Link tussen FvD en bedreigingen

Volgens demissionair minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge (CDA) is het terecht dat er een directe link wordt gelegd tussen de uitspraken die zijn gedaan door Forum voor Democratie en politici die worden bedreigd.

Dat liet De Jonge donderdag weten in een interview met het AD en BNR. “We kennen allemaal de woorden die ze kiezen en zien allemaal de politieke praxis van deze partij. Ik denk dat het verband dan niet moeilijk te leggen is”, meent De Jonge. Naast de vrijwel onbegrensde kennis van de volksgezondheid heeft deze (demissionaire) minister van VWS dus ook nog eens kwaliteiten die passen bij het betere recherchewerk. Zoals vele onderwijzers mag ook deze onderwijzer van boven eerst wel wat wijzer worden. Dat geldt overigens ook voor CU-voorman Segers, die op het sociale platform Twitter schreef: “Als je keer op keer het gif van ‘verzet’, ‘tribunalen’ en ‘opsluiting van je politieke tegenstanders’ zaait, dan is het dit soort intimidatie en bedreiging dat je oogst. Tegen iedereen met een zwak voor FvD zou ik willen zeggen: word wakker”.

Wat Segers kennelijk niet wist was dat de bedreigende situatie voor de deur van Sigrid Kaag (D66), werd uitgevoerd door de godsdienstwaanzinnige Max van den Berg; een geloofsgenoot van Segers zelf dus.

Politici zoals Baudet en Wilders worden al bedreigd vanaf het moment dat zij de politiek betraden. Evenals Fortuyn overkwam, moeten zij dagelijks vrezen voor hun leven. De redenen van de bedreigingen en ook de tragische dood van Fortuyn, werden ingeleid door politieke kopstukken van wat met name Baudet “de Kartelpartijen” noemt en waar De Jonge en Segers thans deel van uitmaken. Wilders overigens, was vandaag aanwezig op de publieke tribune bij een rechtszaak tegen 8 van zijn bedreigers: ook deze jongeren zijn godsdienstwaanzinnig, maar dan van moslimse oorsprong. Zullen we dat politici van CU en CDA dan maar kwalijk nemen en ook zonder de gewelddadige dood van Fortuyn te vergeten?

Een opvallend kenmerk van eerder Fortuyn en nu Wilders/Baudet is, dat zij in tegenstelling tot de heersende politici, de oorzaken van sociaal en maatschappelijk ongemak in de samenleving feilloos benoemen en er de oorzaak bij aan weten te wijzen. En dat zijn in veel geval de politici en ambtelijke toppen, die met verkeerde analyses, totaal verkeerde beslissingen nemen waar de bevolking nog meer hinder van ondervindt dan van alcohol, sigaretten of benzine. (om maar eens wat te noemen)

Als politici erin slagen om de koers die het volk voorstaat om te zetten in praktijk, dan wordt er niemand bedreigd. Zo simpel is het.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Charlef
2 jaren geleden

De huidige generatie politici deel uitmakend van het politieke kartel is niet in staat twee punten met een rechte lijn te verbinden en hokjes binnen de lijnen te kleuren. Het zijn ook niet de meest intelligente personen. Gisteren De Jonge bij OP 1 gezien. Dat knipoogje naar Derksen? Walgelijke dedain.

koddebeier
2 jaren geleden

Zeggen de aanstichters van de moord op Pim Fortuyn.

Buskens
2 jaren geleden

Valse beschuldiging kan men melden via Centraal Meldpunt Nederland. Met verbazing zitten kijken. Zojuist voor de 2e keer. Dat de bedreiger een godsdienstwaanzinnige is wordt verzwegen. Kijk, en daar word je nou boos van en sommige mensen agressief.

2 jaren geleden

Wat moet ik nu schrijven dat er zeer ongeloofwaardige kletskoek wordt gebruikt om tegenstanders de mond te snoeren zoals:”” Volgens demissionair minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge (CDA) is het terecht dat er een directe link wordt gelegd tussen de uitspraken die zijn gedaan door Forum voor Democratie en politici die worden bedreigd.”””.aldus de heer Nijhof.

En……..Als je keer op keer het gif van ‘verzet’, ‘tribunalen’ en ‘opsluiting van je politieke tegenstanders’ zaait, dan is het dit soort intimidatie en bedreiging dat je oogst. Aldus Gert Jan Segers.

Ik wil het nog wel eens schrijven: We hebben te maken met groep absoluut incompetente figuren en voor de zoveelste keer hun gram halen bij de naar de meer intellectuele mensen, omdat ze hun tekortkomingen niet begrijpen.

Wijlen prof dr. Bob Smalhout schreef op bladzijde 21 van zijn boek: NA ONS DE ZONDVLOED DAT ER NU ONBENULLEN AAN DE MACHT ZIJN. En hij schreef in zijn column van 14 april 2000 dat er tweéen-half-miljoen mensen in Nederland een psychische storing hebben.
En, heeft Prof dr. Leyle Rossiters, psychiater, na 27 jaar onderzoek, dat de links denkende, of, groepen die progressief links denken, door hun markante en irreële antwoorden een psychische storing hebben!!!
En……. daar hebben we nu kennelijk mee te maken………. !!

Als Gert Jan Segers beweert, dat :: “”Tegen iedereen met een zwak voor FvD zou ik willen zeggen: word wakker………. !!

Gert Jan Segers, toch……...U bent nog nimmer wakker geweest omdat U een “Hersenschim” alles wil laten beslissen omdat het onrealistische dat U uitkraamt er vanaf druipt.

En……..Als politici erin slagen om de koers die het volk voorstaat om te zetten in praktijk, dan wordt er niemand bedreigd. Zo simpel is het. Aldus de heer Nijhof………!! Maar……… zelf het simpele is voor hen onmogelijk, helaas.

mgjb
2 jaren geleden

Ik voel me bedreigd daar de domme acties van al die D66 lui. Ze zijn bezig nederland naar armoede te leiden met hun wereldvreemde ideeen.

ze hebben hun mond vol over FvD etc masr weigeren naar zichzelf te kijken!