Immigratiestop? Uitzettingsbeleid!

Nederland heeft teveel inwoners; op de lijst naar bevolkingsdichtheid van 237 landen, bezet Nederland met 17,44 miljoen inwoners een treurige 29e plaats. In totaal heeft 4.290.240 (24,6%) van die inwoners een migratie achtergrond en 2.441.600 (14%) een niet-Westerse achtergrond.

De problemen zijn talrijk; de laatste jaren is het steeds moeilijker voor autochtone jongeren om een woning te vinden omdat toevallig passerende talenten uit andere landen voorrang hebben. In die vluchtelingenopvang (AZC’s) slapen er inmiddels al velen noodgedwongen buiten, net zoals de ca. 35.000 autochtone daklozen al jaren doen. Het is nu al zover dat de politieke partij, waarvan de leden zich een slag in de rondte verdienen in het veld van vluchtelingenopvang en ‘integratie’ clubs, een voorstel heeft gelanceerd om koeien nog slechts met vergunning toe te laten in hun natuurlijke habitat en een rechter was al zo gek om dat juridisch vorm te geven.

Niet alleen de rechter is gek (dat wisten we al) maar de politiek is ook gek geworden anders waren de grenzen allang hermetisch dichtgeschroefd. Als er geen ruimte meer is voor koeien maar alleen voor stikstof en CO2 producerende eenheden die verder niets bijdragen aan deze maatschappij, dan steekt de boel hier faliekant verkeerd in elkaar. Een koe levert wat op; een op uitkeringen en toeslagen aangewezen immigrant levert alleen stikstof en CO2.

Wat partijen als PVV en FvD nog slechts schoorvoetend durven op te merken ( op het gevaar af gestigmatiseerd te worden als nazi’s) moet in de hele politiek doordringen: stop onmiddellijk met de immigratie. En ik ga nog een stap verder: niet alleen een immigratiestop, maar ook een uitzettingsbeleid. We moeten in dit land razendsnel terug naar zo’n 12 tot 13 miljoen (autochtone) Nederlanders met een daarop toegesneden overheid. Een groot deel van de niet-Westerse allochtonen heeft zich vrijwillig en al te graag laten interneren in vrijwel afgesloten wijken, waar de Nederlandse wet niet meer geldig is (behalve als het uitkeringen en toeslagen betreft). Eenmaal buiten die nederzettingen blijkt dat ze de grootst mogelijke moeite hebben met onze maatschappij, die ze eigenlijk intens haten.

De fratsen van onze overheid en diverse linkse partijen zijn niet meer te betalen. Mensen die al grof geld opstreken en nog steeds opstrijken in het veld van ‘vluchtelingen’ opvang en begeleiding, kunnen in afkickcentra geplaatst worden om hun subsidieverslaving te overwinnen. Zoals  gebruikelijk, is de eerste stap het opbrengen van de moed om te erkennen dat zij de eigen samenleving jarenlang bewust hebben belazerd en bedonderd.

Jammer, maar de treinen verder naar het (midden) oosten kunnen best wat voller en een terugkeer naar de prachtige, rijke culturen die beweerdelijk zoveel goeds hebben gebracht zal voor velen de uitkomst van een ultieme droom zijn. Het is misdadig om ze dat te ontzeggen.


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
1 jaar geleden

Een immigratie- stop of uitzetting van ” gelukzoekers” binnen Europa is niet meer nodig. Er is inmiddels gecapituleerd, door het :” bevoegd gezag ” voor de Islam in Brussel. Zie het bericht uit de Telegraf.

Wilders en Dewinter weer niet welkom in Brusselse wijk
PVV-leider Geert Wilders reageert tijdens een persconferentie in het Vlaams Parlement woedend: „Molenbeek is een kalifaat, een islamitische exclave geworden en een no go-zone voor parlementariërs zoals ik.”
Gastheer Dewinter noemt het een schande: „Wilders is blijkbaar persona non grata in deze stad. Burgemeesters gedragen zich als kleine imams die een fatwa afkondigen.”
Wilders en Dewinter zijn te voet terug naar het Vlaamse Parlement gegaan.
De gemeente Molenbeek is niet bereikbaar voor commentaar. Vlaams Belang gaat het besluit van de burgemeester aanvechten bij de Raad van State. Vijf jaar geleden wilde het duo ook al op ’islamsafari’ in de wijk die berucht werd toen de terreurverdachten van islamitische aanslagen in Parijs en Brussel daar een schuilplaats vonden. Ook toen werd een wandeling verboden. De rechter gaf de twee politici uiteindelijk gelijk, maar door de coronacrisis kwam het niet eerder van een bezoek. Telegraaf, 13 mei 2022.

Het “nadrukkelijke bewijs is nu geleverd” dat immigratie en de noodzakelijke uitzetting van immigranten “”GEEN PRIORITEIT” meer heeft.
Dat Wilders ( PVV) en/of De Winter ( Vlaams Belang ) het willen aanvechten, zal nutteloos blijven, omdat het inmiddels een vast beleid is geworden van de angsthazen in Brussel en Nederland de Islam, moslims, tegen te spreken.
Dat de bevolking nu alwéér voor het “”fait accompli” wordt gezet zal “” het domme bevoegde gezag een worst zijn”.

De oorspronkelijke bewoners van Europa moeten gewoon opdonderen, en de minachting, ten aanzien van de burger, in nu compleet en kennelijk is het beleid van ” Demografische transitie ” in de binnenkamers vastgelegd voor geheel Europa.

De ongelooflijke politieke bende in Europa is de schuld van linkse `zwakzinnigen en rechte opportunisten.”………. dat de volken nog niet in opstand komen is mij een raadsel. Immers: de levensstijl en het bestaansrecht is ernstig aangetast…….. en dat begrijpt MEN kennelijk nog steeds niet……….. hoe dom moet je zijn dit nog te accepteren????? Prof. Desmet, uit België, psychiater, krijgt in dezen gelijk, dat acceptatie van ” ongeacht welk beleid, ook al zou het beleid tegen de bevolking zijn, en geaccepteerd,”” is levensgevaarlijk en…….

 Artikel 1 van de Grondwet én de uitleg is zeker een “onwelgevallig” wetsartikel en heeft, mijns inziens, veel ellende veroorzaakt omdat artikel 1 Gw, een ongelooflijke vorm van DISCRIMINATIE met zich meebrengt ten aanzien van de Nederlandse bevolking. Immers: “”De Raad van State verwoorde vrees dat selectieve vermelding van verboden discriminatiegronden nadelig kon uitpakken voor discriminatie op niet-genoemde gronden. “”……..!!!!! En wat doet de politiek………. Wilders en De Winter…. verbieden een wandeling te maken in Brussel………..!!!!!!!!

Wie nu nog geloofd in een ” vriendelijk beleid dat gericht is op de Autochtone bevolking” ter bescherming van soevereiniteit en het verzekerde bestaansrecht, moet zich melden bij de GGD afdeling psychiatrie. Iedereen die nu nog op partijen stemt dewelke immigratie voor staan……….. is schuldig aan totale wanorde.