Jihad in de Kamer

Tot ontsteltenis van veel Nederlanders, is de islamitische jihad kennelijk doorgedrongen tot in de Tweede Kamer; naar blijkt heeft D66 – onder leiding van de ‘fatsoenlijke’ Sigrid Kaag – de zuster van een veroordeelde terroriste in de Kamer terecht laten komen. Een ideale positie om de veelgeplaagde en zwaar beveiligde Geert Wilders (PVV) overhoop te schieten, zij het in de Kamer, zij het daarbuiten.

(deel van) de gewraakte foto

Jan Dijkgraaf, auteur van vele boeken, waaronder de bestsellers ‘MARTIEN: van burgermeesterszoontje tot kasteelheer’ en ‘ERICA: de motor achter de Meilandjes’, schreef op 4 december een ‘briefje’ aan Rob Jetten van D66. Hij toonde zich daarin verbaasd dat Jetten een tweet van PVV-leider Wilders pareerde met een Tweet ‘Go Fonda’. De tweet van Wilders bevatte een foto van een vrouw in de huidige Tweede Kamer, die zich als een soort van IS-terroriste had uitgedost. De vrouw in kwestie bleek het Kamerlid voor D66, ene Fonda Sahla, die daar verder weinig zinvolle dingen zit te doen – behalve ‘islamitisch zitten wezen’ wellicht. Een dag later, had diezelfde Jan Dijkgraaf al uitgevist dat het hier om  een zus ging van een veroordeelde terroriste van de Hofstadgroep, waarvan de leider (Mohammed Bouyeri) Theo van Gogh vermoordde in 2004.

Veel gekker kan het natuurlijk niet worden: een lid van de Tweede Kamer namens D66, die in een tweet klaarblijkelijk een collega aanspoort om een ander Kamerlid naar het leven te staan of daadwerkelijk om het leven te brengen. Het bericht van Jetten kan namelijk op geen enkele andere manier begrepen worden. Wat dat betreft is Wilders nog mild (om niet te zeggen: naïef) met zijn Kamervragen aan de MP, wiens partij VVD de veroordeelde terroriste overigens gewoon op de loonlijst heeft staan, zoals Dijkgraaf in hetzelfde ‘briefje’ onthulde. Dat kan kennelijk in dit land. Waar de gemiddelde burger met een verre neef die last heeft van een lopende neus of zweetvoeten, nog moeite heeft een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te bemachtigen, daar past de hele familie van een veroordeelde terroriste (inclusief zijzelf) kennelijk in het hart van onze democratie.

Toen ik overigens de onthullingen van Dijkgraaf wilde delen met familie en vrienden via de mail, bleek dat KPN elke verwijzing naar het domein www.briefjevanjan.nl beoordeeld als ‘virus, spam of  phishing’, op grond waarvan de mail niet wordt doorgezonden door hun servers. Dat is met meerdere providers zo en dat kan iedereen eenvoudig controleren. Klaarblijkelijk moet een journalist die gewoon zijn werk doet, op oneigenlijke manieren de voet worden dwars gezet door de achterban van D66 en andere marxistische verhevenen. Dat systeem kennen we nog: het ging vooraf aan de moord op Fortuyn.

De Minister-president is gevraagd om vóór vanavond 18:00 uur antwoord te geven op de Kamervragen van Geert Wilders.  

Dat is nog mild gesteld: de Minister-president zou gevraagd moeten worden om direct maatregelen te nemen. In ieder geval door het betreffende Kamerlid uit de Volksvertegenwoordiging te verwijderen en zo mogelijk ook het Kamerlid Jetten, wegens respectievelijk  het misbruiken van de Kamer voor doelen die een ander staatkundig streven hebben (Sahla) en het aansporen tot doodslag of toebrengen van zwaar lichamelijk letsel (Jetten).


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Buskens
2 jaren geleden

Oh ik denk dat er ook nog wel een baantje in de kamer is voor Volkert van der G. gaat hij ook eindelijk is wat doen. Kan het nog gekker? Ja, vast wel.