Waar is onze nationale integriteit gebleven?

De Duitse ARD presenteerde op 23.03 jl. een programma waarin aandacht werd gegeven aan miljoenen slachtoffers der coronavaccinaties die op cynische wijze alleen gelaten worden met duizenden bijwerkingen waaronder o.a. spierkrampen, toenemende doofheid, hartritme storingen en zenuwpijnen, terwijl ontelbaren reeds het leven hebben gelaten.

Onze rampzalige premier en zijn dito ministers van VWS geven ‘niet thuis’ voor hun slachtoffers. In tegendeel, zij proberen de bevolking nog steeds verder te vergiftigen terwijl er hele volksstammen zijn die héél dringend medische hulp nodig hebben om weer normaal te kunnen functioneren, om maar niet te spreken van de tussen neus en lippen door beloofde schadevergoeding voor alle duizenden bijwerkingen waarvoor Hugo de Jonge de staat met één brede pennenstreek verantwoordelijk stelde in de contracten met BigPharma en waarvoor zijn al even immorele opvolger Kuipers evenmin oog heeft. De schandalen van de kindertoeslagen en Groningen zijn schrijnende voorbeelden van hoe onze premier met zijn verantwoordelijkheden omgaat en er mee wegkomt.

Bijwerkingen en oversterfte

Sterker nog… Er wordt zelfs geen onderzoek gedaan door onze overheid naar alle, vaak dodelijke, bijwerkingen der vaccinaties die – in tegenstelling tot Denemarken en Zweden – door ons WEF hulpje Rutte c.s. niet eens systematisch worden geregistreerd! Als enkele integere Kamerleden al vragen naar die oversterfte worden zij straal genegeerd door deze cynische activisten die mijns inziens rechtstreeks naar het Neurenbergse beklaagdenbankje mogen worden gestuurd, terwijl de overgrote meerderheid van de op voorhand omgekochte, dus in principe ‘niet-controlerende’ 2e Kamer gewoon weigert zijn constitutionele taak uit te voeren in de hoop op ‘leuke dingen voor de mensen’.

Meer dan duizend doodzieke of gestorven topsporters

In het Oostenrijkse Wochenblick werd op 06.04 jl. ook aandacht aan dit schrijnende probleem gegeven, met name de meer dan duizend doodzieke en/of zelfs aan de gevolgen van vaccinatie gestorven kerngezonde, jonge topsporters. Wochenblick geeft al maanden aandacht aan dit trieste record van sterfte onder kerngezonde jongelui die gemiddeld niet ouder werden dan 38 jaar, en dat alles voor een genocidale idéefixe van psychopaten als Bill Gates en George Soros.

Een korte bloemlezing

  • In september 2021 viel er in de Vienna City Marathon één deelnemer dood neer en vele tientallen vielen flauw, terwijl 93% der deelnemers gevaccineerd was; de regering weigerde ieder onderzoek;
  • Bij de recente professionele Parijs-Nice wielerkoers gaven de activistische media geen enkele aandacht aan het feit dat slechts 38% der gevaccineerde renners aan de streep in Nice kwamen omdat de rest ‘een griepje onder de leden gehad zou hebben’: slechts 59 der 154 kerngezonde topsporters zouden geen griep gehad hebben;
    Afgelopen week stapten 15 gevaccineerde toptennisers, waaronder Rafael Nadal, uit het Miami Masters tournooi wegens ‘gezondheidsproblemen’. Corrupte media probeerden allerlei krankzinnige verklaringen te bedenken; de tenniswereld reageerde geschokt na de recente rel met een moordlustige globalistische Australische minister die Novak Djokovich wilde dwingen om een coronavaccinatie te accepteren. HIER wordt in geur en kleur beschreven hoe recentelijk gevaccineerde topatleten van ellende geen voet meer voor de andere konden zetten, maar er wordt géén nader onderzoek ingesteld;
  • HIER treft u een lijst aan van duizend zwaar gehandicapte en overleden sporters die gemiddeld niet ouder dan 38 werden, daar kan ik niets aan toevoegen.

Uit deze informatie blijkt hoe een genocidale globalistische overheid geen ros om het wel en wee van de eigen bevolking geeft.

Komt er eindelijk een reactie?

In de Duitse Bundestag hebben enkele juristen erop gewezen dat het voortzetten van de (tot voor kort zelfs wettelijk verplichte) vaccinatieagenda een letterlijke poging tot moord is, waarop in het Zwitserse ‘Uncut News’ professor Bhakdi de bevolking vraagt waarom zij zich vrijwillig laten vermoorden? Hij noemt het (in Duitsland al dan niet wettelijk verplicht) vaccineren met een levensgevaarlijk, experimenteel middeltje ‘misdaden tegen de mensheid’. Net als Robert Malone, de ‘pater intellectualis’ van de mRNA technologie. Dezelfde bron geeft ook aandacht aan de duizenden doodgeboren baby’s van gevaccineerde moeders.  

Hoort u het RIVM en premier Rutte hier ooit over?

Stelt u zich het verdriet eens voor van jonge vrouwen (en familieleden) die zich tijdens de zwangerschap, in misplaatst vertrouwen in kwaadaardige activisten van onze regering en hun medeschuldigen in RIVM en GGD, een coronavaccinatie hebben laten aanpraten om vervolgens hun tezeer verzwakte babies tijdens de bevalling te verliezen – met het kennelijk gerede risico dat zij ook nog eens permanent onvruchtbaar zullen blijken?

Het Kartel schendt onze nationale integriteit

In Nederland gaf de hersendode volksvertegenwoordiging alle initiatieven tegen deze schuldigen – van het torentje tot de stuitende, door dat torentje gesubsidiëerde ‘talkshows’ – uit handen met de smoes dat er al een onderzoek loopt van Deloitte, terwijl dit gekrakeel slechts een oplichterij in de marge met mondmaskertjes betreft. Het deert hen totaal niet wat er hier in werkelijkheid speelt, dat het hier gaat om een poging tot genocide die ons is aangesmeerd door psychopaten als Tedros, Gates, Soros en het WEF, die klakkeloos is opgepakt door premier Rutte met zijn cynische ministers van VWS die ieder menselijk trekje ontberen.

Waar is onze nationale integriteit en verontwaardiging gebleven?


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Roel
1 jaar geleden

Het journaille sust ondertussen iedereen verder in slaap.
Zolang het klootjesvolk “naar de kapper en/of op wintersport kan gaan” wordt deze criminelen en alle wegkijkende politici niets in de weg gelegd.
Tegen de tijd dat het stemvee een keer wakker is geworden zal elk verzet door het Europeesche Leger in de kiem gesmoord worden…
Eigen schuld, dikke bult…