De fascistische ‘Woke Messias’

‘De fascisten van de toekomst zullen zich antifascisten noemen’, aldus Winston Churchill al 75 jaar geleden. Daarom is het zaak, naar analogie van zijn omineuze woorden, om iedere vorm van begripsverwarring over het bewust misleidende ‘woke’ jargon van neomarxistische dwazen als D66, PvdA, Volt, Bij1 of GL uit te sluiten… U weet wel, de ‘newspeak’ van Big Brother die Churchill’s vooruitziende tijdgenoot George Orwell ook al voorspelde.

Om te beginnen: ‘woke’ is een lafhartige vorm van volksverzekering tegen schade aan iemands loopbaan, of wat daarvoor doorgaat. Een achterbakse, veilige vorm van ‘erbij horen’. Niets is gevaarlijker dan de arrogante semi-intellectuelen van D66 – komischer wijze zelfbenoemde ‘hoger opgeleide’, gepatenteerde domkoppen – die ongestoord onze universiteiten, politiek, overheden en in toenemende mate het bedrijfsleven vergiftigen met hun neomarxisme. Deze uitvinders van de ‘slachtoffer cultuur’ munten uit in analfabete vondsten zoals het voorzetsel ‘cis’ in ‘cis-mannen of -vrouwen’, met name voor krengerige, feministische typetjes die geen klassieke opleiding hebben genoten maar zich graag interessant voordoen met dit potjes-Latijn.  Zo hebben zij ook ‘mini agressie’ uitgevonden zodat meer mensen zich met een gerust hart ‘slachtoffer’ kunnen voelen in hun ‘veilige ruimtes’.

De komst van de fascistische Messias

Karl Marx is passé sinds de komst van hun nieuwe ‘fascistische Messias’ Barack Obama, de grootste onheilsprofeet van de 20e eeuw die, hoewel communist in hart en nieren, het begrip ‘klasse’ – als in  ‘maatschappelijke klassenstrijd’- verving door zijn racistische ‘identiteitspolitiek’. Zo hebben zij nog een paar codewoorden die om opheldering smeken. Weet u wat ‘culturele toe-eigening’ is? Je haar niet meer blond verven… En ‘autochtoon’ is alles wat kwam na de Hunebedden. Wat vroeger ‘zwart geld’ heette mag niet meer gebruikt worden, want al het ‘woke’ gespuis verdient zelf goud met ‘dark money’ praktijken, zoals al de onverklaarbare, kersverse miljonairs uit Black Lives Matter kringen; dergelijke lucratieve praktijken zijn nu plots ‘racistisch’.  ‘Diversiteit’ is de nieuwe rassendiscriminatie die voor Obama al praktisch was uitgeroeid, nauw verwant aan ‘inclusiviteit’, de nieuwe segregatie – lees Orwell’s ‘1984’ en ‘Animal Farm’ svp…  

En dan zijn er moeilijk te vertalen begrippen zoals ‘equality’, die in ieder geval véél erger is dan inequality’, uitmondend in equity’, dat is ‘kapitalisme voor mij en Marxisme voor u’.  Ik ben ook dol op ‘intersectionaliteit’, dat is een soort van administratie van ‘woke deugpunten’ en al helemaal op het woord ‘systemisch’, zoals het door Rutte persoonlijk gesignaleerde ‘systemische’ racisme in Nederland toen hij bij Black Lives onder de lakens dook. Mark de Dorknoper maakt nog eens wat mee in zijn kluizenaarsbestaan… Dit bijvoeglijk naamwoord – dat opmerkelijk genoeg evenveel lettergrepen telt als ‘boreaal’ – dient voornamelijk om gebakken lucht op te warmen.

En dan nog het heerlijke ‘(blanke) privilege’ van de grachtengordel die reclameert dat het juist anderen zijn die dat genieten… Wat, net als het ‘klasse’ uit de ‘woke’ vocabulaire gebannen wordt, is ‘transsexueel’, omdat dat (te) duidelijk aangeeft waar de schoen wringt. Net als ‘transvestieten’ die inmiddels eindelijk ook als de engerds (h)erkend worden die zij zijn. En dan de substitutie van ‘blank’ door ‘wit’ , voornamelijk als scheldwoord, uiteraard niet door zwarten maar juist door ‘bijna blanken’ tegen ‘volkomen blanken’.

Middeleeuwse alchemie en astrologie

Waar Mark Rutte eigenhandig politiek Den Haag corrumpeert en steeds verder degradeert door nog steeds niet af te treden na een duidelijke motie van wantrouwen in de 2e Kamer en alle andere schandalen die om hem heen hangen, is het met name ons onderwijs dat bij monde van het ‘D66 – woke’- warhoofd Van Engelshoven volledig verloederd. Erasmus schreef al over de ‘lof der zotheid’, maar had nooit deze ‘woke chimera’ kunnen voorzien, waarin Barack Obama – Mark Rutte’s idool en één der grootste fascisten die nog los rondloopt – met zijn quasi wetenschappelijke vlag van ‘science is settled’ schermde om zijn fascistische lading te dekken. Eeuwen van empirisch onderzoek van data en bewijs leidden via inductie tot rationele hypotheses. De vijanden van de wetenschap waren politiek, bijgeloof, vooroordeel en deductie, die ons vandaag de dag alsnog een millennium willen terugzetten naar hun kleuterschoolniveau van ‘woke-consensus-wetenschap’. Beter gezegd middeleeuwse alchemie en astrologie ter onderbouwing van hun inconsistente, fascistische ideologie. ‘Science is settled’ zoals niet alleen Obama maar ook zijn bijziende discipelen in D66 regelmatig pretenderen door, bijvoorbeeld, te betwisten dat mensen die hersteld zijn van COVID-19 een natuurlijke immuniteit hebben opgebouwd die superieur is aan Hugo de Jonge ’s artificiële en levensgevaarlijke vaccinaties. Als (helaas slechts enkele) kritische 2e Kamerleden hem met objectieve argumenten en cijfers om de oren slaan is de emotionele reactie dat zij de volksgezondheid in gevaar brengen met hun ‘fake’ nieuws. In Hugo’s benepen denkraam overheerst nu eenmaal de primitieve overtuiging dat je hardnekkig zo hard mogelijk roept: ‘science is settled en bekken dicht!’

Platonische leugens

Vandaar Hugo’s – door zijn kwaadaardige pater intellectualis Rutte aangestuurde – ongrondwettelijke, schier fascistische drang om niet gevaccineerden net zolang dwars te zitten tot zij hun grondwettelijke vrijheid om voor zichzelf te beslissen opgeven. Dat daaraan ons hersendode parlement medeschuldig is door Rutte ’s verkrachting van de Grondwet met zijn tijdelijke permanente Noodwet te sanctioneren, wordt verergerd door de D66 charlatan De Graaf die daarvoor de deur openzette in de Raad van State. Dat roept een reeks van serieuze vragen op.

  • Is het toeval dat een jaar geleden van Dissel, Rutte’s stroman in de RIVM, de mensheid verzekerde ‘dat mondmaskers nergens toe dienen’, maar Pinokkio vervolgens alsnog komt met zijn ‘Platonische leugens’ inzake maskers om te voorkomen dat zijn pestilente greep op de samenleving verzwakt?
  • Is het toeval dat deze charlatan ons probeert te dwingen tot riskante vaccinatie, zich als altijd daarbij veilig verschuilend achter RIVM en Hugo, terwijl hij duizenden niet gevaccineerden uit Afrika en het Midden-Oosten binnenhaalt?
  • Is het toeval dat Rutte met zijn illegale migratiebeleid niet alleen de woningmarkt, maar de voltallige samenleving ondermijnt? Dat hij bewust essentiële huisvesting aan tienduizenden Nederlandse jongeren en ouderen ontzegt terwijl de lamlendige 2e Kamer daar niets tegen onderneemt? Het antwoord is simpel, maar zowel de politiek als grote groepen kiezers sluiten de ogen voor zijn globalistische, ‘woke’ agenda die een verlengstuk is van de VN’s 2030 Agenda. Rutte ’s openlijke landverraad in ‘the great reset’ en ‘building back better’ floreert in het suffe Nederland. 
  • Is het toeval dat in juni 2020 liefst 1200 linkse Amerikaanse ‘professionals’ uit de gezondheidszorg een vrijstelling eisten van lockdowns en quarantaines voor hun duizenden ‘bruinhemden’ van Black Lives Matter met schijnargumenten als ‘vitaal voor de nationale gezondheid’?
  • Is het toeval dat de linkse extremiste en vice president van de USA Kamala Harris het grote publiek in 2020 waarschuwde dat vaccinatie onder Trump onveilig was, terwijl de medische samenleving daartegen geen woord van protest liet horen? Maar na Biden ’s aantreden klommen zij op de barricades met de boodschap dat wetenschappelijke twijfels over vaccinatie ‘fake news’ waren, net zoals Hugo hier ook dagelijks doet zonder ooit op de objectieve feiten in te gaan? 
  • Is het toeval dat er geen sprake was van een medische doorbraak, of was dit slechts politiek activisme om Corona als wapen tegen ‘andersdenkenden’ te misbruiken? Geen sprake van veranderd wetenschappelijk inzicht, dit was onderdeel van hun ‘woke’ hysterie die wij nu terugzien in het positief-discriminatoire, racistische sollicitatiebeleid van de gemeentes als Amsterdam en diverse ministeries en universiteiten ‘monoversiteiten’. Let wel, hun rassendiscriminatie strijdt 100% met de Grondwet maar zij staan te gillen dat wetten geen rationele basis kennen maar slechts ‘de ongelijkheid’ benadrukken met als doel meer gelijkheid voor henzelf en meer ongelijkheid voor ‘andersdenkenden’.
  • Is het toeval dat globalistische ‘monetaire theorie” honderden jaren van slechte ervaringen van het ongeremd laten draaien van de geldpers ontkent en Rutte een ‘woke’, onverantwoord begrotingsbeleid introduceert dat leidt tot de stagflatie? Die manifesteert zich vandaag met een tegen de 5% oplopende inflatie die het leven voor veel Nederlanders al onbetaalbaar maakt. Al die ellende dankzij Pinokkio in een land dat altijd zo trouw was aan een conservatieve begrotingsstrategie?
  • Is het toeval dat bedrijven nu de realiteit van de markt (moeten) ontkennen en die vervangen door een ‘environmental, social and corporate governance’, zoals een beschamend laffe KLM die plots geen vlees meer serveert aan hun passagiers?
  • Is het toeval dat objectieve wetenschap aan onze ‘monoversiteiten’ beetje bij beetje in de kiem gesmoord wordt door activistisch, gesubsidieerd ‘woke’ tuig onder leiding van de D66 gnoom Van Engelshoven die van Mark Rutte alle kans krijgt om bijgeloof, vermomd als moraliteit, boven alles te stellen zodat wij allen uiteindelijk armer, bozer en steeds meer verdeeld raken?

Weinig toeval, integendeel!

Dit is precies wat Rutte ’s idool, de fascistische ‘woke’ Messias Obama, beoogt onder de bedrieglijke vlag van zijn identiteits- en diversiteitsgif waarvoor veel te gemakkelijk manipuleerbare VVD leden ‘en masse’ blind lijken en waarmee semi-intellectuelen van D66 dwepen. Gelukkig is er ruimschoots rationeel tegengif voorhanden tegen deze geestesziekte in het authentiek liberale conservatisme dat u op deze pagina’s aantreft en sinds enkele jaren in optima forma in de, in de Hollandse context ietwat  exotische, persoon van Thierry Baudet en de ‘hard hitting’ Geert Wilders en Van Haga. Laat u niet meeslepen in kleinburgerlijke vooroordeeltjes, want de drie lettergrepen van ‘systemisch’ zijn er precies evenveel als die van ‘boreaal’, maar Baudet weet als één van de weinige 2e Kamerleden waarvoor hij is ingehuurd en ‘he puts his money where his mouth is’.

Is het dan niet doodzonde dat opportunistische, op pluche beluste zetelrovers als Otten en het duo Eerdmans/Nanninga het broodnodige, puur authentiek liberale gedachtegoed waardoor zij op het podium konden komen, zo achteloos verraden aan het als moraliteit vermomde bijgeloof om maar aan de Haagse ruif te mogen aanschuiven? Hopelijk heeft Baudet een héél lange adem…  


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties