Misbruik

Een oorlog beginnen is misdadig. Zó misdadig dat de veroorzakers eigenlijk voor een tribunaal moeten worden gesleept, want dergelijk gajes kun je niet veroordelen op grond van door henzelf vervaardigde wetten. Dergelijk misbruik is een bijzondere categorie ‘Metoo’.

Maar wie veroorzaakte de oorlog in Oekraïne? Feit is dat Russische troepen een ander soeverein land binnentrokken met het doel om dat land in te lijven, of in ieder geval te voorzien van een regering waar Moskou minder last van heeft. Één schuldige hebben we dus al, want dat is de opdrachtgever voor de aanval op Oekraïne: Poetin.

Maar: hoe kon er nu een situatie ontstaan dat schobbejak Poetin nu zonodig Oekraïne moest binnenvallen? Dat is begonnen met een overeenkomst die in 2014 door de Europese Commissie met Oekraïne werd gesloten over samenwerking in de intentieverklaring dat het land op termijn toe zou kunnen  treden tot de EU. Dat worden ‘volle zalen bij de tribunalen’ want alle Europese regeringsleiders en EU commissarissen zitten ineens ook bij de schuldigen.

Volgens Frits Bosch, columnist bij de Dagelijkse Standaard en auteur van vele boeken, mag de familie Biden niet ontbreken in het beklaagdenbankje van de tribunalen. Die hele familie, de president van de VS incluis, is zo corrupt als de neten en hebben grote belangen in Oekraïense handeltjes. Volgens Bosch heeft Poetin belang bij de nog onaangeroerde Oekraïense gasvelden, waarvan de Russen het Oekraïense territoriale deel op zee overigens al voor 80% heeft ingenomen. Nog meer plek maken in de beklaagdenbankjes!

Ging het de Duitsers in de Tweede Wereldoorlog al om gas, in deze oorlog is dat kennelijk niet veel minder. Het land mieterde onder Merkel de kerncentrales bij het oud vuil, wil van de bruinkool af (waar ze genoeg van hebben) en wil over op het schonere gas. Nederland heeft/had gas, Rusland heeft gas en Oekraïne heeft gas. Duitsland niet. De verleiding is onweerstaanbaar: Merkel, Verhofstadt en Van Baalen postuum naar het tribunaal.

Tja. Als je alles op een rijtje zet dan is er wel reden voor een bijzonder gevalletje Metoo. De Kamer wordt nog druk met Parlementaire onderzoeken, want dit stinkt allemaal wel heel erg hard…


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Boudica
1 jaar geleden

De omleiding van het gas met Nord Stream 2 is de boosdoener. Bij ingebruikneming van deze pijpleiding zou Oekraine € 2 biljoen aan inkomsten mislopen wat ze natuurlijk niet willen. Merkel heeft gelobbeyd bij Poetin om de gasinkomsten nog een tijd aan Oekraine over te dragen, maar blijkbaar was Poetin niet van plan om de Oekrainse oligarchen (meerendeel van joodse afkomst) nog langer te verrijken, immers onder hen bevinden zich zijn aartsvijanden die zich schuldig maken aan veelvuldige corruptie en andere criminele activiteiten . Met deze inkomsten mengen zij zich in het staatsbestuur en richten privelegers op om tegen de seperatisten te vechten. De voor hun ‘heilge’ stad Dnjepopetrovsk (vh Dnipro) willen deze oligarchen vrij van russische inmenging houden. Verder zijn er diverse andere economische belangen die nog een rol spelen. Onder het mom van zgn bevorderen van democratie wordt het ‘vrije’ Westen beinvloed om de macht te behouden, logisch gezien de gigantische vermogens die worden verkregen met inkomsten en investeringen wereldwijd. Mochten de Russen erin slagen de stad Dnjepropetrovsk te bereiken zullen er hevige gevechten uitbreken of een overgave van Kiev om de stad te sparen, waarna binnen 2 weken de ‘oorlog’ over zal zijn. De tijd en het verstand zal het leren.

Boudica
1 jaar geleden
Antwoord aan  Boudica

Lees op wikipedia: Menachem Mendel Schneerson. Verder is in Dnjepropetrosk het Menorah Center gevestigd (is dit het nieuwe centrum van waaruit de NWO zal/zou regeren?).

1 jaar geleden

«  Een oorlog beginnen is misdadig: » aldus de heer Nijhof In principe ben ik het daarmede geheel eens . Maar een oorlog beginnen ter verdediging van eigen grond en gemeenschap, als de « opponent » allen symptomen heeft dat het zich op een oorlog voorbereid, is toch een andere zaak . Maar een oorlog lost niets op. Wat een oorlog wel doet is een gemeenschap destabiliseren . Immers: Op VALSE gronden een oorlog beginnen is zeker misdadig, zoals de oorlog in Irak , waarbij de toenmalige regering in Amerika zich bediende van valse voorwendselen ,Men dacht dat Saddam Hoesein reeds atoomwapens zou hebben. De aanval op Irak is onder valse voorwendselen gestart …….en daarmede een land geheel te hebben ontwricht . Immers : de samenstelling van volken , maar vooral de gedeelde geloofsgemeenschappen in Irak werd door Hoesein bijeen gehouden, dat ik Hoesein een misdadiger vind omdat hij een volk met gifgas wilde elimineren is evident . De valse voorwendselen van Amerika waren ook crimineel ; immers: De hoeveelheid olie was adembenemend voor Amerika . De aanval op Irak was dus op hetzelfde niveau als Poetin nu doet in Oekraïne om het gas en de Zwarte zee. En hoe dom de Bestuurders van de Europese Unie zijn is bijna niet te verklaren, maar dat ze een oorlog hebben uitgelokt komt omdat “ ZE” niets begrijpen van de Geografische demografie en geen enkel begrip hebben ter zake psychologie en psychosociale fenomenen maar .slechts de macht als doelstelling en, de drogreden dat er dan geen oorlog komt in Europa waarbij de Europese Centrale Bank een hoofdrol speelde en schulden – obligaties – heeft opgekocht . Ook daarmede is een geheel continent ontwricht ……. En daar hebben ze in Brussel en Frankfort schijt aan . Een burgeroorlog in het verschiet dus …….!!!!!

Buskens
1 jaar geleden
Antwoord aan  A.R. Girbes

Een burgeroorlog en een enorme recessie.

Buskens
1 jaar geleden

Nou, Merkel en Verhofstadt naar het tribunaal dat zou een optie zijn. Maar van Baalen volgt het dan van bovenaf.