Dwangplan

Staatssecretaris Eric van der Burg (VVD) heeft bekend gemaakt dat het Kabinet dwangmaatregelen wil inzetten bij het realiseren van meer opvangplekken voor asielzoekers. Dat dwangplan is een heel slecht plan en het beste is om de grenzen te sluiten voor zogenaamde vluchtelingen.

Wekelijks wordt Nederland overspoeld door mensen die beweren te zijn gevlucht; wekelijks 1000 inreizigers zijn allang geen uitzondering meer. Met name linksdragende partijen roepen al jarenlang dat er ‘plaats genoeg is voor iedereen’, maar dat is natuurlijk hardop dromen. In de eerste plaats hebben we de ruimte niet en in de tweede plaats het geld niet, ook al zijn we (nu nog) een rijk land. En als deze mensen al hier komen om zelf een bestaan op te bouwen (lees: de handen uit de mouwen steken en werken voor de centen) dan missen ze elke vaardigheid en kennis om in een moderne maatschappij mee te doen. Sterker: hun culturele en sociale opvattingen lopen zó ver achter op de moderniteit, dat opvolgende generaties nog steeds buiten de Nederlandse maatschappij staan en, evenals hun ouders, niet verder komen dan een sociale uitkering en allerhande steunpakketten. Uit de schatkist waaraan ze zelf nog nooit hebben bijgedragen. En dan spreken we nog maar niet over wat de wrijvingen tussen deze cultuurmelanges aan ergernis en meer oproepen.

Taboe

Het berekenen van de kosten en baten van deze kennelijk niet te stoppen immigratie is in Nederland een groot taboe. Dat taboe stelt opeenvolgende kabinetten weliswaar in staat lastige keuzes voorlopig te ontlopen, maar is ondertussen wel een enorme kostenpost voor Nederland. De netto kosten van niet-westerse immigratie voor de schatkist zijn enorm en komen alleen al voor de periode 1995-2019 neer op ongeveer 400 miljard euro. Dat is een bedrag in de orde van grootte van de aardgasbaten tot nu toe. Het gas is inmiddels bijna op, maar de ‘vluchtelingen’ klaarblijkelijk nooit. En laten we maar eerlijk zijn: al die ‘vluchtelingen’ zijn helemaal niet op de vlucht. Die zoeken een beter bestaan maar hebben klaarblijkelijk totaal geen zin om dat zelf bij elkaar te verdienen. Dan waren ze immers wel thuis gebleven om de boel dáár nu eindelijk eens op orde te brengen. En dan verwachten wij nog dat ze hier ‘mee willen doen’?

Niemand kan nog aan de feiten voorbij; deze vluchtelingen-industrie is een geweldig verdienmodel voor een relatief kleine kern van uiteenlopende – gesubsidieerde – organisaties. Dat houdt in dat een kleine groep (heel) veel geld verdient, maar dat hun inspanningen uitsluitend leiden tot nog meer kosten en het verder ontmantelen van de verzorgingsstaat zoals wij die kennen. Om ervoor te zorgen dat hun inkomen op peil blijft, hebben organisaties in het veld van de opvang en de behandeling van vluchtelingen er groot belang bij dat de stroom op gang blijft. Maar ondertussen kijken ze niet verder dan hun neus lang is, want ze breken dit land af en zagen dus aan de tak waar ze zelf op zitten.

Dat systeem moet doorbroken worden. Nu al komen we ruimte te kort en niet voor niets kijkt de Rijksoverheid likkebaardend naar de bezitters van veel grond: de boeren. Beweerdelijk ‘voor het milieu’, maar de realiteit is dat we schaarse natuurgrond (landbouw is ook natuur) straks opofferen voor stedenbouw als het aan de sterk vermagerde geesten van D66 ligt. En dan spreken we nog niet over de opwarming van het klimaat door al die steen- en betonblokken. Ons deel van de Aarde warmt niet op door CO2 (dat is onbewezen dagdromerij) maar door steen en beton.

De vluchtelingenstroom acuut stoppen is een kleine ramp voor een kleine groep mensen, maar ook een oplossing voor heel veel problemen. Bovendien houden we dan ruimte en geld beschikbaar voor mensen die ècht geen kant meer op kunnen.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Koddebeier
2 jaren geleden

Langzaam maar zeker veranderd Nederland onder Rutte 1,2,3, en 4 in een dictatuur !!!

2 jaren geleden

Dat de stroom “”. Vluchtelingen naar Nederland moet stoppen “ is al zeker twintig jaar het onderwerp dat nog steeds niet in de koppen van politici doordringt . Immers : De nadelen worden steeds meer zichtbaar en de oplossing is steeds verder weg, en .zeker , nu in Oekraïne er een oorlog woedt . Nederland is VOL en de ruimte wordt nijpend en waardoor de bevolking is een wurggreep komt te zetten dat slechts met geweld kan worden gekeerd . En……… dat begrijpt nog niemand in politiek Den Haag bij de linkse “” rakkers”” . De haat maar het maatschappelijk establishment en kortzichtigheid is zo Lamentabel van karakter , dat het onverbiddelijk chaos zal veroorzaken . De heer Nijhoffs verwoorde het al uitstekend , maar iedereen blijft een roepende in de woestijn zolang het electoraat op Groen Links, D-66 , VVD, en de PvdA blijft stemmen . Wijlen Prof dr Fortuyn schreef toch een boek met. De titel “” De verweesde samenleving””. En, wijlen Prof dr Bob Smalhout schreef in zijn boek, “” na ons de zondvloed”” op bladzijde 21 dat er nu Onbenullen aan de macht zijn . zodat de chaos onafwendbaar een feit is . Dat de immigratie al € 400.000.000.000,- in 23 jaar heeft gekost spreekt kennelijk niemand aan . De waanzin ten top . De kiezer is horende doof en ziende blind .

Buskens
2 jaren geleden
Antwoord aan  A.R.Girbes sr

Meneer Girbes, het is pure desinteresse van een groot deel van de bevolking. Wanneer ik met de hond aan de wandel ben spreek ik met diverse mensen. Ben ik met iemand aan de praat waarvan ik de indruk krijg dat hij/zij het ook niet eens is met de toestand in ons land dan adviseer ik “joh lees eens de site sta-pal.” Oh interessant, ga ik zeker doen”. Vervolgens zie ik dezelfde persoon een paar weken later weer. Vraag ik ” en al op de site gekeken?. Antwoord :” nee, hoe heette die site ook alweer? Ik heb het al vaker geopperd zolang men maar uit eten kan, op vakantie enz is het een ver van mijn bed show. Het moet eerst helemaal mis gaan voordat het gaat door dringen volgens mij. Heel, heel triest.

Koddebeier
2 jaren geleden
Antwoord aan  Buskens

Dat merk je ook aan de verkiezingsuitslagen de idioten blijven stemmen op de partijen die het land naar de verdommenis helpen !!

Tigron
2 jaren geleden

Het is het Kalergi plan wat zich voltrekt.
Het zijn niet zozeer de overheden die men daarover moeten aanspreken.
Het zijn de machten achter de schermen die aan de touwtjes trekken.
v.w.b. hier in Nederland is er na Rutte wel weer een andere psychopaat die zich vast laat naaien aan de touwtjes. ( bij een vliegende heks lukt dat ook)