Er bestaat geen covid-19 virus?

‘Factcheckers’, waaronder notoire linkse extremisten van Reuters, hebben geprobeerd bovenstaande wetenschappelijke conclusie op losse schroeven te zetten met semantische spelletjes waarmee u zich kunt vervelen.

Professor Luc Montaigner heeft als gerenommeerd viroloog een (gedeelde) Nobelprijs gekregen op grond van zijn ontdekking van het ‘human immunodeficiency virus’ (HIV), en is daarmee geloofwaardiger dan voornoemde activisten van Reuters. Hij stelt onomwonden dat ‘het Covid-19 virus’, waar alle globalistische charlatans, zoals Rutte en De Jonge, zo graag mee schermen om de mensheid bang te maken, ‘pertinent niet bestaat’ èn waarschuwt voor de gevaren van de mRNA ‘vaccins’.

Nihilisme

Ik hanteer de term coronabedrog, niet voor niets, al sinds het begin van deze door het Kartel, pers en corrupte medici geënsceneerde fraude. Mede omdat ook andere eminente medici als Robert Malone, de ex-‘topscientist’ van Pfizer, stellig constateren dat dit virus nog nooit geïsoleerd is.

Desondanks hebben malafide politici als onze premier deze stuitende fraude gepousseerd voor eigen en ideologisch gewin en niet geschroomd om de economie zware klappen toe te brengen waarvan wij nu de gevolgen ervaren met 10% inflatie, energietekorten en voedseltekorten, notabene in ontwikkelde landen waaronder de USA en West Europa. Dit terwijl onze mensenrechten verkracht worden door een nihilistische sociopaat die zich inspant om zijn ideologische vijanden van het MKB te decimeren, de huizenmarkt en de medische zorg te ontregelen, musea om zeep helpt, sportverenigingen de nek omdraait, sporters en supporters dol maakt met zijn machtsmisbruik, duizenden en nog eens duizenden studenten en scholieren de kans om te studeren èn hun sociale leven ontnomen heeft, resulterend in ontelbare zelfmoorden onder jongeren. Alles voor ‘de goede, globalistische zaak’.   

Oorzaak en gevolg

Op 3 februari jl. vertelde de Amerikaanse forensische psychiater Andrew Kaufman op Brighteon TV over covid-19: “er is gewoon geen bewijs dat er een virus bestaat dat deze ziekte veroorzaakt. Alle daarop gebaseerde verhalen zijn frauduleus. Er is geen virus geïsoleerd, maar alleen maar de vloeistof van een experiment met cel-culturen”. Hij refereerde specifiek aan voornoemde conclusies van Prof. Luc Montaignier en presenteerde de schriftelijke erkenning van auteurs van een recente studie genaamd ‘Isolation of a Virus’ dat ook zij er niet in geslaagd waren om ook maar één virus in hun experimenten te isoleren.

Kaufman concludeerde dat de oorzaak van een ziekte éérst geïdentificeerd moet worden om vervolgens een methode van genezing te suggereren. Zeker niet dat er hals over kop ongeteste ‘vaccins’ geproduceerd moesten worden zonder bewijs van het bestaan van een virus dat die ziekte veroorzaakt zou hebben, om vervolgens de bevolking met emotionele chantage en zelfs botte dwang te dwingen zich daarmee te laten ’vaccineren’. Ook waarschuwde Kaufman tegen het gebruik van mondmaskers, die al bij de productie met giftige materialen in aanraking komen, waarmee mensen hun eigen CO2 ‘uitlaatgassen’ inademen in véél te hoge concentraties die leiden tot aandoeningen van de luchtwegen: ‘ je inhaleert plastic deeltjes plus wat uit je mond komt omdat je lichaam dat kwijt wil. Je inhaleert dat opnieuw en concentreert dat in je longen’, aldus Kaufman die ook waarschuwde voor de plastic wattenstaven bij tests die vol toxische troep zitten maar desondanks gebruikt worden om de schrik erin te houden.

Genezen kankerpatiënten na mRNA prik in remissie

Kaufman’s aanbeveling is om meer te vertrouwen op de eigen menselijke afweermechanismen die door de gevaarlijke mRNA vaccinaties mogelijk opzettelijk gesloopt worden. Actuele statistische info toont aan dat reeds genezen kankerpatiënten na mRNA vaccinatie in hoog tempo in fatale remissies vervallen!  

Hij waarschuwde dat “in ons menselijk bestaan worstelen wij met datgene wat wij te zien krijgen, hetgeen allemaal is gebaseerd op deze quasi wetenschappelijke misconceptie, of beter gezegd fraude. Wij moeten zien hoe wij ons kunnen verweren met deze gefundeerde kennis tegen de draconische tirannie en tegenspoed waar wij nu tegenaan lopen.  Het gebruik van vaccins en medicijnen als antibiotica heeft geleid tot een grote achteruitgang in de volksgezondheid. Conventionele behandelingen zijn in eerste of tweede instantie de doodsoorzaak in de USA volgens de  Centers for Disease Control and Prevention. Covid-19 is een ‘verdeel en heers’ strategie om mensen tegen elkaar op te zetten in plaats van zich te realiseren hoe zij gemanipuleerd worden”.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties