Kamer reglement

Art 8.14
Gedrag in  de vergadering:


‘Ieder lid gedraagt zich in de vergadering op een wijze die getuigt van onderling respect, en die geen afbreuk doet aan de waardigheid van de Kamer.’

Iedereen zit zich in pers en Kamer druk te maken over de ‘toon’ en de ‘vorm’ van het debat, en dat is geweldig, maar kijk dan deze zak hooi hieronder: in een uit de container van het Leger des Heils gejatte trui. Die zwerver komt net uit de vijver of is door een hond nagezeten. Niemand die deze genderneutrale stijlicoon wijst op de zichtbare minachting voor de werkplaats van de democratie, laat staan de voorzitter van de Kamer (D66). Nu is dit exemplaar er ook een van D66, dus uitgerekend van de partij die hun mond zo ver opentrekken als ‘de toon van het debat’ niet in hun heksenbeeld van feeën en kabouters past. Als dat rapaille zó naar het werk komt, dan is het misschien toch beter om een punt 50 in de Kamer rond te trekken.

Wat een aanfluiting.

.

Van Meenen (GL) Afb: screenshot debat.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
A.R. Girbes sr
2 jaren geleden

Het wordt steeds moeilijker iets ” zinnigs” te schrijven over de politieke situatie in Nederland, en,…… die gedachte heeft de heer Nijhof ” kennelijk” ook. Hij wil zelfs een “”punt 50″” gebruiken om het “”rapaille”” in de Tweede Kamer weg te schieten.

Ik kan het mij ” levendig” voorstellen , omdat er maar geen einde komt aan de afbraak van Nederland door het stelletje “”onbenullen” in de Kamer van de Democratie.
De “”patstelling” is inmiddels ingegaan, en,….. niemand heeft de macht om het ” Rapaille “” een trap te verkopen.
Er zijn inmiddels voorstellen op tafel komen te liggen om nieuwe verkiezingen te organiseren. Ik denk dat het evenwel niet zal helpen omdat de VVD een zeer sterke positie heeft en de PVV buiten het politieke spel is gezet. Ook het FvD, met Mr Dr.Thierry Baudet en Mr. Gideon van Meijeren in de hoofdrol, zal geen einde kunnen maken aan de destabilisatie in Nederland én om de belangen van de burger te herstellen. Immers: De “”echte waarheid”” dringt, tot op heden, niet door bij het “rapaille” omdat hun ” lamentabele” intellectuele mogelijkheden niets kan bijdragen tot enig herstel en deze hun haat tegen Baudet en van Meijeren niet onder stoelen of banken zetten, zoals we zien bij de NPO, waar dagelijks de LINKSE propagandamachine volop draait.
We zijn ” overgeleverd aan randdebielen” en/of onbenullen van het ergste soort”. dewelke, helaas, de macht hebben.
Mark Rutte, Wopke Hoekstra, Fred Grapperhaus en Hugo de Jonge CS, bakken er ook nog steeds niets van omdat zij met Europa ( Brussel) bezig zijn en Nederland in de uitverkoop hebben gedaan én hun kennis in het “” NIET”” valt bij die van Baudet en van Meijeren. Want leugens en drogreden zijn aan de ” lopende band” te constateren bij de coalitie, en….. dat de QR-code NIETS meer te maken heeft met gezondheid, maar alles met macht.

Wat het “rapaille” ook niet begrijpt, is dat de rellen in Rotterdam, op de Coolsingel, mogelijk nog maar slechts het begin is van een te verwachten bredere opzet van “onwelgevallige” protesten en dat het te wijten is aan het politieke beleid. Immers: Machteloosheid maakt “”onverbiddelijk”” schaos.
Het meest “antieke” gezegde, : ” Wie wind zaait zal storm oogsten”, is tijdloos”.

“C’est triste que le peloton d’exécution soit prêt car la rapaille règne.”