Nog iemand voor een ‘booster’?

Uit onafhankelijk onderzoek in 145 landen blijkt dat met covidvaccinatie gepaard gaande ziektebeelden en mortaliteit verergeren. De ‘Worldwide Bayesian Causal Impact Analysis of Vaccine Administration on Deaths and Cases Associated with COVID-19’ is een ‘Big Data Analyse’ in 145 landen, afkomstig van ‘Our world data’, een wetenschappelijke online-publicatie die zich richt op grote mondiale problemen. ‘Our World in Data’ is een project van Global Change Data Lab, een geregistreerde non-profit-instelling, gevestigd in Engeland en Wales.

Hun onafhankelijke analyse is altijd genegeerd door de Engelse overheid, de Amerikaanse CDC, FDA, NIH èn onze RIVM om de eenvoudige reden dat er niet mee ‘gerotzooid kon worden’. Ra ra waarom? Cijfers spreken voor zich maar voeden ook angst voor duistere bedoelingen van maniakken als Bill Gates c.s. zoals u kunt zien op diverse sites die daar aandacht aan schenken.

Afb: Pxhere

In liefst 88% van de onderzochte landen bleek het covidvaccin het aantal ziekte- en sterfgevallen te vergroten, aldus een onderzoek genaamd: “Vaccine mandate did not lead to herd immunity, caused spike in covid-19 cases and deaths instead.” Statistische analyse met standaard computingmethodes van het causale effect der vaccins op 2 gerelateerde variabelen leidde tot verontrustende resultaten: de causale relatie der vaccins op covid-19 gevallen varieerden van -46% tot +12240%, met een gemiddelde causale impact van +260.88%. De causale impact op de overlijdensgevallen varieerden van -19% tot +19015%, met een gemiddelde causale impact van +463.13%. Aan het meest afschrikwekkende eind van dit spectrum bleken 80% der COVID-doden in de UK in december ’21 volledig gevaccineerden te zijn!

Vorige week heeft de uitvinder van Pfizer’s mRNAvaccin, Michael Yeadon, niet alleen een strafklacht ingediend bij het Internationale Strafhof tegen zijn werkgever en andere complotteurs, maar woonde hij ook on-line een zitting bij van het ‘Corona Onderzoek Comité’ in Duitsland, waar hij naar zijn bevindingen werd gevraagd over de covid-19 malaise. Let wel, geen complotdenker maar de eminente wetenschapper en uitvinder van Pfizer’s mRNA gif dat hij ‘onveilig en ineffectief’ noemt. Sterker nog, hij stelt dat de ‘Fauci flu’ niet eens bestaat en mogelijk slechts een smerige seizoensgriep is die lang niet zo dodelijk is als complotterende regeringen en pers pretenderen. ‘Alles van PCR test tot mondmaskers en het idee van a-symptomatische verspreiding is boerenbedrog’, waarschuwt Yeadon. Een PCR test vertelt absoluut niets en maskers vergroten slechts een ieders kans op bacteriële longontsteking omdat men door een smerige lap ademt’…

Desondanks gingen onze manipulatieve Haagse drammers ertoe over ons als enig Europees land in hun ideologische lockdown te storten, zo te zien ècht niet voor de volksgezondheid. Maar het FvD ‘moet worden opgeheven’ volgens een collectie kakelende kippen aan de interpellatiemicrofoon omdat zij woorden in de mond namen als Code van Neurenberg en tribunalen… 

Jammer dat er geen brandspuit is in die modderige vergaderzaal!


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties