggen, en daarmee waterstof maken voor schone en duurzame energie. Maar bovenal het opvangen van rivierwater, dit rivierwater schonen en via pijpleidingen naar Zuid Frankrijk, Spanje en Portugal transporteren. Er liggen al diverse geheime? pijpleidingen van de NAVO die bij oorlog in West Europa voor olietransport bedoeld zijn. Ga die gebruiken want oorlog in West Europa zal hoop ik nooit meer plaatsvinden.

Zeg niet dat het niet kan, Dubai bewijst het dat zo’n omvangrijk project wel kan. Geld is er voldoende, laat de staatsschuld maar stijgen, maar laat alleen Nederlandse pensioenfondsen deze staatsschuld financieren tegen een rekenrente die voldoende is voor de vergrijzing. Laat alle pensioenfondsen hiervoor hun aandelen verkopen. De gewezen ramp van het ineenstorten van de beurzen is genoeg geweest voor de pensioenfondsen”.

Op onze verzoeken om 2 grote zonneparken aan te leggen in Gambia en daarmee waterstof te maken werd door de politieke elite nooit op gereageerd. Feasibilty study voor dit project werd mede door een goede relatie van ons ontwikkeld en is in ons bezit.

1 jaar geleden

“”Volgens directeur Hannema van Vitens komt dat door onder meer klimaatverandering, economische groei en de bouw van een miljoen nieuwe woningen.“” Aldus het artikel van de heer Nijhof.

Hannema heeft zeker voor een deel gelijk als hij. zegt dat het “water- te- kort ” door economische groei en huizenbouw komt.
Immers: 1 Miljoen woningen méér betekent ook ongeveer 3 miljoen mensen méér.

Niet het klimaat is het probleem maar de “”overbevolking in Nederland.””
Door wanbeleid door ziekelijk opportunisme, immigratie op “bevel” van links en overmatige veeteelt is de waterhuishouding volledig verstoord. Het meest domme beleid ter zake de indeling van Nederland, zoals de inpoldering van delen van het IJSSELMEER, waardoor er minder waterrecreatie is en de watervoorraad drastisch is verminderd. Het politieke wanbeleid gaat nog steeds door zoals de heer Nijhof aangeeft. Het “water-te-kort ” is het resultaat van domme ambities van politieke imbecielen, het parasitaire van politici en vooral door ONKUNDE, incomprehensie en GROOTHEIDSWAAN . Nederland is maar een zéér klein land en geschikt voor “”maximaal”” 10 miljoen mensen. De Club van TienMiljoen, oprichter Drs Paul Gerbrands ( Historicus ) vechten al jaren dat 10 miljoen mensen het maximaal haalbare is. Ook door “”industriële overmaat “” zijn grote delen van Nederland al bijna onbewoonbaar. De onverbiddelijke ramp kondigt zich nu al aan. Maar, ja…….. horende doof en ziende blind……….. “na ons de zondvloed.”……!!!!!
De uitstekende argumenten van de “Club van Tienmiljoen” worden al jaren genegeerd. Immers: Geen water geen leven………..en dat besef is er nog steeds niet. EN……….. DE POLITIEK BELAST HET ONMISBARE WATER……….!!!!!!!