Het is nog niet voorbij …

Eind ‘21 twitterde de linkse kerk bij monde van hun aartsleugenaar Gert-Jan Segers: ‘WEF is een Zwitserse praatclub. Die mensen met invloed samenbrengt en convenanten laat sluiten.’  

Maar in een e.mail van het Ministerie van VWS d.d. juni ‘20 stond al dat er een MOU (memorandum of understanding) bestond met een sinistere organisatie genaamd ‘Inclusieve Vaccin Alliantie’ – geesteskind van het WEF – die innige contacten onderhield met Hugo de Jonge en de zijnen. Eén van Hugo’s activistische ambtenaren vraagt instructies inzake coördinatie met de fascistische WEF: ‘ ….. en ik hebben allebei de MOU van de Inclusieve Vaccin Alliantie niet. Is het wenselijk dat wij die wel hebben en het document van de WEF tegen de MOU afzetten? Of is het in het kader van een ‘need to know’-informatiedeling voldoende dat wij een wat diepgaandere analyse van het WEF-voorstel en hun overige activiteiten op gebied van corona op papier zetten?’

Wat wilt u nog meer? Dit door ons betaalde gespuis complotteert op dagelijkse basis buiten de volksvertegenwoordiging om met de fascisten van Klaus Schwab!

Nog lang niet voorbij…

Truckerprotesten Canada. Afb: Flickr.

Westerse regeringen blijken in toenemende mate bang te worden voor hun eigen bevolking, maar daar maken zij het ook naar met als lichtend voorbeeld de sociopaat in het torentje…  Pieter Omtzigt en Pepijn van Houwelingen zitten deze ‘deep state collaborateurs’ van – destijds – Hugo de Jonge gelukkig achter de vodden omdat die, buiten de volksvertegenwoordiging om, niets anders deden dan lafhartig complotteren tegen de eigen bevolking. Maar het is het doodzieke Kartel dat hun onderzoek in deze beerput blokkeert. In mijn kijk op de wereld heet dat landverraad door politiekcorrecte schooiers die er niet voor terugdeinsden om hun laffe streven naar tirannie buiten het zicht van de eigen bevolking te consolideren terwijl hun immorele minister met de zieke media de PR campagne tegen de twijfelaars en de slachtoffers voerde met zijn veel te grote mond.

Nu moeten wij geloven ‘dat het voorbij is’, maar een andere landverrader in het torentje knokt er panisch voor om alle benodigde gereedschappen om zijn vuile spelletjes bij de eerste de beste gelegenheid voort te zetten, niet te laten afpakken! Als onze voksvertegenwoordiging niet eens van het Kartel mag debatteren, conform Pieter Omtzigt’s voorstel over het verraad door Rutte met zijn manipulatie van het OMT en de dagelijkse Haagse contacten met het WEF, wordt de teneur gezet voor de immorele constructie die dit schrikbewind langzamerhand is geworden. Het is nog lang niet voorbij…

De reïncarnatie van Mussolini

Voorbeelden van die morele en juridische ontsporing zien wij ook in Italië en Canada, waarover later. In Rome zijn notabene gekozen volksvertegenwoordigers niet meer welkom in het parlement vanwege hun verzet tegen de vaccinatieplicht als zij niet drie keer gevaccineerd zijn. Liefst een half miljoen Italianen zijn ontslagen om die reden en hen wordt ook nog eens de toegang tot de sociale voorzieningen ontzegd door Mario Draghi, de fascistische ex-president van de ECB en huidige reïncarnatie van Mussolini. Wat zijn het toch een primitieve haatzaaiers.

Geestelijke terreur

Deze mondiale machtsgreep maakt zich niet alleen schuldig aan een heksenjacht tegen de christelijke grondslagen van onze democratie, maar introduceert hun eigen seculiere religie daarvoor in de plaats getiteld ‘science’ (is settled) als een nieuwe vorm van quasi religieuze razernij. Objectieve wetenschappers werden dermate geterroriseerd dat zij aarzelden om bijwerkingen van vaccins te bestuderen, omdat zij het risico liepen ‘in de ban gedaan te worden’ omdat zij ‘vaccinaarzeling’ zouden veroorzaken. In Frankrijk was Emmanuel Macron het lichtend voorbeeld van de infiltratie van de staat door de globalistische bende in zijn belofte om het leven van ongevaccineerden onmogelijk te maken, terwijl de definitie van ‘ongevaccineerd’ steeds verder opgerekt wordt om uiteindelijk te resulteren in de gehate ‘andersdenkenden’. 

Nu zijn de gevolgen van de bijwerkingen dermate universeel geworden dat zelfs Pfizer openlijk waarschuwt voor de grote risico’s van hartaandoeningen en bloedstolsels bij vaccinatie, ook bij gezonde jonge sporters! Datzelfde geldt voor de vaccins van Johnson & Johnson en AstraZeneca, maar kennelijk bestaat het sterkst verhoogde risico op hartontsteking bij de vaccins van Moderna en Pfizer voor jonge mensen en mensen die al Covid hebben gehad – twee groepen die heel weinig risico lopen door de ziekte zelf.

The great awakening

In Canada loopt een lafaard rond die het lef niet heeft om persoonlijk de confrontatie met de ‘truckers’ in Ottowa aan te gaan en zich eerst verstopt – om nu de politie in te schakelen, waardoor het na weken van vreedzaam protest dan ook prompt tot geweld komt. Justin Trudeau is het verwijfde zoontje van de communistische voormalige premier Pierre Trudeau – een dolle communist die zich in zijn tijd van het ene schandaal naar het andere zeulde – en werd recentelijk al door zijn halfbroer, een succesvolle ondernemer, omschreven als een narcistische mislukkeling. In zijn typische onzekerheid toont Trudeau geen greintje respect voor de miljoenen demonstranten die hij eerst (op een veilige afstand) wekenlang voor rotte vis uitmaakte maar in zijn doodsnood aarzelde hij zelfs niet om een oude vrouw met een rolator door de bereden politie te laten vertrappen. Wij zien ook hier de reïncarnatie van de (nationaal) socialist Adolf Hitler.

Welke politicus, die ook maar een greintje fatsoen in zijn donder heeft, stuurt de bereden politie af op een vreedzame demonstratie in Ottowa en vertrapt daarbij een oude dame? De analogie met de recente  mishandeling van Nederlandse demonstranten op het Museumplein en het Malieveld is onontkoombaar. Zowel Trudeau als Rutte zijn te laf voor een persoonlijk gesprek met bonafide demonstranten, maar in hun angst maar al te bereid tot geweld en intimidatie. Let wel, beide lafaards behoren tot de meest enthousiaste volgers van Schwab en het WEF die ‘andersdenkenden’ blameren voor de gevolgen van hun eigen wangedrag.

Ceaucescu als lichtend voorbeeld?

Hoe kunnen wij dan nog enig geloof koesteren in of respect hebben voor een arrogante en onbetrouwbare overheid die niet terugdeinst voor samenzweringen met Schwab? Wat voor keuzes laten deze fascisten de bevolking dan nog, behalve hun misbruik te aanvaarden omdat het alternatief nog veel erger is?

Dàt is fascisme in optima forma! Burgerlijke ongehoorzaamheid is dan de eerste stap, die nu in Italië en Canada op schunnige paniekreacties van Draghi en Trudeau stuit. Wellicht denken zij aan Ceaucescu die de ene dag met zijn echtgenote stond te tieren tegen de bevolking op het balkon van zijn paleis in Boekarest dat zij ‘hun bek moesten houden’ (klinkt bekend, nietwaar?) en luttele dagen later hun wandaden met de dood moest bekopen. Daarom is het Kartel zo benauwd in de 2e Kamer voor het onderwerp ‘Tribunalen’! Wij zien nu een begin van ‘the great awakening’ in plaats van ‘the great reset’, als de tirannie eenmaal instort gaat het snel, maar het is nog niet voorbij…   


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
J.Blaak
2 jaren geleden

Ja, dat klopt.
Lafaards roepen altijd het hardst.
Maar ik begrijp ook die politiemensen niet.
Befehl is befehl is echt niet meer van deze tijd, je bent zelf verantwoordelijk voor je daden.
Dien overeenkomstig dienen ze ook voor een tribunaal te verschijnen en rekenschap af te leggen, nadat hun opdrachtgevers zijn veroordeeld bij voorkeur tot de galg

r dunki
2 jaren geleden
Antwoord aan  J.Blaak

Geheel eens met uw reactie, temeer omdat uit voormelde WOB documenten ook nog blijkt dat (premier) Mark Rutte al in april 2020 met de (privé) Gates familie aan de telefoon hing om een vaccin deal te bekokstoven waarin de ‘Inclusieve Vaccin Alliantie’ (Nederland, Frankrijk, Duitsland en Italië) aan de orde kwam. Wat heeft dat stel ellendelingen in het torentje te zoeken?

De corrupte ‘leider’ van onze regering maakte daarbij een deal met deze tot op het bot verrotte private activisten om liefst € 325 miljoen toe te zeggen aan Gavi, een joint venture van Gates, WHO en Unicef teneinde de vaccinproductie aan te zwengelen, waarmee Gates zich nogmaals onnoemelijk kon verrijken!

De honden lusten toch geen brood van deze charlatan die niet de minste morele aanspraak kan maken op zijn positie als premier?!

r dunki
2 jaren geleden
Antwoord aan  r dunki

P.S: ik lees net dat D66 donderdag in de 2e Kamer voorstelt om al hun leden te vaccineren tegen het ‘kip zonder kop’ virus. Dat zal me een klus worden…

Boudica
2 jaren geleden
Antwoord aan  r dunki

Die €325 mln komt terecht in het geldrondpompsysteem. Lucratieve banen voor bestuurders (uit de WEF-elite?) onder het mom van liefdadigheid en bevordering van de gezondheid (neerknuppelen van vreedzame demonstranten en vaccindoden wordt even niet genoemd) van de wereldbevolking (kuch). Deze liefdadigheidsstatus stelt Gavi (gevestigd in Zwitserland in vrijhaven Geneve) vrij van Amerikaanse federale inkomstenbelasting en staatsbelasting. Goh wat een goeierds kent deze wereld toch.