Scheuren in de WEF façade

Dat het coronabedrog al sinds dag één misbruikt wordt in een psychologische oorlogvoering van globalistische pionnen als Mark Rutte, Emmanuel Macron of Justin Trudeau tegen de eigen kiezers wordt langzamerhand evident, zelfs voor de trouwste VVD supporters.

Dat die kiezers dat niet door hadden heeft (te) lang geduurd, twee jaar om precies te zijn, maar het begint te dagen, ‘er zit schot in’. Lezers van Sta-Pal betuigen bij gelegenheid hun instemming met artikelen waarin het machtsmisbruik en het  kiezersbedrog door premier Rutte aan de kaak wordt gesteld, maar vragen zich dan berustend af: ‘wat doe je eraan’ ? Het simpele feit dat zij zèlf degenen zijn die ‘er wat aan doen’ kunnen lijkt in die berusting verloren te gaan, maar houdt moed, er zit ècht schot in… Kijk naar de polls die aantonen hoe meer en meer kiezers de VVD en D66 de rug toekeren. Waarom?

Kiezers die niet bang zijn

Wij zien kennelijk een begin van een electorale verschuiving dankzij de kiezers die geen zin hebben om ‘erbij te horen’ (integendeel) dankzij mensen die hun gezonde verstand gebruiken en niet bang zijn voor de media en ‘cancelling’ door de makke schapen die zich achter een fascistische ideologie scharen. Hulde aan de duizenden die op het Museumplein en het Malieveld een pak rammel riskeerden van onze machthebbers in Den haag en aan de deelnemers aan een Nederlands ‘Freedom Convoy’ van honderden truckers door noord Nederland, in navolging van hun collegae in Canada die WEF marionet Trudeau spuugzat zijn en op dit moment zijn destructieve communistische houdgreep op het land doorbreken.

Homofoob, transfoob en antisemitisch, voor de verandering…

Trudeau. Afb: Flickr

Vorige week werd Mark Rutte zelfs door de NPO steviger dan ooit aan de tand gevoeld in het programma ‘in gesprek met de premier’… Een openbaring. De nogal verwijfde Trudeau heeft zich daarentegen verstopt voor de Canadese ‘truckers’ en verkondigt dat die homofoob, transfoob en antisemitisch zouden zijn…!? Hoe diep kan hij verder nog zinken? Trudeau’s halfbroer Kyle Kemper is als succesvolle ondernemer, het tegenovergestelde van de Canadese premier die, naar Kyle’s zeggen, een pion is in de globalistische machtsgreep die een scenario uitvoert dat hem wordt aangedragen door elites die streven naar hun ‘one world government’. Dat een Rutte en Macron uit precies hetzelfde (brand-) hout gesneden zijn spreekt voor zich en zowel in Den Haag als Parijs groeit de weerstand tegen hen met de dag.

Velen hebben al gesproken van die ‘nieuwe wereldorde’ van een elite die duidelijk zichtbaar wordt in de V.N. met hun 2030 agenda en hun mondstuk in het WEF. Kyle Kemper aarzelt niet om te spreken van chantage van invloedrijke politici en ondernemers – o.a. via de vuile spelletjes door de stinken rijke Jeffrey Epstein, die zonder een cent op zak als rijkeluispooier begon – die hen Trudeau laat manipuleren om Canada naar de donder te helpen.

Mark Rutte doet dat volgens precies hetzelfde scenario in Nederland op instructie van de overal geïnfiltreerde, levensgevaarlijke ‘Council on Foreign Relations’ en de net zo verraderlijke ‘Bilderberg groep’, waarin onze Oranjefamilie zich net zo comfortabel voelt.  Kyle Kemper stelt dat Trudeau de stroman is van een ideologie die tegen iedere vorm van vrijheid en zelfs Canada als zelfstandige natie ageert, zoals belichaamd in het giftige WEF en voornoemde ‘Council on Foreign Relations’ en de ‘Bilderberg groep’.

In een overduidelijke parallel is Mark Rutte de heldere echo van dit fenomeen van zwakke leiders die van buitenaf gemanipuleerd en in het zadel gehouden worden. Nu de bom barst mag de slappe marionet in Canada dan ook per se niet van zijn ‘puppetmasters’ in dialoog met het ‘Freedom Convoy’ verzeild raken, want hij valt gegarandeerd door de mand. Is het toeval dat de buitenlandse pers meer aandacht geeft aan het Nederlandse ‘Freedom Convoy’ afgelopen weekend in Friesland en Drente dan de NPO? Let wel, dit zijn geen complottheorieën maar nuchtere observaties van de succesvolle halfbroer van een globalist, kortom harde feiten.

WEF klonen als Trudeau, Macron en Rutte dienen hun eigen land niet, integendeel.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Roel
2 jaren geleden

“Meer kiezers de VVD en D66 de rug toekeren”.
Lijkt er op dat die vooral hun toevlucht nemen tot VOLT.
Een wolf in (andere) schaapskleren, maar behorende tot hetzelfde adderengebroed.

Buskens
2 jaren geleden
Antwoord aan  Roel

Ja, van pissebed naar kakkebed.

koddebeier
2 jaren geleden

Hoogtijd voor een grote schoonmaak bij de kartelpartijen, de gedoogpartijen en de ministeries !!