Kerstfeest en de Code van Neurenberg

Wat u nooit van het NOS Journaal mocht zien is ècht gebeurd: in het globalistische Utopia, ook wel bekend als Oostenrijk, zijn de afgelopen week honderdduizenden de straat opgegaan in protest tegen het krankzinnige coronabeleid en er zijn drie ministers opgestapt, terwijl nog eens drie vrouwelijke ministers op omvallen staan. De Oostenrijkse regering wankelt.

Op donderdag 2 december kondigde voormalig bondskanselier Sebastian Kurz zijn volledige vertrek uit de politiek aan ‘om meer tijd te besteden met zijn gezin’. Tegen Kurz en enkele van zijn partijgenoten loopt een strafrechtelijk onderzoek wegens corruptie en meineed. Het parlement hief zijn immuniteit onlangs op. Zijn doorgeslagen opvolger Schallenberg, de idioot van de absolute vaccinatieplicht, nam ook op donderdag na een ambtstermijn van slechts enkele weken alweer ontslag met in zijn kielzog de ministers van financiën en onderwijs

Nationale staking

Afb: M. Minderhoud – Wikimedia

Het vertrek van een deel van de Oostenrijkse regering volgde op de massale demonstraties van vorige week woensdag waarbij de bevolking het land platlegde na een oproep tot een algehele staking. Winkels bleven gesloten, artsen legden hun werk neer en in de steden blokkeerden tienduizenden actievoerders de toegangswegen. De overduidelijke boodschap: ‘De regering moet weg’ en er kwam geen einde aan de demonstraties, terwijl grote delen van de politie en strijdkrachten de kant van demonstranten kozen. Ook in het weekend gingen honderdduizenden Oostenrijkers de straat op en voor de 15e december is een nieuwe landelijke staking gepland.

Verkiezingen

De minister van binnenlandse zaken Nehammer volgt de na ruim een maand vertrekkende Kanselier Schallenberg op in de paniekerige stoelendans, maar volgens de Krone Zeitung is 69% van de bevolking tegen zijn benoeming. Volgens de FPÖ is het niet de vraag of maar wanneer nieuwe verkiezingen komen. Oppositieleider Kickl maakte furore in het parlement door te demonstreren dat de nutteloze PCR test bevestigde dat zelfs een glas Cola met corona besmet was en heeft zich ontwikkeld tot onbetwiste leider van het verzet tegen de coronadictatuur. Hij leidt nu de grootste partij in Oostenrijk.

“Von der Leijen wil de
Neurenberg Code afschaffen”

De hoop lijkt gerechtvaardigd dat het volledig doorgeslagen Weense regime het veld gaat ruimen en er verkiezingen komen, waarvan de uitslag eenvoudig te voorspellen is. Dat zal zijn invloed hebben op andere Europese coronadictators en hopelijk ook op E.C. voorzitster ‘Adolfina’ Von der Leijen.

Zij meldde woensdag aan de pers dat zij, als een goede neocommunist, niet alleen het Kerstfeest, maar ook de ethische onderzoeksprincipes die in de Neurenberg Code vervat zijn wil afschaffen!

Let wel, deze code komt voort uit de W.O.II processen van Neurenberg als antwoord op de nazi-experimenten tijdens de oorlog van met name Josef Mengele. Deze weerzinwekkende vrouw, die notabene zelf arts is en in Duitsland door de zijdeur afging als minister van defensie, hoopt een slaatje te slaan uit de chaos die haar handlangers in Wenen en Den Haag creëren om een hernieuwde globalistische machtsgreep via het EU coronapaspoort te plegen dat al door meerdere Europese rechters is afgewezen. Zij maakt zich ook sterk voor nieuwe EU-wetgeving om ‘verspreiders van coronadesinformatie keihard aan te pakken’, dat wil dus zeggen; zware censuur en eventueel (geld-)straffen. Daarbij wordt zij gesteund door de mensenhater Bill Gates, de psychopaat die ook graag voor God speelt.  In India is hij inmiddels gelukkig aangeklaagd wegens moord met zijn smerige vaccins en er kan zelfs de doodstraf tegen hem geëist worden.

Dat Von der Leijen zelfs de Neurenberg Code wil afschaffen betekent niets anders dan ‘terug naar de Nazi praktijken van Hitler’ en aan dat tuig geeft onze premier dagelijks toe. Voor ik het vergeet, haar echtgenoot Heiko van der Leijen verdient – sinds 2020 als directeur van het Amerikaanse biofarmaceutische bedrijf Orgenesis, dat specialiseert in vaccins èn onbewezen gentherapieën – zelf ook fortuinen aan de vaccinatieneurose. Dit terwijl tot 2020 de mRNA vaccins, wereldwijd, überhaupt nergens ook maar in overweging werden genomen…

Robert Malone, de uitvinder van het mRNA heeft meermaals duidelijk gewaarschuwd dat zijn uitvinding pertinent niet voor vaccinaties geschikt is, zoals wijlen Kary Mullis, de uitvinder van de PCR test dit ook deed voor zijn uitvinding. Dus laat de jongens van FVD de druk er maar op houden in Den Haag, dit gezelschap moet snel weg.


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
1 jaar geleden

Ik wil niet vervelend doen, maar……. ik moet helaas schrijven dat “we” in Europa te maken hebben met bestuurders dewelke…… …nietsnutten zijn, syndroom van Down- lijders, uilenbalken, Pseudologen, aanbidders van het pseudologia fantastica, lijders aan pseudomnesie, beoefenaren van de pseudodoxologie en lijders aan psychasthenie.

Een hele mond vol……….. en mijn woordenboek heeft nog wel meer woorden, maar…… dat is zinloos te melden. Het bovenstaande is nog mild, dan wat de heer Nijhof schrijft.

Samengevat:” Bestuurders in Europa zijn, mijns inziens, mentaal zeer ernstig ziek.!!!!

In Oostenrijk blijken de mensen dus” wakker” geworden te zijn, en,…… nu maar hopen dat het electoraat in Nederland de oogkleppen af doen.

koddebeier
1 jaar geleden

De Nazi’s proberen de Code van Neurenberg uit te wissen !!
Laten zij daar niet in slagen !!
Trouwens die Code is niet nodig om deze landverraders op te hangen, een revolutie bied ook die mogelijkheid !

Heniusz
1 jaar geleden

Weet dan bovendien ook dat de man van “Adolfina”, Heiko, ook iets hoogs is in de vaccinatie industrie… Tijd dat deze figuren ook eens uit de schaduwen worden gehaald en in de schijnwerpers van de waarheid komen te staan…

Heniusz
1 jaar geleden
Antwoord aan  Heniusz

Aanvulling (Dat krijg je als je reageert voor het hele artikel te hebben gelezen…), deze Heiko wordt hier in elk geval al een keer genoemd.