Nare Jongens podcast

De ‘Nare Jongens’ hebben een buitengewoon boeiende podcast uitgebracht, die onze lezers beslist even in z’n geheel af zouden moeten luisteren. Het thema wat zij behandelen, namelijk de door  kartelpolitiek ondersteund terrorisme, is belangrijk. Belangrijk, omdat zij inzichtelijk maken hoe door-en-door corrupt en misdadig de huidige politieke elites zijn geworden.

De 41ste aflevering van de Nare Jongens Podcast is geheel gewijd aan de veroordeelde Hofstadgroep-terrorist Soumaya Sahla. Met belangrijke bijrollen voor terrorisme-slachtoffer Theo van Gogh, sugerdaddy Frits Bolkestein, ex-terrorist Jason Walters, verstandige zus Karima Sahlia, D66-Kamerlid Fonda Sahla,Telegraaf-verslaggever en boekenclubje-vriendin Elif Isitman en natuurlijk fatwa-target Geert Wilders. En ze zijn niet verdrietig, maar wel boos. Dus sorry aan de fans van Denzel Dumfries.

Bas Paternotte is journalist en schrijft onder andere voor Geenstijl. Jan Dijkgraaf is columnist en publicist.
Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties