Kutmensen

Volgens de PVV-Kamerleden Bosma en Beertema zijn de publieke omroepen helemaal ‘Woke’ (lees: knettergek) geworden. Bij KRO/NCRV heeft men kennelijk besloten om vrouwen voortaan ‘mensen met een baarmoeder’ te noemen. Bij Sta-pal vragen wij ons af of ‘kutmensen’ niet een meer treffende term is.

Het is tekenend voor de treurige activistische staat waarin de publieke omroepen belastinggeld omzetten in links-communistische propaganda. Nog even en we krijgen beelden voorgeschoteld, waarin Mariëlle Tweebeeke ZKH Koning Willem-Alexander interviewt;
“Goedenavond Koninklijke Klootzak, dank dat we u in deze fraaie en genderneutrale omgeving een aantal vragen mogen stellen. Maar eerst, hoe gaat het thuis met de eierstokken?”

Het is, als je er even over nadenkt, werkelijk te gek voor woorden en je vraagt je af van welke politieke thema’s de aandacht zo nodig moet worden afgeleid en wie daarvoor de opdrachten geeft. Is het de tranentrekkende toestand rond het handelen van de uitvoerende macht met betrekking tot de Grondwet? De hopeloze inflatie, die vooral door hopeloze klimaatgekken is veroorzaakt? De armzalige staat waarin politie en leger momenteel verkeren? De brisante Kamervragen die Wilders aan de VVD-premier heeft gesteld?

Het wachten is op een Minister die voldoende kloten heeft om het gekkenhuis van de hele NPO eens grondig af te breken.


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
1 jaar geleden

Wat moet ik nog meer schrijven dat ik meen, dat we te maken hebben met diep gestoorde idioten . En welk weldenkend mens haalt het in zijn hoofd om die ‘’geestelijk armoedzaaiers’’ nog serieus te nemen ! Wat mij dus ontzaggelijk irriteert is dat er nu met pure waanzin de burger wordt bestookt en dat die randdebielen ook nog een podium krijgen . Het uiterst zorgwekkend dat zulke figuren nog geen schop krijgen . En kennelijk het nog leuk is om mogelijk ‘’de boel’’ op stang te jagen . Wijlen Prof Dr Bob Smalhout schreef tocht op 24 april 2000 in zijn column dat er in Nederland ‘’twee en een half miljoen ‘’ mensen een psychische storing hebben . Na hel lezen van het artikel zijn het er zeker meer .

Tigron
1 jaar geleden

Het wachten is op een verbod op woorden als;
– heipaal (kan stigmatiserend zijn voor mensen met een baarmoeder)
– zijstraat ( kan bezwaarlijk worden gevonden door mensen zonder baarmoeder
– kinderkopjes ( kan ook niet meer met goed fatsoen ( bejaardenontkenning)
– draagmoeder( is mogelijk kwetsend voor mensen zonder baarmoeder)
– vaderschapsverlof ( kan stigmatiserend zijn voor mensen met een baarmoeder
– lulhannes ( stigmatiserend voor mensen die Hannes heten.
– ook Jan lul kan niet meer om dezelfde reden
– Dolle Mina ( nope, is zooooo jaren 60)
– witte chocola ( is racistisch )
– Lange Frans ( sorry kleine mensen, met of zonder baarmoeder)
– hondenweer dan wel kutweer( geeft voor teveel mensen een probleem)
– kinderachtig ( denigrerend voor kinderen)
– vader en moeder al not done in Frankrijk ( is voortaan ouder a en b )
– Frans ( misleiding tav milieu bescherming )
– Rutte, de Jonge, Kaag ( grote misleiding vertrouwen)

cynische modus nu uit