Transitie van macht

Terwijl de wereld weer grandioos bij de neus wordt genomen door globalistische samenzweerders in hun nieuwste, Oekraïense afleidingsmanoeuvre, walst ‘the great reset’ van WEF/VN/EU achter de schermen ongestoord verder.

Niet voor niets dat medeplichtige overheden zich met hand en tand verzetten tegen het beëindigen van hun disfunctionele, economisch slopende en voor miljoenen gevaccineerden vaak fatale coronawanbeleid. Alles in de hoop dat zij tijdig op een nieuwe, welkome variant mogen rekenen om de volgende ‘lockdown’ te vieren ondanks de ontmaskering van al hun leugens over de Coronagriep en de disfunctionele, zelfs gevaarlijke vaccins.

De zoveelste afleidingsmanoeuvre

Het ‘Torentje’ Den Haag.

Feitelijk gaat ‘the great reset’ van de ongekozen Maffia in Brussel glashard door achter onze ruggen met de ene na de andere wurgpoging van onze grondwet en onze vrijheid, terwijl de 2e Kamer met glazige oogjes slechts aan hun eigen gouden toekomst denkt. Nieuwe fascistische lockdowns figureren prominent op hun agenda voor het najaar, terwijl onze medeplichtige regering een oorverdovende stilte daarover betracht. Premier Rutte profiteert van de onwetendheid van de burgerij en navrant is dat Vladimir Poetin, ondanks zijn harde confrontatie met de ‘one world government’, in feite de WEF agenda in grote lijnen onderschrijft, net als die andere opportunist XiJinping. Poetin zal de komende pogingen van de globalisten om paniek te zaaien door nogmaals ‘pandemie’ te schreeuwen wellicht kunnen voorkomen, maar daarmee trekt hij tegelijk het matje onder hen vandaan. De bodem valt dan uit hun Utopia, maar dat gaat juist de gewone burger pijn doen omdat die, zoals gebruikelijk, weer de rekening betaalt voor die politieke waanideeën.

Zakkenrollerij

Dit mondiale complot van een blindrijke, grotendeels westerse – veelal Angelsaksische – elite is al tientallen jaren zorgvuldig voorbereid, het morbide draaiboek staat, letterlijk en vrij toegankelijk, op schrift in ‘the great reset’ terwijl niemand er aandacht aan schonk onder het motto ‘ die Schwab is een megalomane mafketel’. Ons aller probleem is dat zijn psychose perfect spoort met die van een blindrijke, globale elite die in 2008 al bijna derailleerde en slechts met kunst en vliegwerk het hoofd boven water houdt over de ruggen der naïeve belastingbetalers. Dat de wereldwijde MKB de ruggengraat van die belastingbetalers is verklaart de campagne van Rutte cum suis tegen de vaderlandse MKB, want zij zijn het grootste ideologische struikelblok voor zijn parasiterende, machtsgeile globalisme. Dat overleeft momenteel slechts nog met de geldpers wijd open en de rentetarieven op een onnatuurlijk laag niveau teneinde hun op een gigantische schuldenlast gebaseerde ‘idéefixe’ niet te laten ontploffen.

Kijkt u eens hoe panisch ‘BigTech’ probeert de door henzelf ontwrichte financiële wereld overeind te houden en te domineren uit puur zelfbehoud… De ECB is de facto al lang failliet dankzij criminelen als Schulz en Draghi, onze Fiat Valuta is aan gestage globalistische uitholling onderhevig, evenals de Dollar. Niet voor niets dat Rusland nu betaling van commodities in Roebels eist omdat er feitelijk geen dekking meer is voor de door het globalisme uitgeholde Dollar en Euro. Wie wil straks nog US Treasuries of Europese staatsobligaties in portefeuile nemen als er alleen nog maar een papieren Dollar of Euro bestaat? Gaat de wereld terug naar op solide waarde gebaseerde ruilmiddelen als land of commodities als goud en olie? De Duitse economie wordt gestaag ontmanteld dankzij de fatale keuze van een regering uit de Sharia Partei Deutschland. Effectenbeurzen worden krampachtig omhoog gegoocheld, maar de onderliggende waarden kalven gestaag af. Karl Marx juicht in zijn graf…

En kijkt u eens hoe, ondanks alles, de windvaan Mark Rutte en de clowneske Sigrid Kaag op financieën nu weer zo onbeschaamd proberen om € 4,7 miljard uit het Coronaherstelfonds weg te sluizen om daarmee goede sier te maken voor hun illusoire klimaatbedrog, terwijl de èchte slachtoffers van hun beleid voor wie die centen bedoeld zijn er geen rode cent van zullen zien! Wat moeten die twee hyopcrieten toch een enorme hekel hebben aan dit ‘prachtige land’…

Ideologisch tegengas

Gelukkig zijn er nog steeds voldoende smaakmakende tegenspelers van het globalisme overeind gebleven, maar zij krijgen de volle laag van media en corrupte rechters. Denk op een bescheiden niveau aan een Willem Engel die met verstand van zaken acteert op harde feiten en niets anders dan feiten, maar als ‘intimiderende dansleraar’ wordt weggezet door corrupte kleine mensjes in de rechterlijke macht en in de Haagse ‘deep state’. Op een hoger, mondiaal niveau werd in augustus 2021 Robert Malone, één der weinige onafhankelijke wetenschappers van formaat in het Coronabedrog en kandidaat voor een Nobelprijs als de instrumentele man sinds 1989 in de ontwikkeling van de mRNA techniek, op de slachtbank gelegd door The Atlantic, in een artikel getiteld The Vaccine Scientist Spreading Vaccine Misinformation.’  Malone’s doodzonden waren zijn ethiek en objectiviteit, waarmee hij zichzelf op moedige wijze een eventuele Nobelprijs door de neus boorde. Hij richtte zich niet zozeer tegen Coronavaccinaties op zich, maar wèl tegen de smerige  roekeloosheid van de geldwolven van ‘Big Pharma’ inzake de toenemende bewijzen van fatale gevolgen van grootscheepse vaccinatie met een onvoldoende getest vaccin èn het gewetenloze gebrek aan eerlijkheid der regeerders daarover.

“Deugen versus de obstinate
vrijheid van meningsuiting”

De aan beide voormelde heren ten onrechte ten laste gelegde ‘desinformatie’ is juist de doodzonde van onze sociopatische premier en diens opeenvolgende ministers van VWS. Een stereotiepe linkse stok om de obstinate hond van de vrijheid van meningsuiting een pak rammel door de M.E. te laten geven in opdracht van laffe Haagse deugers die ideologie laten prevaleren onder de valse vlag van de volksgezondheid. Slapjanussen die onze vrijheid en hun eigen zorgverplichting q.q. naar de bevolking aan hun laars lappen en bovendien nog steeds blijven weigeren om alle gegevens over oversterfte vrij te geven, want dat kost hen ongetwijfeld hun schrale nek…

Een historische overgangsperiode

Wie recentelijk een scherpe analyse van het ‘wie is wie’ – hetzij brutale dictators hetzij parlementaire democratieën –  in de globalistische machtsgreep maakte was Ernst Wolff. Zowel dictators als parlementaire democratieën hebben zich inmiddels twee jaren dezelfde agenda Corona-agenda laten opdringen door een grotere macht die omschreven wordt als ‘the one world government’. Zoals u weet kan de duivel iedereen wijs maken dat hij niet bestaat, dus die criminelen hebben vele gezichten, waarvan er één zich sinds 2008 manifesteert aan de financiële zijde van de globalistische medaille met BlackRock en Vanguard, terwijl BigTech zich aan de andere zijde ervan vertoont met Apple, Alphabet (Google), Amazon, Microsoft en Facebook (nu Meta).

Dat deze psychopaten in betrekkelijk korte tijd zo dominant konden worden heeft een simpele verklaring: ‘money makes the world go round’. Maar geld is vergankelijk, zoals zij in 2008 tot hun schrik mochten ervaren, dus sindsdien is hun desperate greep naar de (financiële) macht alleen maar geprononceerder geworden. In hun ondermijning van de westerse wereld hebben zij de ideale combinatie in handen om de wereld te knechten met enerzijds geld en de gigantische schuldenlast waarin zij de wereld gedompeld hebben, anderzijds data. Daarom moet u zo ontzettend op uw hoede zijn met hun instrumenten om het communistische ‘social credits’ systeem te introduceren, o.a. met de QR pas, want voor u het weet bent u een straatarme slaaf van de nieuwe machthebbers die dient te ‘deugen’ op straffe van werkeloosheid, dakloosheid en geen cent te makken!

Terwijl u kijkt naar hun afleidingsmanoeuvre in de Oekraïne krijgt u in Brussel een oor aangenaaid met illegale maatregelen van een ongekozen, ambtelijk, uitvoerend orgaan als de Europese Commissie. Die doet een dagelijkse greep naar de macht doet onder leiding van een geflopte ex-minister uit Duitsland die al meermaals in opspraak was in verband met corruptieschandalen, terwijl haar echtgenoot toevallig ook goud geld verdient aan het Coronabedrog. Het is geen toeval dat al haar belastende correspondentie met BigPharma spoorloos verdwenen is en als kers op die onzalige taart hebben wij ter plekke ook nog eens de twee volstrekte idioten Timmermans en Samson die in feite al jaren geleden opgenomen hadden moeten worden in een of ander ‘cuckoo’s nest’.

Met geld en data kan BigTech het gehele bedrijfsleven manipuleren, en doet dat ook dagelijks, terwijl hun incestueuze relaties boekdelen spreken. Peperdure bewapening is plots een modieus onderwerp voor deugers die zich nu als gevaarlijke oorlogshitsers ontpoppen – onze Tarzan Rutte voorop – dus het militair industriële complex wrijft in de klamme handjes terwijl ook BigPharma, BigFood, energie- en corrupte mediabedrijven, de ‘deep state’ en zelfs onze corrupte AIVD aan het infuus hangen van BigTech die via hun sociale netwerken hele volksstammen van hersenloze millennials hebben gefokt.

De financiële wereld heeft altijd zwaar geïnvesteerd in de IT wereld, reden waarom Vanguard, de grootaandeelhouder in Black Rock met hun Aladin data-analyse systeem, beiden weer volledig afhankelijk zijn van Microsoft’s Azure Cloud – met, zoals u weet, grootaandeelhouder en genocide ‘aficionado’ Gates aan het hoofd –  waarin Vanguard en Black Rock uiteraard weer veruit de grootste investeerders zijn. Er gaat niets boven een goed nummertje incest!

“Incest is fantastisch;
het is gratis en de hele
familie kan meespelen”

Deze incestueuze gangsters hebben uiteraard hun ‘enforcers’ in de vorm van andere criminelen zoals de failliete ECB, nu onder leiding van corrupte Christine Lagarde die voor haar wanbeleid geadviseerd wordt door… niemand anders dan BlackRock, om met volledige goedkeuring van Den Haag onze laatste activa weg te sluizen naar Zuid-Europa. Ondertussen maken EC en ECB notabene bezwaren tegen het (in hun ogen te) grote huizenbezit in Nederland met bijbehorende hypothecaire financieringen, maar door hun negatieve rentepolitiek hangt een tweede 2008 crisis als een zwaard van Damocles boven ons land. Kijkt u altijd waar de dubbele bodem van die leugens zit!

Opportunist van de hoogste orde

Onze ‘opportunist van de hoogste orde’ in het torentje smult van deze globalistische chaos en hoeft nu slechts weinig tijd te besteden aan het smoren van allerlei, hem persoonlijk bedreigende, schandalen in eindeloze onderzoekscommissies. Zo kan hij zijn dagelijkse bedrog van de onwetende kiezer nog jarenlang volhouden. Wat u ook van Pieter Omtzigt moge vinden, met name zijn naïef aandoende sympathieën richting EU, het zou een zegen zijn voor dit arme land als hij nu werkelijk de grootste partij in de 2e Kamer zou mogen introduceren en ons verlossen van de globalistische machtsgreep van het onscrupuleuze duo Rutte en Kaag die het verkiezingsresultaat zo brutaal aan hun laars lappen.

Slechts wakkere kiezers kunnen nog een stokje steken tussen de benen van dit Trojaanse paard in Den Haag met hun smerige complotten.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
1 jaar geleden

Ongeveer 50 jaar geleden, was er een interview met een ” inbreker op de radio en later op TV. Daarbij werd aan de ” inbreker” gevraagd, waarom hij heeft ingebroken en waardevolle ” spullen en geld” heeft meegenomen.
De inbreker was speciaal uit de gevangenis gehaald om het interview mogelijk te maken.
De inbreker gaf te kennen dat:” Het toch mogelijk. moet zijn om een ” sportief kraakje te kunnen doen”; Toen hem werd gezegd dat het ” zeker geen sportief kraakje was” en dat de mensen geheel van streek zijn en hun geld kwijt zijn.
was de ” inbreker ” daarvan niet onder de indruk…….. !!

Wat ik ‘ eigenlijk wil schrijven, is dat het besef van wat men doet volledig afwezig is en een ‘deviant gedrag ” kennelijk normaal vinden, om in hun levensbehoefte te kunnen voorzien.

Zo geldt dat ook voor politici en “”andere schurken”” dewelke niet beseffen wat ze doen……….!!! Over het onderwerp ” het niet beseffen ” kunnen boeken vol worden geschreven, waarbij ik kan melden dat het ‘ NIET ZAL HELPEN‘ en de de schurken gewoon hun gang gaan.

Immers: Zoals de heer Dunki schrijft:”” Deze incestueuze gangsters hebben uiteraard hun ‘enforcers’ in de vorm van andere criminelen zoals de failliete ECB, nu onder leiding van corrupte Christine Lagarde die voor haar wanbeleid geadviseerd wordt door… niemand anders dan BlackRock, om met volledige goedkeuring van Den Haag onze laatste activa weg te sluizen naar Zuid-Europa””. ……….!!!!

En dan te bedenken…………. dat het, mijns inziens, geschreven artikel op een “eufemistische wijze” is geredigeerd omdat de heer Dunki het besef van “”fatsoen en redelijkheid en billijkheid” wel heeft met een hoog moreel besef.

Hoe BIZAR het ook moge zijn, we hebben te maken met mensen dewelke een zeer laag moreel besef hebben van “”wat ze werkelijk doen””………. maar voor de de TV zijn ze op hun manier zeer intelligent. Dat het megalomaan denken en het “”pseudologia- fantastica” dominant is én dat de “”reikwijdte in denken” bij hen zeer beperkt blijkt. Immers: Hun gevoelsleven ( het affect) is afgestemd op de “ingeperkte intelligentie” en desalniettemin, hun verbale begaafdheid hen overeind houdt. Wie het ” zogenaamde diplomatieke” geklets van Ingrid Kaag en de leugens van Mark Rutte aanhoort, blijkt de elitaire bende toch niet te worden gedwarsboomd omdat, zoals de heer Dunki schrijft:”” Onze ‘opportunist van de hoogste orde’ in het torentje smult van deze globalistische chaos en hoeft nu slechts weinig tijd te besteden aan het smoren van allerlei, hem persoonlijk bedreigende, schandalen in eindeloze onderzoekscommissies. Zo kan hij zijn dagelijkse bedrog van de onwetende kiezer nog jarenlang volhouden. “”
Dat betekent, dat de kiezer, vooral de kiezers op de VVD en CDA , niet beseffen dat door hun…. ” politieke desinteresse” en………. mogelijk afhankelijk zijn van vriendjespolitiek ( Nepotisme ) steeds opnieuw HUN populaire partij kiezen en niet beseffen…….. dat Nederland, door hun stemgedrag, naar de knoppen gaat.

En………..<< Slechts wakkere kiezers>>. kunnen nog een stokje steken tussen de benen van dit Trojaanse paard in Den Haag met hun smerige complotten. ( aldus de heer Dunki )

IK moet het “: helaas ” toch in de rubriek plaatsen van ” wishful Thinking”, omdat het ” bruikbare kiezers- getal ” niet voldoende is voor een politieke ” ommezwaai”.

Dat ik het met “knarsende tanden” opschrijf……… !!!!!! Ook “”Hern Wolff”” kan er niets aan doen. ( Opolut )

“”Das Konzept vom << Tiefen Staat >>, unter dem man ja die Gesamtheit von mächtigen, nicht demokratisch legitimierten Organisationen versteht, die innerhalb eines Landes im Hintergrund die Fäden ziehen, ist damit Vergangenheit. Der<< digital-finanzielle Komplex>> hat uns eine neue globale Macht beschert, die sich den tiefen Staat aller Nationen der Erde längst einverleibt hat und die inzwischen viel << mehr Einfluss >> ausübt als es jeder einzelne Tiefe Staat jemals vermocht hätte”” .

Zolang de kiezer niet wijzer is/wordt………… is ondertussen de ‘onomkeerbaarheid” al gepasseerd.

Koddebeier
1 jaar geleden

Wakker kiezers die het op moeten nemen tegen ca. 16 miljoen makke schapen/landverraders !