Als het beweegt wordt het geprikt

‘Deugt u’ als u twee jaar dezelfde, onvoldoende geteste medicijnen hebt genomen, zonder dat het iets goeds heeft gedaan voor uw gezondheid?

Terwijl de overheid zelf toegeeft dat zij de vaccins niet overhaast hebben ‘goedgekeurd’ om u beter te maken, maar omdat u dan empathischer op hen en anderen overkomt en Mark Rutte achter dit rookgordijn zijn ‘2030-subversie’ kan botvieren? ‘Deugt u’ na twee jaren met een ongezond mondmasker vol bacteriën rondgelopen te hebben, als proefkonijn geïnjecteerd met experimentele vaccins met honderden onbekende bijwerkingen, na lockdowns en avondklokken te hebben doorstaan waardoor u niet op reis kon gaan maar wèl op elke straathoek uw handen ontsmet hebt? Realiseert u zich dat niemand in onze regering er ook maar een seconde aan dacht hoe de, door henzelf opgeblazen, coronagolf het best bestreden kon worden vanaf het moment dat wij een beter beeld kregen van deze griep en gerenommeerde virologen duidelijk maakten dat dit weliswaar een smerige griep was, maar in feite niet iets heel bijzonders; dat  het meer ging om het ‘deugen’ op sociale media? Herkent u daarin ook het definitieve sein dat de meeste mensen niet voor zichzelf kunnen nadenken noch zelfstandig bewijs zelfs maar willen evalueren, maar hun geïndoctrineerde meningen en daden graag door een autoriteit goedgekeurd zien zodat zij ‘erbij horen’? Een klopje op de schouder svp…

‘God’s gift to the left’

Afb: Pxhere

Realiseert u zich ook dat de andere zijde van de medaille is dat wij zo lang en brutaal zijn voorgelogen dat praktisch niemand die ook maar gemiddeld intelligent is nog wil luisteren naar Rutte’s leugens, zelfs niet naar eventueel plausibele bewijzen, mochten die ooit nog komen?

Corona was ‘God’s gift to the left’ maar heeft glans verloren als hun gepolitiseerde wapen, want niets wat Rutte c.s. in twee lange jaren hebben uitgespookt heeft geholpen, uiteraard grotendeels omdat zij zèlf van een griepepidemie een zwaar overdreven pandemie hebben gemaakt buiten alle proporties. Alles met hulp van de weerzinwekkende media, waarvan de gevolgen niet meer te behappen waren voor simpele zielen als Mark en Hugo? Denkt u nog maar eens terug aan twee jaar geleden met alle vervalste foto’s van mensen die ‘dood op straat neervielen’ en ziekenhuizen waar de slachtoffers op de stoep lagen te wachten op hun dramatische einde. Psychologische oorlogvoering tegen ons allemaal! De daaruit voortgekomen koppige vaccinatierituelen waaraan een premier, die al lang iedere geloofwaardigheid heeft verloren, zich nu nog wanhopig voor de Bühne vasthoudt, of de nutteloze maskertjes en het rituele desinfecteren van interruptiemicrofoons in de 2e Kamer komen potsierlijk over omdat de meeste west Europese landen hem nu te kijk zetten met hun nieuwe kijk op corona.

Als het beweegt wordt het geprikt

De gotspe van zijn vervalsing van de resultaten der verkiezingen geeft ons vanuit het natuurrecht de burgerlijke ongehoorzaamheid als remedie om die charlatan een halt toe te roepen. De boemerang komt nu terug, maar de nog doortraptere opvolger van Hugo houdt brutaal vast aan hun verknipte motto: Als het beweegt wordt het geprikt!Hoe kan dat terwijl Denemarken, Engeland, Ierland en Spanje, om een paar dwarsstraten te noemen die het licht hebben gezien, alle corona polonaise overboord gooien maar hier, onder leiding van de meest onbetrouwbare politicus die de rotte VVD ooit heeft voortgebracht, nog steeds op criminele wijze geprobeerd wordt om de mensen tot vaccinatie van kinderen met experimentele, potentieel levensgevaarlijke vaccinaties en boosters te bewegen?  Op criminele  wijze?

Inderdaad! Onze regering probeert namelijk niet alleen mensen te overtuigen van hun eigen dwangneurose, maar neemt op criminele wijze actie door weerloze kinderen als hun proefkonijnen te gebruiken. Als ik mij niet vergis plaatst FvD in deze komende dagen een filmpje dat al eerder te zien was op het internet, waaruit blijkt dat criminele GGD medewerkers kinderen op school hebben gevaccineerd buiten medeweten der ouders! Het kan niet snel genoeg komen, want in dat filmpje worden die kinderen vervolgens zelfs geïnstrueerd om, mochten zij zich plots erg ziek gaan voelen, hun ouders wijs te maken ‘dat zij iets verkeerds hadden gegeten’… De Nederlandse GGD! Dit zijn in de Neurenberg Code letterlijk erkende ‘misdaden tegen de menselijkheid’ van het niveau van Josef Mengele! Die moeten toch keihard afgestraft worden, te beginnen bij de bron van het kwaad in het torentje? Waar blijven die makke ouders zodra FvD de daad bij het woord voegt en dit schandaal landelijk bekend maakt?

Het pijnlijke gebrek aan integriteit van onze premier en zijn nieuwe minister van VWS  als representatief voorbeeld van de nieuwe lading brandhout waarop hij verder hoopt te blijven drijven, wordt verhelderd nu zij tegen beter weten aan alle bestaande leugens willen vasthouden. Temeer omdat dat brandhout, als enigen, niet snugger genoeg lijkt om te herkennen dat het Mark Rutte niet om de volksgezondheid gaat, maar juist de ondermijning van de zorgsector als onderdeel van zijn breder gerichte ondermijning van Nederland: ‘the great reset’. In hun incompetentie malen zij er niet om wat de ‘onzichtbare gevolgen’ zijn van hun collaboratie met zijn sociopathische wanbeleid voor de honderdduizenden aan wie broodnodige medische zorg nog steeds ontzegd wordt in ‘Mark Rutte’s grote pandemie-spel’ waaraan iedere ‘deugpoliticus’ willig meedoet om daarna burgemeester of baas van het CBR te mogen worden. Evenmin ziet deze collectie drijfhout hoeveel broodnodige huizen er niet gebouwd worden door hun malafide stikstof pantomime en hoe toenemende aantallen autochtone Nederlanders zodoende jaren langer op de wachtlijst komen te staan voor fatsoenlijke huisvesting dankzij de manipulatie van onze premier. Met zijn migratie- en klimaatbedrog steekt hij ook toekomstige generaties in de schulden voor zijn duivelse bijgeloof in het evangelie van de VN en de WEF zoals ik dat recentelijk ten overvloede voor u gedetailleerd heb.  

God’s gift against Mark Rutte’

Niets is gevaarlijker dan de laffe en hersenloze collaboratie van ‘ons soort mensen’ met hun beperkte denkraampjes aan de ‘bestrijding’ van een niet bestaande, zelf verzonnen griepepidemie. Makke schapen die al jaren vasthouden aan uit angst geboren maatregelen die niemand beschermen maar velen, bewust, kapot maken. Hun collaboratie wordt voornamelijk misbruikt om meer makke schapen op te jutten tegen diegenen die wèl nadenken en hun vrijheid en gezondheid, met name die van hun kinderen, waarderen.

Alleen de man die het morele recht mist om hier überhaupt nog bij te zijn profiteert volop om ons nog langer met zijn ongewenste aanwezigheid op te schepen. Gelukkig hangen hem nog drie parlementaire enquêtes boven het hoofd, dus wij mogen de handvol parlementariërs met de vereiste rechte rug om hem wèl aan te pakken dankbaar zijn als ‘Gods geschenk aan Nederland’.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Tigron
2 jaren geleden

Parlementaire enquêtes resulteren slechts in het bloot leggen van oorzaken en de gevolgen.
Er komen doorgaans weinig consequenties uit voort voor de verantwoordelijken.
Ook die Parlementaire enquêtes zijn shows voor de buhne.

Buskens
2 jaren geleden
Antwoord aan  Tigron

Inderdaad, volledig mee eens. Ze zijn van de straat af kunnen weer een dikke vette rekening presenteren. Een hele grote poppenkast voorstelling. Totaal geen vertrouwen in.

Buskens
2 jaren geleden
Antwoord aan  Buskens

Daar hoeft Rutte geen slapeloze nachten van te hebben. Stelt geen….. voor!