Video: Vastzetten of uitzetten

PVV-leider Geert Wilders wil geen enkel onderscheid maken tussen illegale vluchtelingen in ons land of asielzoekers die zijn gevlucht voor oorlog en geweld. “Tegen alle asielzoekers die hier nu zijn zeg ik: of je gaat terug, of we zetten je vast. Het is vastzetten, of uitzetten”, aldus Wilders in het televisieprogramma WNL Op Zondag op NPO 1.Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
2 jaren geleden

De “hoofdklacht” van de heer Wilders is: “Nederland gaat naar de knoppen.”En, die “klacht” is al heel vaak geopperd. Immers: De Europese Unie slokt heel veel geld op.De Europese Centrale Bank heeft er een puinhoop van gemaakt en Mario Draghi heeft ons belazerd omdat door het bizarre beleid van de ECB, ook Waardepapieren, ( obligaties ) de schulden van bedrijven, in de Mediterrane landen door de ECB zijn opgekocht. De schulden van de Zuidelijke landen kunnen we zeker afschrijven omdat de schulden NIET KUNNEN WORDEN AFBETAALD omdat de economieën in die landen niet op orde is. Ook Frankrijk is al bijna failliet. Dat, pathologische leugenaar, Mark Rutte, Nederland, zijn handtekening heeft gezet onder de overeenkomst van “Garantiestelling” en, nu de rente omhoog gaat de schulden van de Mediterrane landen in het geheel niet meer kunnen worden voldaan. De garantiestelling moet worden aangesproken.

En wie draait voor de schulden op……….. de belastingbetaler.

Het meest ergerlijke is dat ook Rik Nieman , WNL, niet begrijpt dat Nederland vol is én als de immigratie niet stopt, Nederland in een onleefbare situatie terecht komt.
Daarnaast is bekend dat 52% van de bijstand-gerechtigden allochtoon is: en aldus de “onderhoudsverplichtingen” ondraaglijk wordt voor de belastingbetaler.

Dat immigratie desastreus is, blijkt ook in Frankrijk, omdat daar een bijna “burgeroorlog” aan de gang was/is.

Nederland gaat naar de knoppen door:

 1. Immigratie.
 2. 77.000 zorgmedewerkers ontslagen.
 3. 1000 IC bedden gesloten.
 4. Ziekenhuizen gesloten.
 5. Oekraïne-verdrag doorgedrukt.
 6. Referendum afgeschaft. ( daardoor is de politieke inbreng van de burger geblokkeerd)
 7. Terroristen gefinancierd.
 8. Sleepwet doorgedrukt.
 9. Uitkeringsfraude UWV door Polen.
 10. Jongeren met studieschuld.
 11. Nederland vol zetten met windmolens en Zonnepanelen.
 12. Overbevolking is maatschappelijk ontwrichtend.