Wie weet waarom Alok Sharma vegetariër is?

Hij is een uit India afkomstige, politiek zéér correcte, Britse MP die voorzitter mag zijn van COP26, het jaarlijks feestje voor welvarende wereldverbeteraars die in honderden private jets naar Glasgow komen om daar de westerse wereld te beschuldigen van ‘opwarming van het klimaat’ en ons uit dien hoofde van miljarden te beroven in een kunstmatige ambiance van absolute hysterie. Zolang je verhaaltje maar ‘deugt’ en de kassa rinkelt.

Alok Sharma. Afb: Flickr/Nr 10

Alok creëert daar véél goodwill, vooral voor zichzelf, door de wereld op te roepen om ‘geesten uit het verleden te bannen’. Wat zit daar achter? Simpel: ‘Money speaks’, hoe meer hoe beter voor een groep van 48 begerige landen verenigd in ‘the Climate Vulnerable Forum’, een soort van schat-jagers’ op dit incestueuze feestje van verdwaasde deugmensen. Ashok doelt daarbij op een historische belofte die een aantal landen in 2007 deden om ‘arme landen’ een bedrag van US $ 100 miljard cadeau te geven om hun vermeende ‘klimaatproblemen’ te boven te komen.

‘Klimaatproblemen’ of exploderende overbevolking en immense corruptie?

Hun ‘klimaatproblemen’ hebben uiteraard niets van doen met hun rampzalig toenemende overbevolking in Zwart Afrika, een continent met families van gemiddeld zeven kinderen en de immense corruptie, maar daar wagen opportunisten als Kaag zich niet aan… Iedereen realiseert zich dat dit het equivalent van ‘parels naar de zwijnen gooien’ is, dus wijselijk hebben zij in 14 jaar pas zo’n $ 80 miljard mondjesmaat betaald.

Maar het blijft een sympathieke geste waar ‘progressieve’ hedgefunds als Black Rock en andere privé-vermogensbeheerders goedkeurend bij knikken. V.w.b. het batig saldo van US $ 20 miljard maken alle 48 arme sloebers zich nu al zorgen: “There is a shortfall to the $100 billion and a total imbalance in funding with completely insufficient resources for adaptation,” aldus Bangladesh’s Environment Secretary Mostafa Kamal die graag zijn zuur verdiende graantje wil meepikken voordat zijn land onder de globalistische golven verdwijnt.

Gekke Henkie

De idealistische en onbaatzuchtige ‘Climate Vulnerable Forum’groep roept inmiddels op om uitstootprojecties jaarlijks bij te stellen in plaats van iedere vijf jaar, want zo valt er mogelijk meer te halen bij de verdwaasde globalisten. Maar niet iedereen is Gekke Henkie…  China, de hoofdschuldige onder de steenkolenverbranders houdt nu onverbiddelijk de weinig solidaire poot stijf.

Zij bedrijven alleen maar hun eigen versie van ‘liefdadigheid’ die altijd véél meer kost aan hun slachtoffers dan die ervoor terugkrijgen, zoals Bassanio in Shakespeare’s ‘the Merchant of Venice’. Een bijzonder pijnlijke ervaring… Maar omdat de 48 struikrovers nu ècht trek beginnen te krijgen hebben zij ook een ‘loss and damage’ systeem bedacht voor vermeende ‘klimaatschade’ die deze stakkers menen op te kunnen lopen in deze dystopische nachtmerrie. Maar daar zijn alle landen die zèlf wat verdienen rabiaat op tegen en gelukkig is de heks van D66 er niet meer bij om met onze zak met centen te zwaaien. Rutte zou het prima vinden, zolang de huur van het torentje maar betaald is.

‘Goede bedoelingen’ in plaats van resultaten

Alok is niet gauw voor één gat gevangen en heeft een pasklare oplossing voor alle problemen die dit gekkenhuis kan produceren door vegetariër te worden. Dat geeft de wereld ongetwijfeld groot vertrouwen in zijn ‘goede bedoelingen’ en dàt is waar het bij deugmensen om draait. Niet wat voor monsterlijke miskraam er uiteindelijk gebaard wordt, als de boel failliet gaat ga je toch weer ergens anders wonen waar wèl wat te plunderen valt?

Oh ja, voor ik het vergeet, 48 ‘kwetsbare landen’ eisen dat diplomaten in Glasgow ter plekke een akkoord produceren over de uitbetaling van de beloofde $ 100 miljard, liefst héél snel zodat zij op de thuisreis nog even in Zürich en Genève kunnen landen om urgent wat – uiteraard privé – financiële arrangementen op de Paradeplatz en aan de Quai Général Guisan op te tuigen voor de wereld in een vlammenzee opgaat. Dus voor de goede orde lieten eensgezind kwijlende vertegenwoordigers van 48 landen, verenigd in het potentieel uiterst lucratieve ‘Climate Vulnerable Forum’, weten dat er haast bij is omdat de illusoire opwarming de 1,5° C niet te boven mag gaan. Dat die ‘opwarming’ in 141 jaar slechts 0,3 ° C bedraagt volgens de database van NASA’s ‘Goddard Institute for Space Studies’ mag niemand hardop noemen op straffe van ‘cancelling’ of beschuldiging van ‘Nazisme’, terwijl sinds 2017 – ook door NASA – al een afkoelende trend is bevestigd, die mogelijkerwijze tot een koude periode tot ongeveer 2050 zal leiden.

‘The man who would be king’

De ‘usual suspects’ zijn uiteraard ter plekke, zoals de hypocriete  multimiljonair John Kerry met zijn eigen privéjet, die thuis ook nog een ‘miljoenen-motorjacht’ van zo’n 25 meter had liggen. Voor de vrolijke noot zorgt een onverstaanbare prins Charles, de ‘would-be’ Engelse troonopvolger voor wiens onverhoopte troonsbestijging Queen Elisabeth zich angstvallig hoedt, al moet het arme mens er 200 jaar voor worden. Na al deze folkloristische info staat er één feit als een paal boven water en dat is dat China de No. 1 ‘schurk’ is als het aankomt op onschuldige CO2 emissies, waaraan deze grapjassen ten onrechte hun ‘opwarming van de aarde’ wijten, zoals 1500 jaar geleden vaststond dat de aarde het middelpunt was van het heelal en 500 jaar geleden dat diezelfde aarde plat was…

Grote afwezige is Brazilië’s president Bolsonaro, die geen zin in noch tijd voor deze ‘Kindergarten’ heeft, waar nu voor de èchte liefhebbers allerlei innovatieve ‘wetenschappelijke’ trouvailles worden aangedragen om de planeet te redden. ‘Everything is at stake’, dus in Glasgow wordt de gebruikelijke ‘over-the-top nonsense’ gedebiteerd door voornoemde kwal John Kerry, die spreekt van de ‘last best hope for the world to get its act together.’

Chinees eten

Die ‘opwarming’ in 141 jaren was een luttele 0,3 °C terwijl de cyclische zonneactiviteit al 5 jaren is teruggelopen en daar blijft gedurende de komende 30 jaar – gewoon feiten van astrofysici. Terwijl de economische groei in deze eeuw zonder dit gekkenhuis 450% zou bedragen vreet ‘climatechange’ daar liefst 16% uit, om 434% groei over te laten. Natuurrampen nemen niet toe in aantal, maar een eeuw geleden overleden een half miljoen mensen daaraan terwijl dat aantal in 2021 wereldwijd op 6000 staat. Ondertussen heeft COVID-19 globaal liefst 5 miljoen levens gekost, waarbij gevaarlijke vaccinaties een instrumentele rol spelen, terwijl onderzoek naar de oorzaak van COVID-19 angstvallig gesaboteerd wordt door de globalistische kliek in Washington die nu in Glasgow hun feestje viert à raison van meer dan één miljard Euro. Maar China – de grootste uitstoter van CO2 – de bully die héél Azië en de USA met W.O.III bedreigt als zij hun fascistische geopolitieke zin in Taiwan niet krijgen, die miljoenen Oeigoeren en Christenen uitmoorden, verkrachten en martelen in concentratiekampen, die de Tibetaanse autonomie en cultuur verpulveren terwijl zij ook nog aan de wieg staan van een nieuwe financiële crisis die groter is dan die van 2008, staat niet op de agenda.

Timmermans denkt alleen maar aan Chinees eten terwijl gas- en benzineprijzen dankzij de incompetentie van zijn EC door het dak knallen.

Nederlanders willen helemaal geen onbetaalbare salonsocialistische polonaise terwijl China lak aan het Akkoord van Parijs heeft en 2050 slechts ziet als een datum voor globale hegemonie en echt niet voor globale opwarming of afkoeling. Maar 20.000 hypocriete nietsnutten, van politici en diplomaten tot lobbyisten met hun honderden private-jets praten elkaar deze weken een uiterst lucratieve klimaatapocalyps aan. Hetzij als verdienmodel hetzij om hun greep naar de macht te realiseren.

Voor China gelden beide negatieve doelstellingen, daar zijn zij tenminste niet hypocriet over, maar dat zien onze verdwaasde globalisten niet omdat zij van hun eigen concentratiekampen dromen.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties