Omdat wij dat toelaten

Uit een korte bloemlezing van de laatste tien artikelen op deze pagina’s kristalliseert een beeld dat niet alleen wijst naar de bewuste ontsporing van onze democratie en de dagelijkse symptomen ervan maar ook naar de ‘schuldigen’, die handig buiten schot weten te blijven. Op de vraag hoe dat mogelijk is luidt het treurigstemmende antwoord ‘omdat wij dat toelaten’.

Velen realiseren zich dat die ‘schuldigen’ op hun beurt vaak figuranten blijken van een al eeuwen op de achtergrond opererende regie door een immorele, nihilistische elite die op chaos aanstuurt met de bedoeling hun uitpuilende zakken nog meer te vullen èn hun funeste greep naar de macht te vervolmaken voor hun ‘one-world-government’. Zij deinzen nergens voor terug, niet van moord en doodslag of omverwerping van regeringen en zijn al véél verder gevorderd met de ondermijning van onze vrijheid dan de meesten van u zich realiseren dankzij hun effectieve ‘brainwashing’, als onderdeel van hun doortrapte psychologische oorlogvoering die zij al decennia op de bevolking loslaten. Wie denkt dat de stembus of de grondwet soelaas bieden vergeet dat Mark Rutte daarmee lachend aan de horizon verdwenen is omdat wij, de kiezers, accepteren hoe hij de zaak dagelijks belazert terwijl zijn grondwettelijke controleurs zich prostitueren voor zijn ‘leuke baantjes’. Dit ‘Kartel’ aarzelt geen seconde om het land en onze vrijheid in de uitverkoop te gooien, kortom zij zijn de belichaming van landverraad.  

Kijkt u nog even mee?

Als wij de laatste tien artikelen de revue nog eens laten passeren zien wij, in orde van anciënniteit:  

 • ‘Onder Rutte is Nederland op veel plekken reeds een identiteitsloze ‘multiculturele’ chaos geworden’ –  (spijker op de kop).
 • ‘De belangenverstrengelingen met organisaties als het private WEF zit ondanks de leugen – na de ontmaskering – inmiddels zo diep dat het voor de huidige overheid inmiddels belangrijker is om de EU en het WEF te dienen dan de Nederlandse burger’ – (nog zo’n spijker).
 • ‘Een overmachtige elite…  De oplettende lezer herkent signalen hiervan, al jaren, als symptomen van het ‘one world government-new world order’ syndroom’ – ( Big Brother in den vleeze).
 • ‘Hugo’s leugens over de falende bescherming van zijn vaccins’- (dom tot vervelens toe).
 • ’Door de globalisten geplande genocide en slavernij’- (wederom Big Brother). 
 • ‘Meervoudige onderdrukking van relevante info – (Hugo houdt ons allemaal dom).
 • ‘Sinds de jaren ’60 een strak geregisseerde, ‘progressieve’ aanslag op de hoekstenen van de Westerse samenleving en vrijheid’- (Big Brother).
 • Dit is een van de walgelijkste beelden van politiegeweld die ik heb gezien sinds George Floyd’.
 • ‘Immuun depletie dankzij ineffectieve en gevaarlijke vaccins’
 • ‘ Macron’s concept van volksgezondheid : “De ongevaccineerden, ik wil ze echt pesten. We zullen dat blijven doen tot het eind. Dat is de strategie”, aldus Macron, die ook nadrukkelijk kritiek heeft op antivaxers: “Een onverantwoordelijk persoon is geen burger meer”. 
 • ‘Een directe link wordt gelegd tussen de uitspraken die zijn gedaan door Forum voor Democratie en politici die worden bedreigd’- (Big Brother maakt zich schuldig aan ‘Freudiaanse projectie).

Perverse koningshuizen en ‘black aristocracy

De grootste gemene deler van deze artikelen wijst op list en bedrog, op een fascistische leest geschoeid. Maar wie zit hierachter? Big Brother heeft een gezicht en dat is aan de top van de fascistische ijsberg van de wereldregering het onzalige ‘Committee of 300’ van de aloude British East India Company . Dit toonbeeld van het Britse koloniale kapitalisme waarvan ik al eerder repte, is een aan opium- en wapenhandel en financiering van oorlogen blindrijk geworden Engels/Amerikaanse elite die al sinds het begin van de 19e eeuw God noch gebod kent, met als leden de diverse Europese koningshuizen – kijkt u maar eens wie met afstand de grootste aandeelhoudster is van Royal Dutch Shell – en Europese ‘black aristocracy’, politici en meer recentelijk de top van het multinationale bedrijfsleven. Dichter bij huis heeft ons inhalige Oranjeclubje ook geweldige zaken gedaan met de VOC in het ‘Cultuurstelsel’, en dan te bedenken dat zij na de val van Napoleon volkomen berooid voet aan wal zetten…  ‘Een prachtig land’ voor profiteurs, dat zij nog steeds verder leegzuigen.

Nietsontziende verknipte miljardairs

Die nietsontziende en op globale macht beluste Engels/Amerikaanse aristocratie heeft zich aanvankelijk onmetelijk verrijkt middels opiumhandel in China van de British East India Company waarin zij instrumenteel waren, en zit nog steeds volop in de hedendaagse opiumhandel vanuit de ‘gouden driehoek’, Turkije en Libanon, maar uiteraard ook de cocaïne uit Latijns Amerika, waar zij in bed liggen bij het Cali Kartel. Ook zijn zij doende in Ecuador ‘poppies’ te verbouwen, want opium is en blijft de grootste goudmijn. De miljoenen stromen wekelijks binnen; zij zijn miljarden en nog eens miljarden waard… Dat ‘Committee of 300’ is de criminele belichaming van het Britse koloniale kapitalisme dat zich in 1899 met hun bebloede handen – daarbij voorbeeldig gefinancierd door de al even roofzuchtige ‘Queen Victoria’ en de Rothschilds –  op de arme, van origine Nederlandse boeren in Transvaal en Oranje Vrijstaat stortte om zich de onvoorstelbare rijkdom aan diamanten en goud toe te eigenen die daar in de grond zit. Tot op heden is hun blindrijke maatje Oppenheimer, baas van het ‘de Beers conglomeraat’, lid van dat ‘committee of 300’, dat in een onvoorstelbaar wrede oorlog de uitvinder was van Lord Kitchener’s ‘concentratiekampen’ waarin vrouwen en kinderen jammerlijk omkwamen.

Alsof dat niet genoeg was is in de afgelopen eeuw de USA vijf keer op het oorlogspad gegaan, waarvan W.O. 1 en W.O. 2 ons simpele zielen nog begrijpelijk voorkomen, maar twee Golf oorlogen tegen een Irak zonder wapens voor massadestructie waren puur te wijten aan de ondergeschikte rol van vader en zoon Bush in hun gedienstige relatie met het  ‘Committee of 300’, dat ook al instrumenteel was in de slachting van Pol Pot op zijn eigen bevolking in hun sociale experiment om de stadsbevolking te decimeren en te verdrijven naar het platteland in hun doodzieke ‘social engineering’ projecten waaraan het al even verknipte D66 nu enthousiast ‘followup’ geeft in hun decimering van onze boerenstand. Mark Rutte kijkt tevreden toe vanuit het torentje en belijdt ook hun institutionele racisme en transgenderkul, als hij maar mag blijven…

Ook de invasie van Panama en de kidnapping van president Noriega, die de collaboratie van het ‘Committee of 300’ met het Cali Kartel in de weg stond was het onbeschaamde werk van deze gangsters, als blijk van hun onbegrensde macht waarvan Narcostaat aan de Noordzee Nederland een ander trots product is dankzij de dwazen die wij jaar in jaar uit in Den Haag tolereren.

Terug naar de ‘dark ages’

Zij hebben hier ruim baan dankzij de professionele ‘brainwashing’ van de ‘woke’ collectie makke schapen die niet genoeg kunnen deugen zonder dat zij ook maar enig idee hebben welke schade zij daarmee op termijn aanrichten voor zichzelf en het land. Zij realiseren zich niet eens wat het wereldbeeld van Big Brother voor hen inhoudt: Een schier feodale wereldregering respectievelijk elite van enkele duizenden die een miljard slaven tolereert. De rest van de wereldbevolking zal via zorgvuldig geplande  oorlogen, zelf georganiseerde epidemieën en hongersnoden gedecimeerd worden in hun fascistische concept van ‘nul groei’, de-industrialisering, ontvolking der steden en allemaal terug naar het platteland – zoals zij in hun Pol Pot experiment al eens in de praktijk brachten, geen kernenergie en God mag weten wat voor additionele waanzin.

Daarbij zijn alle communistische hersenschimmen zoals institutioneel racisme, transgenderisme, gedwongen vaccinatie met levensgevaarlijke mRNA vaccins en klimaathysterie van Sigrid Kaag mooi meegenomen in de enthousiaste hulp van dwazen als D66 en GL. Die idioten mogen nog even hun gang gaan want die krijgen zij later wel weer te pakken…


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
RegioArnhemNijmegen
2 jaren geleden

Op zich interessant verhaal. Heeft de auteur nog enig idee hoe e.e.a. ten goede kan worden gekeerd en wat welwillende burgers hier concreet in kunnen betekenen?

r dunki
2 jaren geleden
Antwoord aan  RegioArnhemNijmegen

@ RegioArnhemNijmegen

Ik beweer niet dat het makkelijk is, nadat wij tientallen jaren ‘op onze handen gezeten hebben’ terwijl wij met open ogen erin geluisd werden. Velen doen dat helaas nog steeds, uit pure zelfgenoegzaamheid. Tegen deze overmacht werkt slechts de wet der grote getallen, de stembus.

Dàt verklaart waarom ‘zij’ de democratie (lees: de kiezers) buitenspel willen zetten, zoals hun hulpje Rutte nu al zo hondsbrutaal doet met de laatste verkiezingsresultaten. Puur kiezersbedrog! Ga niet bij de pakken neerzitten ‘omdat het toch niet helpt’, want dan bent u uw plekje aan de stembus kwijt en maakt u zichzelf onmondig. Nooit opgeven…

U laat u kennelijk al niet beperken tot de pure propaganda van de NPO en schrijvende sufferdjes, u leest StaPal en wij zijn niet alleen. Er zijn anderen die, net als wij, bonafide feiten voor de lezers boven water brengen en daarvan eerlijk kond doen. Dus gaat u door met zelfstandig uw feiten te selecteren, te beoordelen en trekt u vooral uw e i g e n conclusies. Laat u daarbij niet intimideren door de brutale propaganda der media of manipuleren door deugers met hun “meningen”, want “science is NOT settled’. Houdt u harde feiten onder hun neus, dan wordt het gauw stil.

Eén voorbeeld: in Australië heeft Pfizer vandaag toegegeven dat hun vaccin hartaanvallen bij kleine kinderen veroorzaakt. Kijkt u dezer dagen eens hoe onze oliedomme, volstrekt onscrupuleuze Hugo desondanks genadeloos en hersenloos blijft insisteren op vaccinatie voor vijfjarigen en wie hem daarvoor op zijn vestje spuugt. Er zijn maar een paar integere volksvertegenwoordigers die de moed hebben om dat te doen en het zo voor u en uw vrijheid op te nemen, ondanks de zondvloed van dreigementen die hen ten deel vallen.
Maar dan weet u waar u moet zijn en zij verdienen uw stem.