Beveiliging Wilders

Achter de vraag of de veiligheid van Wilders bij onze overheid wel in goede handen is, mag gerust een vraagteken worden gezet. Het enkele feit dat de VVD voormalig terroriste Soumaya Sahla binnen de gelederen heeft als ‘expert’ op het terrein van veiligheid en dat haar zuster in de Tweede kamer zit voor D66, doet het ergste vrezen.

Morgen vergadert de commissie Justitie en Veiligheid over het thema ‘Terrorisme en extremisme’. Een van de deelnemers aan die vergadering is (dat verzin geen mens) Fonda Sahla namens D66, zij is de zuster van de in opspraak geraakte voormalig terroriste Soumaya Sahla (VVD). Op de agenda staat NIET het terrorismeverleden van de familie Sahla. Wel wordt er gesproken over een verzoek van het lid Ellemeet (GroenLinks) die het over ‘rechts-radicalisme’ wil hebben en liever niet over het moslimbroederschap-verleden van haar partijgenoot en mede-Kamerlid Kauthar Bouchallikh.

Rond de ideologie van het salafisme en de jihad heeft zich een kleine industrie ontwikkeld van zogenaamde deradicaliseringsexperts. De overheid maakt graag en gretig gebruik van deze ‘deradicaliseringsexperts’ en rekruteert hen niet zelden onder zogenaamde ‘gederadicaliseerden’ van veelal islamitische herkomst. (protestanten, Joden en katholieken moorden nu eenmaal weinig in naam van hun religie) Zo kwam ook Soumaya Sahla bij de VVD binnen. Deradicalisering is echter complete onzin. Het gewelddadig salafisme is absoluut geen geestelijke ziekte; het is een secuur uitgewerkte religieuze en politiek-maatschappelijke leer die de aanhangers precies aangeeft wat zij waar en onder welke omstandigheden precies moeten doen om het rijk der hemelen te bereiken. Ook wijst deze leer aan waar het absolute kwaad te vinden is: bij alle ongelovigen (niet-moslims) en Wilders met Hirsi Ali voorop, want die hebben nog kritiek op de islam ook…

Amputatie

Mevrouw Sahla van de VVD heeft haar straf uitgezeten en mag doen en laten wat zij wil. Maar net als na het doorstaan van een ernstige ziekte of amputatie van een ledemaat, heeft een dergelijke persoonlijke geschiedenis wel zo zijn consequenties voor het doen of laten daarna. Ingeval van een ernstige ziekte of een amputatie zijn sommige dingen niet meer bereikbaar en in een aantal gevallen wordt men op grond daarvan voor functies geweigerd. Zeker in het geval van ‘deradicalisatie’ ligt het niet voor de hand om de betrokkene, die zelf beweert dat diens terroristische neiging is ‘geamputeerd’, in een positie te plaatsen die met veiligheid heeft te maken.

Er zijn gevallen denkbaar dat dit juist wel gebeurt. Bijvoorbeeld een organisatie die het gemunt heeft op dezelfde persoon of personen, waarop de voormalig terroriste het in haar toenmalige carrière ook had voorzien. De betreffende organisatie vindt het prima dat de tegenstander grote hinder (of erger) ondervindt en de zogenaamd ‘gederadicaliseerde’ persoon is veel beter in staat om het doen en laten van de gewraakte opponent in kaart te brengen en door te spelen aan nog niet ‘gederadicaliseerden’, ofwel de voormalige (?) medestanders.

Fractieleidster Hermans van de VVD heeft te kennen gegeven de kwestie ‘ongemakkelijk’ te vinden. Het is wel raar dat daarvoor eerst een ziedend betoog van een slachtoffer, in dit geval Wilders, nodig is. Alle politici die met een uitgestreken gezicht excuses eisten voor de opmerkingen daaromtrent van Wilders, maken zich daarmee medeschuldig aan de noodzaak tot het beveiliging van hem.

De VVD beloofde eerder dat partijtje van Wilders compleet te ruïneren. Dat is niet gelukt en het ziet ernaar uit dat men nu toch voor andere middelen heeft gekozen. Misschien moet de moord op Pim Fortuyn toch ook nog eens wat beter onderzocht worden.

Vertrouwen is goed, maar zeker weten is beter.


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

7 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Joost
1 jaar geleden

Nooit begrepen waarom mensen op de VVD stemmen. Kunnen enkel sukkels en masochisten zijn. Dus begrijp ik het wel?

1 jaar geleden

Eigenlijk is mijn reactie overbodig, omdat er al anderen zijn die de harde realiteit hebben genoemd . De onaanvaardbaarheid , wat de VVD heeft gedaan, om een ‘gewezen terroriste’ tot de VVD partij toe te laten en nog wel op het gebied van ‘’ Veiligheid , ‘’ als adviseur.Dat Geert Wilders zijn boosheid niet onder stoelen heeft gezet , is ten volle te begrijpen . Mijn bijdrage is in deze dat ook ik bijzonder ontdaan ben door het gedrag van de VVD . Nu moet ik constateren dat de VVD een doodzieke partij is en gewetenloos de burger opzadelt met extreme situaties dewelke de burger rechtstreeks raakt . Immers: De doelstelling van moslims is een totale overname van het westen en dat heeft de VVD volledig genegeerd . Met andere woorden ……de VVD heeft absoluut ‘’ schijt ‘ aan de burger . Dat ik Mark Rutte ooit een psychopaat noemde Is zonder enige spijt .

Charlef
1 jaar geleden

Deradicaliseren van een islamitische extremist die lid is van de Moslim Broederschap is het soort van wensdenken dat alleen bij de allergrootste dommeling post vat. Mocht ze inderdaad gederadicaliseerd zijn geweest dan zijn er tenminste twee opties: door de kennis die ze als lid van die vermaledijde beweging zich eigen had gemaakt, had ze gedwongen de stap kunnen maken naar het eeuwige. Tenzij…ja tenzij dit een vooropgezet doel dient: het zich eigen maken en kunnen omzeilen van veiligheidsmaatregelen in Nederland en die informatie gebruiken voor aanslagen op o.m. Wilders. Wat nu gebeurt komt zelfs niet voor in de Apenheul waar het gemiddelde IQ 85 is.

Buskens
1 jaar geleden

Ik las laatst een vacature waarin het ging om een productiemedewerker. Daarin werd gevraagd om een VOG (verklaring omtrent goed gedrag) je moest hem zelf aanvragen en betalen. Dus bij een strafblad maakte je geen enkele kans. Bij de VVD wel hoor! Geen enkel probleem. Maar goed! Volgens de laatste peing VVD min 11. Goed bezig………

r dunki
1 jaar geleden
Antwoord aan  Buskens

Heeft Sigrid Kaag ooit een VOG gepresenteerd met een echtgenoot uit de moordenaarskliek van Arafat…? Zij heeft dit huwelijk eerder verzwegen en is daarom bij BZ ontslagen!

Buskens
1 jaar geleden
Antwoord aan  r dunki

Nee denk het niet! Er bestaat een oud Rotterdam spreekwoord en dat luidt: “hoeren en dieven trekken de kaart” en dat gaat er steeds meer op lijken helaas!

mgjb
1 jaar geleden

Spijker op zijn kop! Eerst vielen al die woke hypocrieten over elkaar heen in de kamer en later aan de praattafels hoe vreselijk het allemaal wel niet was van Wilders.
Binnen een week draait die adhd kip van de VVD 180 graden en voelt zich ongemakkelijk. Zo snel gaat dat. Niemand vroeg zich af hoe ongemakkelijk dit alles voor Wilders was.

Ik ben de details vergeten maar indertijd werd Janmaat veroordeeld voor enkele uitspraken. Alle partijen, de pvda voorop, vonden hem en zijn ideeën vreselijk. Toch stonden enkele van zijn ideeën binnen 10 jaar in het pvda programma.