Het vaccin is de pandemie

Hebt u aandelen in Aegon? Reuters meldde dat Aegon’s resultaten over Q3 van 2021 een forse deuk opliepen. Aegon is een Nederlandse verzekeraar die rond 2/3 van zijn omzet in de USA genereert en in Q3 de covid-uitbetalingen onder de post levensverzekering een spectaculaire sprong zag maken van $ 31 miljoen naar $ 111 miljoen sinds het begin van de covid mRNA-vaccinaties.

De schrik zit er dermate in dat Aegon de Oost Europese tak gaat verkopen om aan geld te komen. ‘Dutch insurer Aegon has put its Eastern European business up for sale as it seeks to raise cash to better cope with the fallout of the coronavirus crisisand revamp earnings in its core markets’. Van $ 31 miljoen naar $ 111 miljoen is een sprong van 258% na slechts ¾ jaar van agressieve covidvaccinaties. Kennelijk was dat geen toeval, want Amerikaanse collegaverzekeraars MetLife en Prudential Financial signaleerden dezelfde ontwikkeling van sterk stijgende claims. Ook  de Zuid Afrikaanse Old Mutual ging hard door zijn pandemiereserves heen, herverzekeraar Munich Re verhoogde hun prognose voor 2021 Covid overlijdens- en gezondheidsclaims van € 400 tot € 600 miljoen.

Het begint te dagen

Het begint verzekeraars te dagen, ondanks de rookgordijnen waarmee de  medeplichtige en moorddadige regeringen en mainstream media de gestaag toenemende overlijdensgevallen proberen te verhullen. Verzekeraars hebben een gezonde motivatie om de waarheid te leren kennen over de werkelijke dodentallen en de relatie met covidvaccinaties niet onder het kleed te laten vegen, want na Q3 volgt Q4 en dan Q1 2022… Op een ‘normale’ dag komen in de USA 7.700 mensen te overlijden maar als er sinds het begin der vaccinaties elke dag 100% bijkomen zijn dat er wederom 7.700 en dat zijn op jaarbasis 2.8 miljoen extra doden. En dat alleen al met een 100% toename… Wat gebeurt er bij 258% of nog meer?

Een ‘vaccinatieholocaust’?

Bij een 200% toename sterven er in de USA, over de volle breedte van alle sterfgevallen, nog eens  15.000+ mensen per dag, boven de ‘normale’ 7.700, en dàt is een ‘vaccinatieholocaust’. Maar realiseert u zich dat wij in feite al lang op dat punt zijn aangeland? Kankerpatiënten zijn bij bosjes gesneuveld en in aantal waarschijnlijk verdubbeld sinds 2020 omdat het globalistische duo Mark & Hugo er een ideologisch/strategisch/misdadig belang bij hadden om de landelijke IC capaciteit op hetzelfde, veel te lage niveau te handhaven zodat zij op elk ongepast moment paniek konden zaaien over vermeende ‘besmettingen’. Daarbij trouw geholpen door een gewetenloze, corrupte ambtenarij (RIVM) en media die er wel voor zorgden dat niemand hun gegoochel met vervalste cijfers kon betwisten. Tot nu!

Een ‘multipliereffect’

Die weerzinwekkende achterstand in de broodnodige behandeling van, bijvoorbeeld, kankerpatiënten is in een ‘multipliereffect’ alleen maar exponentieel gestegen, maar Big Pharma zal er alles aan doen om die cijfers te begraven, want waarom zouden er plots zo ontzettend veel kankerpatiënten overlijden? Het simpele antwoord luidt mRNA en dat moet coûte que coûte vermeden worden!

Maar de ‘vaccinatieholocaust’ is al volop in beweging geraakt en wat nu komt zal een ‘holocaust-coverup’ van ongekende schaal vergen waar zelfs Josef Goebbels geen raad mee zou weten, laat staan de moorddadige medeplichtigen in Den Haag, Big Pharma en Big Tech.

Zij zitten er tot aan hun nek in want de sneeuwbal rolt al en is nu zo groot dat deze massamoordenaars er zelf onder verpletterd dreigen te worden. Desondanks gaat ‘de nieuwe Hugo’ onbeschaamd verder met zijn G2 en zijn misselijkmakende pogingen om kindertjes te vaccineren.

Kijk naar de wanhopige pogingen van de corrupte pers om de weinige volksvertegenwoordigers die nu op de deur van de regering kloppen om opheldering over de oversterfte gitzwart te maken. Kijk ook hoe meer en meer VVD stemmers in de polls naar JA21 lijken op te schuiven en de D66 afvalligen naar het eveneens door Soros gesponsorde Volt. Rutte cum suis hebben hun hand zwaar overspeeld en zij zien de bui al hangen. Slechts de harde kern van ‘ons soort zelfingenomen mensjes’ houdt Pinokkio en de heks voorlopig nog in het zadel, dit kabinet is nu al in doodsnood.

De ‘oversterfte’ ligt op tafel in de 2e Kamer agenda en de handvol politici die de rechte rug hebben om opheldering te eisen verdienen niets dan lof. Louche media draaien op volle toeren om critici als Baudet, Van Meijeren, van Haga, Van der Plas en niet te vergeten Omtzigt te doen ontsporen in hun jacht naar de feiten, terwijl zij nog steeds wanhopig proberen om mensen in naam van hun morbide ‘science’ tot vaccinatie te dwingen.

Een zieke cult

De feiten zijn inmiddels vernietigend en worden dat meer en meer, terwijl hun verdwaasde ‘science’ al lang door de mand is gevallen als een zieke ‘cult’ en in talloze, wereldwijde gerechtelijke processen aan de kaak gesteld wordt. Daarbij wordt steeds duidelijker dat de enige motivatie voor deze willens en wetens veroorzaakte ‘vaccin-holocaust’ een globalistische ideologie is die letterlijk is terug te vinden in de VN 2030 Agenda en bij de WEF. 

Wie nu nog durft te stellen dat vaccins corona voorkomen hoort in een Neurenberg Tribunaal ‘nieuwe stijl’ thuis. Wist u dat in het met 96,2% ‘platgevaccineerde’ Israël het aantal covid gevallen per capita het hoogste van de planeet is?

Het vaccin is de pandemie

Het vaccin heeft de tegenovergestelde werking van wat gepretendeerd wordt, zoveel voor de rampzalige linkse ‘science’: Het vaccin zelf is de pandemie! Covid zou al lang voorbij zijn als de mensheid niet platgespoten was met mRNA vaccins vol met dodelijke ‘spike proteïnen’ die juist covid veroorzaken omdat, ten eerste, de vaccins niet of nauwelijks werken, ten tweede zij tot depletie van het menselijke immuunsysteem leiden en, tot slot, vaak rechtstreeks mensen doden. Dus vergeet u levensgevaarlijke ventilatoren en Remdesivir, mocht u ziek worden. De effectieve geneesmiddelen zijn bekend en beschikbaar maar in een meer dan walgelijk complot van onze regering met Big Pharma worden die nog steeds verboden door deze samenzweerders, zodat de één zijn macht kan vergroten en de ander zijn zakken kan vullen.  


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties