Duistere praktijken

In een groot aantal artikelen zijn de duistere praktijken van farmagiganten en met die organisaties verbonden politici en beroemde roeptoeters als Bill Gates aan de kaak gesteld. De verdenking dat firmagiganten en aan hen verbonden autoriteiten op een schandalige manier aan de pandemie hebben “verdiend” werd herhaaldelijk op papier geuit. Tot op heden konden aan die verdenking nog geen getallen verbonden worden.

Dat manco wordt weggepoetst met de inhoud van het artikel “de relatie tussen de EU voorzitter en de Baas van Pfizer” van Twan Houben. Voor de duidelijkheid gaat het niet om een amoureuze, maar om een zakelijke en politiek georiënteerde relatie. Het artikel gaat over twee personen die nogal wat smetjes op het persoonlijke blazoen hebben. Een EU voorzitter die tenminste twee keer een corruptie-onderzoek aan de broek heeft gekregen en een baas van een firma gigant die zich een aantal keren te buiten is gegaan aan discutabele uitspraken en duistere handelingen.

Corrupt?

Von der Leyen. Afb: wikimedia-commons – EU

Die EU voorzitter kreeg in haar vorige functie als Duitse Defensieminister een onderzoek wegens corruptie aan haar broek. Zij zou ruim 100 miljoen euro gefraudeerd hebben door adviesopdrachten aan bevriende relaties te hebben toegekend. Het tweede onderzoek had een ongewenste relatie tussen de EU voorzitter en de Pfizer CEO als onderwerp met als bijzondere bijvangst het verhogen van de Pfizer winst. Op 10 november 2021 aanvaardde ze naast de CEO van Pfizer, de leiderschapserkenning van de EU-VS samenwerking “Atlantic Council[i]. Gelet op de financiële bestelomvang van de laatste Pfizer vaccin bestelorder (augustus 2021), wekte dat de indruk dat ze weer een “vriendendienst” had verleend. Hoewel in beide gevallen relevante E-mails en SMS berichten die een verdenking hadden kunnen materialiseren “helaas” gewist waren, blijft de verrotte geur van corruptie om haar heen hangen.

De baas is in dit geval de CEO van een firmagigant die een in de haast ontwikkeld vaccin dat de verplichte testfase niet doorliep, gezondheid ondermijnende bijwerkingen vertoonde en met de zegen van de EU toch op de markt kon worden gebracht. Volgens de CEO zelf: “we are the most efficiënt vaccin machine” (augustus 2021)… Pfizer verwacht (hoopt, C.B.) dat de wereld tot zeker 2024 last houdt van Corona(december 2021)… in a Nine‑Month Race we made the Impossible Possible, (Boek gepubliceerd in maart 2022)”.

Zijn eerste uitspraak is kul en dat is wetenschappelijk bevestigd. De vaccins van Pfizer zijn niet getest of ze besmettingen voorkomen, maar om te kijken of gevaccineerde personen minder snel en intens het COVID-19 o.i.d. kunnen krijgen. Personen die een Pfizer basisvaccinatie en een Pfizer booster hadden gekregen waren aanvankelijk voor 70% beschermd, maar in aantal weken daalde de bescherming naar 45%, Als Pfizer inderdaad de meest efficiënte vaccinproducent is, moet hij toch eens uitleggen waarom er momenteel veel rechtszaken tegen deze firma lopen en ze al tientallen miljoenen hebben betaald om rechtszaken af te kopen. Met zijn tweede uitspraak sorteerde hij alvast voor op een jaarlijkse structurele vaccinatie van drie vaccinaties en een kunstmatige tweedeling van de samenleving: gevaccineerden versus ongevaccineerden; twee keer versus een keer gevaccineerden; drie keer versus twee keer gevaccineerden etc. Pfizer hoorde zijn kassa rinkelen. De bevestiging dat die twee uitspraken mild gesteld onjuist zijn, ondergraaft ook de titel van zijn boek. Pfizer is er niet in geslaagd om het onmogelijke mogelijk te maken en gezien lopende en afgekochte rechtszaken zelfs niet na jaren ontwikkelen.

Miljarden!

De doorsnee burger in Europa hoorde Frau Von der Leyen in december 2021 plotseling kraaien: “One-third of the European population is not vaccinated. These are 150 million people. This is a lot… It is understandable and appropriate to lead this discussion now – how we can encourage and potentially think about mandatory vaccination within the European Union. This needs discussion, this needs a common approach, but I think it’s a discussion that has to be led”. Stel dat de EU inderdaad zo’n verplichting oplegt en stel dat zij het Pfizer vaccin het alleenrecht geeft, dan betekent dat iedere inwoner van Europa (440 miljoen) per jaar verplicht twee plus een booster vaccinatie krijgt .

Het Pfizer vaccin is per dosis niet de goedkoopste en niet de duurste, maar heeft de prijs wel twee keer verhoogd. De laatste keer net voor de start van de tweede golf in 2021 tot €19,50 per dosis. Dat houdt in dat voor bijna €60 iedere Europeaan tijdelijk beschermd wordt, een ongewenste bijwerking kan oplopen en bij weigering in het cachot kan verdwijnen. Tel uit je winst. Pfizer had in 2020 een omzet van bijna €42 miljard, maakte een brutowinst van €33 miljard en een netto winst van bijna €10 miljard. Dankzij Corona steeg de winst van Pfizer in 2021 ruim 29% ten opzichte van 2020. Pfizer heeft dankzij ondeskundige en goedgelovige politici goud in handen.

Omdat het vaccin zo effectief is heeft Frau von der Leyen in mei 2021 nog maar eens een Bestelorder van 1,8 miljard doses geplaatst. Hoeveel dat moet kosten is niet bekend gemaakt, wel dat die BO in twee jaar uitgeleverd moet worden.

Zwavelgeur

De bovenstaande tekst bevestigd dat er bergen goudgeld binnen geharkt worden; er gerotzooid wordt op de medicijnenmarkt en de EU belastinggeld uit het raam gooit. Gezien het duistere aura van de twee personen die in Europa met het geld van de samenleving een deal hebben gesloten, de beperkte bescherming van het betrokken vaccin en de bedragen die daarmee gemoeid zijn, moet zo’n deal diepgaand onderzocht worden. Maar dat zal wel wensdenken zijn.


[i] Een denk club die zich buigt over internationale ontwikkelingen.


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
1 jaar geleden

Drs.Victor Mids ( Middelkoop ) illusionist , arts en “goochelaar ” heeft een “experiment ” uitgevoerd, inzake de “hebzucht” van mensen en daaruit kwam als resultaat dat ….” hoe méér men heeft hoe nog méér men nog wenst”.

Dat betekent: Dat de hebzucht een onderdeel is van de “existentie mens zijn” en dat het ” mogelijk” een onbeheersbaar fenomeen is.
Bij het ” Syfilisatie – proces in het voormalige Nieuw Guinea, werden geweren, en ander schiettuig aan de ” Asmatters,” ( Kannibalen ) gegeven als ruilobject voor goud en andere waardevolle voorwerpen.
De kannibalen konden nu heel gemakkelijk een ” wild- zwijn ” doden en daarmede eenvoudiger aan voedsel te kunnen voorzien……. Maar……. de kannibalen schoten “te veel zwijnen” en de gedode dieren begonnen na enkele dagen al te rotten.

Te rotten……….???? !! Ook bij de Kannibalen was dus de hebzucht onbeheersbaar, met alla gevolgen van dien.

We weten nu zeker dat hebzucht ” ontnuchterende ” gevolgen heeft en ook een Gemeenschap kan ontwrichten.
Het blijkt dat Ursula von der Leijen een onderzoek aan haar broek heeft gehad voor “: corruptie” ( zie het artikel van de heer Brantz “” Die EU voorzitter kreeg in haar vorige functie als Duitse Defensieminister een onderzoek wegens corruptie aan haar broek. Zij zou ruim 100 miljoen euro gefraudeerd hebben door adviesopdrachten aan bevriende relaties te hebben toegekend.””)

Hebzucht en NEPOTISME is kennelijk ONUITROEIBAAR en het komt in alle lagen van de bevolking voor. Maar…….. van bestuurders kunnen ” we ” rustig eisen dat zij de beheersing wel hebben………… och……. toch niet?
In dat geval is ook Mevrouw Ursula von der Leijen ONGESCHIKT voor haar functie……….. immers:” De belangen van en voor de ” gemeenschap ” ( de burger ) WORDEN NIET NAGELEEFD……. !!

Ook de rekenkamer in Nederland constateerde eerder, bij monde van Mr Arno Visser, dat er € 600.000.000,– onvindbaar was voor de rekenkamer ter ,zake de uitgaven van VWS, onder leiding van Hugo de Jonge.

En……..Terwijl de hele wereld in elkaar gedoken zat te wachten op de volgende Covid variant, kwam Pfizer in augustus met een meer dan opportunistische 2e prijsverhoging.
Het bedrijf behaalde in 2020 een omzet van 41,9 miljard dollar met een brutowinst van 33 miljard dollar en nettowinst van maar liefst 9,6 miljard, oftewel bijna 23% netto winst voor belasting! Welk MKB bedrijf kan dat zeggen??
In 2020 behaalde Pfizer slechts 0,9% meer brutowinst dan in 2019. Dankzij het Coronavaccin werd tot en met juni 2021 een stijging van maar liefst 29,58% in brutowinst behaald! Waarom is dan nog die nieuwe prijsverhoging voor de hele EU nodig? Vanwege marktwerking? Vraag en aanbod? ( Bron: Indepen.nl )

Hebzucht is ” per definitie ” een maatschappelijk “rottingsproces” waardoor een gehele gemeenschap ” op hol slaat ” ……..!!! Leiderschap en integriteit is dus een eerste vereiste……….. en dat is ……….. helaas “”wishful sinking””.

De bovenstaande tekst bevestigd dat er “”bergen goudgeld”” binnen geharkt worden; er << gerotzooid >> wordt op de medicijnenmarkt en de EU belastinggeld uit het raam gooit. Aldus de heer Bantz……… !!! ……….Moet ik dat nu een ” criminele handeling vinden ?”” Hebzucht met een crimineel sausje…..!!!

Hebzucht………… als een pathologisch wrang fenomeen.!!!! En…….. de kosten. zijn voor de burger.

De heer Koddebeier schrijft het …….. kort en krachtig…….“””NEXIT, weg uit die corrupte bende !!

Koddebeier
1 jaar geleden

NEXIT, weg uit die corrupte bende !!