De moeder van alle recessies

Het gewetenloze globalisme is als een olievlek uitgevloeid over de vrije wereld tot het tegen, hun tot voor kort veronderstelde medestander, Vladimir Poetin aanliep. Omdat het q.q. geen tegenstand duldt wordt de wereld nu in hun hybride oorlog tegen Rusland betrokken, met als gevolg een strategische tweedeling tussen oost en west èn hun moedwillig veroorzaakte globale recessie, waarbij die van 1930 kinderspel zal blijken.

De minister van Buitenlandse Zaken van Rusland heeft het Westen vrijdag jl., tijdens een vergadering van het Gorchakov Public Diplomacy Fund in Moskou, beschuldigd van het voeren van een ‘totale hybride oorlog’ tegen zijn land met als doel de vernietiging van de Russische economie’. Die term stamt, aldus Lavrov, uit Hitler-Duitsland en wordt nu gebruikt door veel Europese politici als ze het hebben over wat ze de Russische Federatie openlijk willen aandoen.

Wie is wie en waar liggen onze belangen?

De strijdkreet waarmee globalisten als Biden, EU, NATO en onze eigen politieke voorlieden (Rutte-VVD, Kaag-D66, Seegers-CU, Hoekstra-CDA, etc.) proberen ons een rad voor ogen te draaien luidt ‘de vijand van mijn vijand is mijn vriend’, waarbij Zelensky slechts hun stromannetje is. Te dom voor woorden maar de suffe kiezer, die ook blind in het coronabedrog geloofde, stinkt er wéér in en geeft zijn stem aan premier Rutte, het grootste gevaar voor onze vrijheid sinds mensenheugenis. Globalisten zijn de drijvende kracht achter de expansie van EU en de NATO; het probleem voor hen is dat India en China niet meedoen. Sterker nog, Peking houdt het Westen publiekelijk verantwoordelijk voor de oorlog in de Oekraïne en lijkt daar een punt te hebben. Waar het globalisme met u en ondergetekende afrekent door iedere vorm van kritiek te bestempelen tot een pro-Poetin liefdesverklaring – waarvan ik niet de minste last heb –  kan het slecht om deze twee giganten heen. Maar het zal Rusland weldegelijk verzwakken, met als gevolg een globale strategische tweedeling tussen twee fascistische blokken die elkaar heerlijk als vijandbeeld kunnen misbruiken om de interne macht van Big Brother te consolideren. Daarmee zijn wij nog steeds in de aap gelogeerd… 

Chronisch voedselgebrek

Ruim een derde  van de mondiale tarwe-export komt uit Rusland en de Ukraïne, de globalistische heersers stevenen willens en wetens af op een dreigend kolossaal voedseltekort met voortdurend hogere prijzen, reden waarom Noord-Afrika en het Midden-Oosten de pijn al beginnen te voelen, terwijl de Westerse agro-industrie in Rusland blijft hangen. Wat speelt daar? In strijd met de globalistische hysterie blijven Cargill, Bayer, Syngenta, Archer Daniels Midland (ADM) rustig in Rusland hun zaden verkopen en gewassen verwerken, want zij begrijpen donders goed dat het gaat om de essentiële levensbehoefte zowel voor Rusland als voor andere landen.

Zij leren het nooit en enkele Oekraïense en Amerikaanse milieu- en landbouworganisaties hebben volgens de Wall Street Journal notabene vorige week nog een brief geschreven waarin aan Cargill de oproep gericht wordt zich volledig uit Rusland terug te trekken. Cargill is al bijna 60 jaar in Rusland actief en stelt ‘voedsel is een basisbehoefte en mag nooit als wapen gebruikt worden’. Bayer voorziet, ook daarom, Russische boeren van zaden en bestrijdingsmiddelen voor de teelt. ADM, een gigant in landbouwgrondstoffen en een andere producent van bestrijdingsmiddelen en Syngenta, gespecialiseerd in zaaigoed met meer dan een miljard Dollar omzet in Rusland en Oekraïne, blijven Russische boeren zaaigoed en chemicaliën leveren om de mondiale voedselcrisis te voorkomen.  Ook andere grote spelers als ADM, Bunge en Viterra blijven ter plekke, net als de graandivisie van Glencore, gespecialiseerd in grondstoffen. Maar zij zullen sommige operaties en uitbreidingen inperken. ADM is een van de vier grootste handelaars in landbouwgrondstoffen ter wereld, samen met Bunge, Cargill en Louis Dreyfus.

Lak aan het globalisme

Kennelijk hebben deze internationale giganten lak aan het globalisme en blijven tarwe uit Rusland exporteren. Zelfs de VN, notabene één der hoofdschuldigen aan de huidige ramp met hun 2030 Agenda, melden via de suborganisatie FAO dat 13 miljoen mensen honger zullen lijden als gevolg van de stijgende voedselprijzen en verstoringen van de logistiek. Herinnert u zich nog hoe ruim tien jaar geleden er in vele tientallen landen in het M.O. en Afrika hongeropstanden waren? Waarschijnlijk niet, want de media waren toen ook al zo corrupt als mijn schoenzolen… Elders gaat het niet veel beter, want Amerikaanse boeren zitten met een enorme droogte in het zuiden, met name Kansas, met rampzalige gevolgen voor de graanoogst, naast de bewust gecreëerde voedselschaarste in de Oekraïne en Rusland. Naast noord Afrika en het M.O. zullen ook de EU landen zich op het ergste moeten voorbereiden, dit alles – let wel – puur door de schuld van de globalisten. U kent ze wel, de leden van het immorele kartel dat Mark Rutte overeind houdt!

Naast de recessie, hongersnood en armoede die zij nu al onherroepelijk over ons afroepen zullen ook de mondiale politieke relaties grondig verziekt worden, precies wat deze fascisten voor ogen hebben met hun greep naar de wereldmacht. Het globalisme zal het waarschijnlijk niet wagen tarwe-export uit Rusland te verbieden, maar de schade is er al en met een gek als Joe Biden vast in hun handen zijn de gevaren onbegrensd voor een mondiale strijd om tarweoverschotten. Neem daarnaast de stijgende kunstmest- en energieprijzen waar ik al eerder over schreef en het doet draconisch aan dat één der hoofdschuldigen, (en het idool van Mark Rutte en Sigrid Kaag)  VN-secretaris-generaal António Guterres, durft te beweren: ‘de gevolgen zijn in de hele wereld al merkbaar: de prijzen van voedsel, energie en meststoffen stijgen snel. Dit dreigt te escaleren in een wereldwijde hongersnood’. Je moet wel van héél weinig zelfreflectie last hebben met je genocidale 2030 Agenda voor deze georganiseerde samenzwering van een verknipte elite van miljardairs met hun’great reset’ en ‘one world government’, de alles wurgende bureaucratie van Big Brother.

Het tijdperk van de globalisering is nu voorbij

Waar het nu om draait is of iemand het globalisme een halt zal kunnen toeroepen en het is notabene Larry Fink,  CEO van ‘swerelds n°1 assetmanager Blackrock en op en top globalist, die zijn clientèle informeerde dat de oorlog in Oekraïne in feite betekent dat Rusland uitgesloten is van de wereldeconomie en daarmee het tijdperk van de globalisering nu voorbij is. Kijkt u in dit verband nog even hierboven naar mijn, verre van complete, opsomming van (Amerikaanse) bedrijven die de fascistische dwang van de ‘one world government’ weerstaan en voeg hen toe aan het lijstje van Poetin’s bondgenoten in zijn strijd tegen het globalisme.

Boontje komt om zijn loontje

Als Donald Trump – gelukkig ook geen ‘nice guy’ – over twee jaar het huidige momentum kan benutten gloort er weer hoop voor een decente, democratische wereld, ook al lijkt ‘de moeder van alle recessies’ momenteel nauwelijks te vermijden. Wereldwijde linkse media zullen dan uiteraard weer niet uitgejammerd raken over het feit dat uitgerekend hij en Poetin uiteindelijk toch nog eens bedgenoten kunnen worden in de strijd tegen Big Brother’s globalisme, maar dat is dan volledig hun eigen, zelfdestructieve verdienste.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Koddebeier
2 jaren geleden

Wanneer worden de Nederlanders eindelijk wakker en zetten ze de kartelpartijen bij het oud vuil ???? Waar ze thuis horen deze landverraders !

Ronald.Dunki
2 jaren geleden
Antwoord aan  Koddebeier

globalisme = landverraad.