Nieuw Mussolini-vrouwtje

Volgens GroenLinks-Kamerlid Kauthar Bouchallikht, die ten tijde van de moord op Fortuyn acht jaar oud was, haalde een recente tv-serie over de politicus bij haar trauma’s terug. Wat haar betreft valt er weinig goeds te vertellen over de vermoorde Fortuyn. Volkert heeft in ieder geval nog één fan: een nieuw Mussolini-vrouwtje.

Aanleiding voor Bouchallikht om het op Twitter over Fortuyn te hebben was een tweet van Kamervoorzitter Vera Bergkamp: ‘Vandaag twintig jaar geleden werd Pim Fortuyn vermoord’, schreef zij op het medium. ‘Hij wist de harten van velen te stelen. Nog steeds klinken zijn ideeën door. De aanval op hem was een aanval op de democratie. De gedachte aan hem moeten we levend houden, omdat die ons herinnert aan de waarde ervan.’ Bergkamp is lid van D66, net als de vieze president van de Raad van State. Daar hebben we nog beelden van trouwens:

Het kleine Mussolini-vrouwtje1, mogelijk mede namens de moslim-broederschap, reageerde op Bergkamps’ tweet: ‘Hij wist de harten van velen te stelen’, citeerde ze uit de tweet van Bergkamp. ‘Ik moest stoppen met het kijken van de serie over hem omdat het trauma’s terughaalde. De werkelijkheid nu reflecteert’.

Nou Pipo: vertel maar eens met welk trauma je op 8-jarige leeftijd al te maken had. Het vooruitzicht op een leven met een kopvod? De haatdragende teksten die je in de madrassa met geweld werden ingemept? Het gevoel van gevangenschap in een cultuur die het je verbiedt een eigen mening uit te dragen? Het nare gevoel te hebben gelogen toen je eens zwoer om zonder afspraak vooraf met, of in opdracht van iemand iets te zullen doen? Terwijl je wist dat die moslim-broederschap eigenlijk best een belastende club is? Dan had je dat laken op je hoofd weg moeten smijten, net als dat andere paspoort en lid moeten worden van de Jonge Fortuynisten.

Types als Bouchallikht die overduidelijk een intense haat tegen onze cultuur kreeg ingepompt, horen in ons Parlement niet thuis maar in de behandelkamer van een kundig psycholoog. Je kunt een kind namelijk wel uit de islam halen, maar hoe haal je de islam uit het kind? Ze heeft geen binding met dit land of de oorspronkelijke inwoners en vertegenwoordigt (mogelijk gedwongen en geestelijk mishandeld) slechts een klein gezelschap van toevallig passerende arbeiders (in het beste geval tenminste: de meesten hebben weinig tot niets zitten te arbeiden hier) die op grond van een groot aantal uitkeringen besloten hier te blijven. Dat kan bitter klinken, maar de praktijk geeft alle aanleiding voor dat oordeel. Kijk de CBS-lijsten maar na zou ik zeggen

Rits de Boer, de Inspecteur-Generaal van de Arbeidsinpectie liet vandaag weten dat “De baten van arbeidsmigratie komen vooral terecht bij werkgevers en uitzendbureaus, terwijl de kosten bij de samenleving liggen”. Meer dan 20 jaar geleden zei Pim Fortuyn in feite precies hetzelfde en dat leverde de toen 8-jarige Bouchallikht kennelijk ‘een trauma’ op. Wat een doos.

Zou Volkert nog steeds lid zijn van GroenLinks? Dan mag die Rits de Boer wel oppassen eigenlijk.

De voorwaarde van één (Nederlandse) nationaliteit voor het bekleden van een functie bij of in de overheid is zo gek nog niet.


1: Mussolini stond voor een fascisme van ‘krachtig (éénmans) leiderschap’ zoals de islam autoriteit slechts toekent aan Allah en hun profeet Mohammed; vandaar.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Bob Fleumer
2 jaren geleden

Zolang islam in hun gebruiksaanwijzing beweert dat de vrede op aarde alleen kan komen als iedereen moslim wordt of, indien men niet wil, wordt vermoord wordt het niks met deze club in Nederland.

A.R. Girbes sr
2 jaren geleden

Na heel lang nadenken en de meest relevante situaties op een rijtje gezet terzake de afgelopen 40 jaar , zoals immigratie , klimaathysterie , de stikstof waanzin, de demografische groei , de economische verruiming, met daarbij de retorische waanzin van leiders , waaronder de initiatief-nemers van de Europese Unie en de invoering van het monetaire stelsel , de Munt-Unie, waarbij de Euro een katalysator zou kunnen zijn als dwangmiddel om Europa tot een Superstaat om te vormen waarbij de demografische verschillen zouden wegvallen , is na de 40 jaar slechts als puinhoop te voor- schijn gekomen .immers ;De demografische verschillen zijn nog nimmer zou duidelijk geweest en immigratie heeft slechts het linkse verlangen gelijkheidsidealen te verwezenlijken, en ook dat is mislukt . Gelijkheid bestaat niet en de wetten van de natuur zijn terzijde geschoven , zoals de demografische groei uitwijst . Overbevolking blijkt een absolute ramp te worden , waar ook ter wereld . We zien dus dat de meest opportunistische leiders gewoon klootzakken zijn en het negeren van de harde historische feiten niet in het leerproces is meegenomen . Ook nu niet, omdat Mark Rutte CS slechts de pecunia aanbidden met daarbij de doctrine van de minachting hebben aangenomen waardoor de meest essentiële waarden, soevereiniteit en democratie te grabbel zijn gesmeten . De bevolking is als “Oud vuil “” behandeld en als lastig te kijk gezet . De inwoners van Nederland zijn slechts als een cliënt in hun noodzakelijke behoefte voorzien en de overheid gedraagt zich als een Bank annex verzekeringsbedrijf waarbij het management de ziel uit de samenleving perste , zoals filosoof Ad Verbruggen ooit schreef in de NRC . Dat ik de leiders klootzakken heb genoemd is in eufemistische termen gezet . En we zien ook dat de Mammoetwet van 1968 juist tegendraads werkt. Het niveau van het Onbenullige, is bereikt . Wat wel bereikt is , is dat de Mediterrane landen aan het financiële infuus liggen van de Noordelijke landen maar onverbiddelijk niet zal werken omdat de demografische verschillen te groot zijn.

Buskens
2 jaren geleden

Ik zou tegen die droeftoeter willen zeggen: “je helm opzetten, je brommer starten, weg wezen richting Afghanistan. Hoe eerder, hoe beter. Weer een mee vreter minder, in dit geval belasting geld. Ik denk dat ze daar helemaal in haar element is.

Koddebeier
2 jaren geleden

Wat een verrijking zijn die moslims toch voor de samenleving .
Walgelijk !!

A.R. Girbes sr
2 jaren geleden

Uit de context van het artikel, dat het kundige redigeren een opeenstapeling van gestoorde mensen betreft . Immers ; wat Tom de Graaf er uitkraamde en dat een moslima van Groen Links zo ongenuanceerd bepaalde gevoelens poneert is onverbiddelijk op het hakblok van pure haat gelegd . Dat komt er van als “ ongecontroleerde immigratie uit niet Westerse landen waarbij ook de meest achterlijke cultuur wordt meegebracht dat 180-graden op onze cultuur staat . De neven schade is dat de Nederlandse bevolking wordt gediscrimineerd en NU zelfs als tweede rang burger door ook deze regering wordt behandeld. We zien de overmatige aandacht voor immigranten en het aantal is de grens van de absurditeit voorbij . De meest zwakzinnige uitlatingen en de meest irreële commentaren, als ook de meningen uit de Linkse hoek , D-66 telt dan ook mee, is zo groot op afstand van de ratio dat de conclusie niet anders kan zijn dan dat we te maken hebben met “”onbenullen”” van het Ergste soort . Maar…… waarom worden er zoveel immigranten in Nederland toegelaten??? De dubbele agenda van ook deze regering is The great Reset en de gelijkheids- idealen van Brussel en de ambities van Rutte CS , zijn catastrofaal voor de soevereiniteit van Nederland . Mr Dr Thierry Baudet heeft daarover een boek geschreven “” De aanval op de Natiestaat “” …… maar dat heeft niet geholpen. Het electoraat van deVVD, Groen Links en D-66, is zo versuft en door indoctrinatie, door middel van de NPO , en de goedgelovigheid van die groep dat niet wordt beseft dat door hun attitude en het opportunisme van de VVD, dewelke partij het “” nepotisme”” hoog in het vaandel heeft staan De Staat der Nederlanden is nu in zeer slechte staat is en dat de onbenullen aan de macht zijn , zoals wijlen Prof dr Bob Smalhout dat in zijn boek “” na ons de zondvloed”” heeft verwoord .