Van ‘woke’ transgender-kinderen tot ‘pedofilie

Hebt u zich wel eens afgevraagd hoe het mogelijk is dat er vorig jaar geen opstand is uitgebroken onder ouders wier kinderen, zonder hun uitdrukkelijke toestemming, door Hugo de Jonge’s vaccinatie-schoolbus-project – achter hun rug – tegen corona zijn ingeënt?  Het idee dat deze pretentieuze narcist glashard beweerde dat die kleintjes ‘groot genoeg’ waren om zelf te bepalen of zij al dan niet ingeënt moesten worden, is toch onacceptabel? Zo iemand sluit je op, maar klaarblijkelijk niet in dit land van makke schapen.…

Wij schudden onze wijze hoofden over de hysterie van ‘Woke links’, maar laten ons desondanks door hen manipuleren. Die neomarxistische ‘cult’ is niet alleen stapelgek maar ook levensgevaarlijk getuige de snelheid waarmee hun absurde ideeën gepresenteerd worden, niet alleen door de media maar ook door dik gesubsidieerde academici en ‘non profits’. Nog niet zo lang geleden zou je iemand die voorstelt om een zevenjarig jochie zijn Lego af te pakken in ruil voor levensbedreigende puberteitsblokkers en chemische castratie ‘een gezond pak rammel’ geven. Nu is het al enkele jaren zo ver en niet alleen in de ‘woke’ USA. Het is tekenend voor de morele armoede van de Rutte groupies dat ex-minister Hugo de Jonge er geen been in zag schoolkinderen buiten medeweten der ouders met experimentele mRNA vaccins te bewerken.

Ook hem zou dat ‘gezonde pak rammel’ van harte gegund zijn, want zo zette hij de deur wagenwijd open voor een duistere toekomst… Naar analogie hiervan moeten en mogen transgenderpraktijken nooit op weerloze kinderen losgelaten worden onder het motto dat zij zelfstandig dergelijke ingrijpende en onherroepelijke beslissingen kunnen nemen. Desondanks zien wij al lang – o.a. in Canada, de USA en Engeland – dat ‘woke rechters’ en artsen er niet voor terugschrikken om kleine kinderen, die vaak door onscrupuleuze leraren psychologisch bewerkt zijn met hun zieke ideeën, aan de ouderlijke macht te onttrekken.

De ‘woke’ quasi-hypnotische psychose

Dit is, net als de corona- en klimaatwaan, een vorm van quasi-hypnotische psychose die de ‘woke’ kliek zichzelf aanpraat om kinderen voor het leven te misvormen en ongelukkig te maken met hormonentherapieën of genitale mutilatie en leidt landen op het éénrichtingspad naar de acceptatie van pedofilie, hetgeen direct op de ‘woke’ 2030 agenda van de VN staat. U weet wel, die dwazen van de ‘one world government’ waaraan Mark Rutte en Sigrid Kaag hun hartjes verpand hebben.

Klinkt dat overdreven?

Pedofiel misbruik van kinderen heeft diepe wortels in de transgender beweging, met als weerzinwekkend voorbeeld de reeds overleden, perverse Nieuw Zeelandse psycholoog en pedofiel John Money. Deze smeerlap heeft de weg geplaveid voor acceptatie van kinder-transgenderisme en in die context ontelbare jeugdige patiëntjes misbruikt, gepaard met gloedvolle betogen voor pedofilie en morbide experimenten op kinderen, waaronder David Reimer, die als gevolg daarvan zelfmoord pleegde op 38 jarige leeftijd. Money deed zich voor als ‘een verdediger van seksuele bevrijding’ voor homorechten en andere seksuele minderheden, voor gelegaliseerde porno, voor het slopen van sociale taboes. Kritiek deed hij al tientallen jaren geleden af als “anti-feminist bigots, beholden to traditional gender roles”. Deze pre-echo van het globalisme anno 2022 klinkt nog steeds bekend in onze oren! 

Transsexueel pionier of immoreel monster?

De “ North American Man/Boy Love Association” (NAMBLA) citeerde Money’s morbide uitspraken al tientallen jaren geleden als het evangelie en doet dat nog steeds: “If I were to see the case of a boy aged ten or eleven who’s intensely erotically attracted toward a man in his twenties or thirties, if the relationship is totally mutual, and the bonding is genuinely totally mutual, then I would not call it pathological in any way.” (John Money, Professor Emeritus of Medical Psychology, Johns Hopkins University, in an interview in Paidika, Spring, 1991.)

John Orwell zei al ‘dat een idee dermate stompzinnig kon zijn dat slechts intellectuelen daarin konden geloven’ en, inderdaad, niet één van Money’s intellectuele tijdgenoten weersprak deze psycho, integendeel. Hij werd door Anke A. Ehrhardt – een verknipte heks die alleen al door haar uiterlijk kleine kinderen nachtmerries bezorgt – zelfs als een ‘pionier’ gezien èn als de geestelijke vader van kreten als  “gender identiteit” en “seksuele oriëntatie.”  Dit vergelijkbare monster heeft een post als directeur van de Afdeling van gender, seksualiteit, gezondheid en de studie van ‘LGBT Health’, een project van de  Columbia University. De transgender beweging baseert op deze pseudo academische erfenis die bol staat van de misdaden tegen kinderen, die zij van kleins af aan uit de ouderlijke macht proberen los te weken, daarbij geholpen door immorele ‘woke’ rechters en medici die zich, net als D66 en GL beroepen op ‘science’! Echo’s van Neurenberg…

Gelooft u het of niet, maar zowel in de USA als Canada en Engeland is aan vaders die hun kleine kinderen tegen deze monsters wilden beschermen, door ‘woke’ rechters niet alleen de toegang tot hun eigen kinderen ontzegd, zij werden zelfs in de bak gegooid, in de naam der ‘wetenschap’…  

Past u op, want deze maniakken zijn doodserieus en hebben het ook op uw (klein-)kinderen gemunt. Hugo de Jonge was niet de eerste die er geen probleem mee had om kinderen aan de ouderlijke macht te onttrekken voor zijn duistere doeleinden.  Wie zich, uit pure nieuwsgierigheid, hier verder in zou willen verdiepen kan dagen lang vooruit op het internet, maar moet ècht een sterke maag hebben. Ik raad hen aan een kotszakje bij de hand te houden…

Nogmaals, deze doodzieke ideeën staan letterlijk op de 2030 Agenda van de VN en de WEF, de clubs waar onze vicepremier Kaag furore maakte en worden niet alleen door de extremistische vleugel van de Amerikaanse Democratische Partij, maar ook door ‘progressieven’ in Engeland en Canada gepousseerd, terwijl Mark Rutte ons in zijn navrante kiezersbedrog glashard die kant op stuurt. In beide gevallen is die 2030 Agenda de troebele bron waaruit moreelcorrupte volksvertegenwoordigers in Nederland inspiratie putten. De ‘me too’ en ‘we too’ beweging maakt furore, maar waarom zit klokkenluider Huib Plug dan (wéér) in de bak en Joris Demmink niet? De wortels van dit kwaad zitten kennelijk al erg diep.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties