De wereld gaat deugend ten onder

Gisteren etaleerden twee cynische hulpjes van de courtisanen van de globalistische macht hun minachting voor onze democratie in de 2e Kamer. Mark Rutte en Hugo de Jonge weigerden tijdens het foutievelijk gedoopte ‘debat’ over Corona om ook maar één keer inhoudelijk in te gaan op feitelijk onderbouwde vragen van Wilders, Baudet en van Haga, maar de Kamervoorzitster vond het prachtig dat de 2e Kamer zo ‘te kakken werd gezet’.

De Jonge deed dit met verve door op de hem aangeboren proleterige wijze, met zijn rug naar de sprekers, op zijn telefoontje te gaan tikken. Rutte deed dat door hondsbrutaal om alle directe vragen heen te dansen terwijl de Kamervoorzitster zich nog steeds niet lijkt te beseffen dat zij daar niet zit om D66, Volt of Bij1 ter wille te zijn, maar onze volksvertegenwoordiging te sturen in hun Grondwettelijke taak, de controle van de regering.

Naar een ecologische dictatuur

Afb: Piqsels

De kiezers zitten dankzij zo een onkritische, moreel corrupte 2e Kamer noodgedwongen te kijken hoe Rutte met het Wuhan-virus een globale ‘gezondheids-dictatuur’ binnenhaalt, terwijl in Glasgow zijn leermeesters – de ware, ongekozen, courtisanen van de globalistische élite – hun voorbereidingen treffen om die om te buigen in een ‘ecologische dictatuur’ in hun in 2017 ingeluide ‘coup d’état’ conform de communistische 2030 Agenda van de VN-top. De hemel zij dank dat deze week in Barack Obama’s slangennest – het epicentrum van al dit kwaad – miljoenen onafhankelijke kiezers de eerste tekenen van afbrokkeling van zijn globalistische macht zichtbaar maakten in het Democratische verlies bij tussentijdse verkiezingen voor gouverneurs in de staten Virginia en New Jersey. Als Biden zo doorgaat kunnen beide kamers van de volksvertegenwoordiging volgend jaar in conservatieve handen vallen om paal en perk te stellen aan Obama’s communistische intriges. Dat kan ongetwijfeld ook een weldadige invloed naar Europa uitoefenen, waar nu slechts enkele midden-Europese landen de poot stijf durven te houden tegen de totalitaire, ongekozen bureaucratie van Brussel.

Van die kiezers moet de bevrijding van het globalistische juk komen en beetje bij beetje zien wij hoe zij zich beginnen te realiseren hoe naïef zij zijn geweest in hun acceptatie van de manipulatie door Rutte en de MSM, waaruit Obama’s discipels van D66 hun onrechtmatige bevoordeling peurden. De oorverdovende stilte van de media over alle wandaden van het duo Rutte & de Jonge kan deze ‘populaire’ reactie echter niet meer verhullen nu het verzet tegen hun dwangneurose inzake – middels pure chantage afgedwongen – corona-vaccinatie en daarmee samenhangende arbitraire vrijheidsbeperking voor wèl en vooral niet gevaccineerden toeneemt.

‘Inclusieve’ kampioenen van de discriminatie

Deze ‘inclusieve’ kampioenen van de discriminatie zullen zelfs proberen om werkgevers te dwingen om niet gevaccineerden zonder QR-pas brodeloos te maken en de economie daarmee nogmaals een zware klap toe te dienen in hun ziekelijke intolerantie. Rutte en de Jonge prostitueren zich voor de chantage van die globale élite – een door en door slechte macht die gedreven wordt door criminele motieven – die nu het ‘sociale contract’ heeft gebroken om burgers eerst tot slaven van hun ‘gezondheids-dictatuur’ te maken om die vervolgens in een ‘ecologische dictatuur’ te transformeren.

Deze criminelen zijn dermate overtuigd van het succes van hun ‘stille staatsgreep’ dat zij zelfs geen poging meer doen om niet alleen hun ideologie maar ook hun seculiere religie te verhullen waarmee zij de macht aan de kiezers ontnemen die dezen aan het ‘sociale contract’ ontlenen. Niet alleen ontnemen zij ons onze macht als kiezers door onze volledige onderwerping na te streven, ook ontnemen zij ons het recht om zelf te beslissen of wij ons willen beschadigen met hun vaccins en ontnemen zij ons onze soevereiniteit en identiteit middels de achterbakse streken van Pinokkio.

‘ I own nothing, have no privacy,
and life has never been better…’

Ik refereerde hierboven aan 2017, het jaar waarin deze ‘handlangers van het kwaad’ in de communistische ‘2030 Agenda’ van de VN hun bedoelingen onderstreepten tijdens het World Economic Forum: ‘I own nothing, have no privacy, and life has never been better…’ Privé-eigendom wordt afgeschaft en vervangen door een universeel inkomen waarmee u een huisje mag huren, ternauwernood kunt overleven en kopen wat wij van hen mogen kopen, tot en met het zonlicht en de zuurstof die wij inademen.

Hun slechtheid is niet alleen een adembenemende nachtmerrie, sterker nog zij zijn deze dystopische ellende al lang aan het installeren. In de EU met het illegale openzetten van de geldkraan door de ECB – 100% in strijd met hun mandaat – resulterend in een schuldenexplosie van mediterrane landen op onze kosten, in de particuliere sector middels de resulterende creatie van de nucleaire onroerend goed paddestoel. Die gaat zonder meer ontploffen, zowel in de USA als hier omdat de naïeve bevolking zich tot aan de nek in de schulden heeft gestoken. Schulden die, bij een onvermijdelijke renteverhoging, onbetaalbaar worden en na vooropgezette executie daarvan door de banken mogen de globalistische slachtoffers noodgedwongen een huisje gaan huren. Als dat al lukt, omdat de geaccumuleerde schulden als een levenslange loden last op hun schouders zullen blijven drukken, waardoor zij 100% in handen van ‘Big Brother’ vallen. Wie geeft deze proleten het recht om mensen werkeloos en brodeloos te maken met hun QR-pas die de Grondwet met voeten treedt?

Ongehoorzaam? Kakkerlakken en regenwormen!

De ‘2030 Agenda’ kent ook het monopolie van ‘electronisch geld’, dat dan gekoppeld wordt aan Rutte’s permanente QR-pas en het systeem van de ‘social credits’. Peking aan de Amstel? Dat lijkt ver weg, maar het gebeurt al in Australië. U ziet dat alleen niet wanneer u het niet wilt zien en de corrupte media zijn u daarbij uiterst behulpzaam. Maar pas op, want tot slot gaat uw volledige ‘social credits’-dossier naar de Maffia van de belastingdienst en dan klopt ‘Big Brother’s FIOD ‘s morgens om 5 uur bij u aan om u ter verantwoording te roepen. Dezelfde schooiers die nu hun slachtoffers volgens Omtzigt waarschuwen om geen publiciteit te zoeken over hun verdwenen kinderen ‘omdat zij die dan nooit meer terug zullen zien’. U weet wel, die onscrupuleuze ambtenaren die volledig door Rutte beschermd worden en u dan de genadeslag geven, waarna u kakkerlakken kunt gaan eten of regenwormen.

Want u bent niet gehoorzaam geweest aan een onwettig, discriminerend en totalitair schrikbewind dat u nu al vertelt of u al dan niet in een restaurant mag gaan eten of naar uw werk gaan. Waarom?

Omdat u iets onaardigs over Mark Rutte gezegd hebt of iets positiefs over het gebruik van Ivermectine als effectief, ongevaarlijk en goedkoop medicijn tegen Corona of het hebt opgenomen voor mensen die niet meer naar hun werk mogen gaan van de levensgevaarlijke psycho Hugo. Big Brother wil ons beroven van onze bestaansmiddelen, wil ons dwingen te zijn wie wij niet zijn, te leven zoals wij dat niet willen en te geloven in hun ‘inclusieve’, zieke afgoden, terwijl zij ons juist discrimineren omdat wij niet aan hun seculiere religie geloven en omdat wij onze kinderen zelf willen opvoeden in plaats van hen te laten indoctrineren door verknipte ‘progressieve’ leraren.

Hoe verdedigen wij ons tegen de miljarden van een verknipte Soros, die notabene als Joods kind tijdens W.O.II al de SS hielp bij Jodenrazzia’s in Boedapest, of een andere psycho als Bill Gates die alles en iedereen kunnen omkopen en dat ook dagelijks doen?

Wat ons resteert is integriteit en gezond verstand, iets waarvoor de globalistische ideologie als de dood is, reden waarom er voortdurend zo op de man Baudet gespeeld wordt in plaats van op de bal. Als de kiezers Rutte niet ontmaskeren wordt dit ‘de deugd waaraan de wereld ten onder gaat’.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
a.r.girbes sr
2 jaren geleden

Laat ik de vraag eens stellen:” Zijn de VVD- stemmers zich bewust dat zij geheel Nederland naar de ” bliksem” helpen, door op een psychopaat te stemmen?”
Zijn de VVD stemmers zich bewust dat, als er een ” verbod komt op contant geld ” en uitsluitend nog met een kaartje kan worden betaald, dat dan ook hun pecunia-beleving door de FIOT zal worden gecontroleerd?”
Zijn de VVD stemmers zich bewust dat we zo in een dictatuur-val worden gedumpt?
Zijn de VVD stemmers zich er van bewust dat ook hun vrijheid wordt afgenomen, ondanks hun mogelijke redelijke inkomen, na de val van de democratie?
En….. wat schrijft de heer Dunki……. :”” Als de kiezers Rutte niet ontmaskeren wordt dit ‘de deugd waaraan de wereld ten onder gaat’.””
En, zo is het………. maar ik ben bang dat de gehele kliek VVD-ers , lijden aan ” “pseudo-hallucinatie” …… dat het waargenomene op een waanvoorstelling berust.

Ik schrijf het nog maar eens: ” Op 15 juli 2000, schreef wijlen Prof dr. Bob Smalhout in zijn column, in de Telegraaf, dat :** Er tweeënhalf miljoen mensen in Nederland een psychische storing hebben………**. Zou de VVD veel leden hebben dewelke óók daaronder vallen?

Of…….. **Hun slechtheid is niet alleen een adembenemende nachtmerrie, sterker nog zij zijn deze”” dystopische”” ellende al lang aan het installeren.**??? En……… zijn de leden van de VVD zich daarvan bewust??

Roofdieren tonen hun ware aard als de “bloed” zien: mensen als de geld zien…… ( Fliegende Blätter )