Een bloeiend land verzieken

Het in de afgelopen tien jaren gestaag verloederende Nederland is een essentieel onderdeel en verlengstuk der Latijns Amerikaanse narcokartels geworden, terwijl premier Rutte – de hoofdschuldige – en zijn eigen Haagse misdaadkartel daar de oogjes stijf voor sluiten onder het motto ‘pluche is pluche’.

Kiezers zijn veelal dom, bovendien slecht geïnformeerd èn blijven dat, zeker zolang Mark Rutte de media voor eigen gewin kan blijven manipuleren met onze belastingcenten. Zijn treurige steunpilaar op de achtergrond is de ouderwetse, zelfingenomen navelstarende VVD’er. ‘Ons soort mensen’ die nog geloven in Rutte’s bedrieglijke ‘mirage’ van het liberale oude stempel, de valse vlag die Mark Rutte’s rotte globalistische lading moet dekken. Juist zij mogen om die reden verwachten op hetzelfde pad naar de ondergang als PvdA en CDA terecht te komen. ‘Après nous le déluge’… ‘Mark doet het toch wel héél goed?’ ‘Mijn ouders stemden altijd VVD, dus ik dan ook maar…’

Wat doet Rutte dan zo goed?

Gebroken vaasje van Rutte… Afb: PXhere

Zijn Haagse Kartel is de molensteen om onze nationale nek dankzij D66, maar wordt helaas overeind gehouden door voormelde naïeve VVD leden en vergelijkbare CU en CDA kiezers die denken dat de duivel niet bestaat omdat hij hen dat heeft wijsgemaakt. Ondertussen worden alle Kartelleden met ‘carrot & stick’ praktijken warmpjes ingepakt zolang zij ‘ja knikken’, respectievelijk stilletjes geëlimineerd zodra zij verdacht worden van enig autonoom ‘intelligent leven’ dat niet eerst is gecensureerd door Big Brother Mark (zie o.a. Pieter Omtzigt’s ‘positie elders’). Dat PvdA en CDA in hun ‘woke’ kiezersverraad door de mand zijn gevallen en daar nu de prijs voor betalen lag in de lijn der verwachting. Kiezers hebben geen behoefte aan sprookjes uit een modieuze ‘woke’ agenda van D66 of GL, zij willen ‘brood op de plank’. ‘Woke’ gedram hoorde niet bij de afspraak en dat maakt het voor de VVD mogelijk slechts een kwestie van tijd tot de door Rutte verblinde oogjes open gaan en het zwaard van Damocles valt. Aan alle goedgelovigheid komt een eind zodra egocentrische VVD kiezers aan den lijve gaan ervaren wat een derdehands autoverkoper hun Mark is. Zij pretenderen te begrijpen dat het in Nederland eigenlijk helemaal niet zo goed gaat maar dat is, nèt als bij Mark, puur pro forma.

Zolang zij het nog (relatief) goed hebben gaan alle luiken dicht. Zij zien (nog) geen aanleiding om hun stem elders uit te brengen, want de status quo doet (nog) geen pijn. Daarom willen zij Rutte’s verborgen agenda niet eens zien want die ziet er altijd héél anders uit dan de leugenachtige 4 jaarlijkse brochure die hij hen voor de verkiezingen presenteert, om die vervolgens door te trekken.

Het linkse ‘monopolie op W.O.II en de Holocaust’.

Erger nog, het vergeten, eerlijke liberale ideaal van vrijheid past totaal niet in het louche D66 denkraampje van Mark Rutte maar is klip en klaar terug te vinden bij Thierry Baudet, reden waarom Mark handen te kort komt om deze ‘intellectueel eerlijke’ concurrent zwart te maken met zijn leugens. Dat voor ouderwetse VVD leden feitelijk niets valt af te dingen op de authentiek liberale agenda van het FVD is lastig voor Mark, dus dan maar op de ‘linkse’ keukenmeiden toer van ‘guilt by association’. Daarvoor staan zijn NPO-stormtroepen klaar als trouwe handlangers van de nichterige ‘woke snowflakes’ in het Kartel, die tot nu toe dachten het monopolie op W.O.II en de holocaust te hebben als stok om de democratie stuk te slaan.

‘Gekke Henkie’ zeiden Baudet en de zijnen en gaven hen, tot hun diepst gekwetste morele verontwaardiging, ‘koekje van eigen deeg’, maar dat is onacceptabel dus daar gaan wij weer op de linkse keukenmeiden toer van ‘guilt by association’: Je moet je schamen Thierry Baudet!

Daarmee diskwalificeert de sociopaat zichzelf nogmaals, het wordt allemaal een beetje doorzichtig. Maar laten wij, al was het maar uit pure nieuwsgierigheid, nu eens kijken naar wat tien jaren van liegen en bedriegen van deze ‘Dorknoper’ het land gekost hebben zonder dat hij daarop werd afgerekend. Toen het een keertje (bijna) zo ver kwam ‘kon hij zich niets meer herinneren’…  

Wie is deze Dorknoper?

Ik heb al eerder met solide argumenten onderbouwd dat Mark Rutte een valse sociopaat is die niet de minste menselijke emoties, zoals simpele empathie, kent maar in zijn intolerantie over lijken gaat om zijn zin te krijgen. Een héél naar karaktertrekje van iemand die permanent leugens verkoopt, geen enkele ‘actieve herinnering’ aan zijn wandaden heeft en daar logischerwijze ook geen enkele verantwoording voor accepteert… Die schoof hij af op het collectief der demissionaire hooizakken die zich voor zijn karretje lieten spannen om vervolgens nog onbeschaamder zijn praktijken, nu al 3/4 jaar, demissionair voort te zetten om het pluche vast te houden. Tien jaar lang zijn wij door hem belazerd en het door hem gecorrumpeerde systeem staat gedwee toe dat dit gewoon doorgaat… Verkiezingen zijn wel het minste dat dit arme land verdient, want wie opent hem anders de ogen?

Een verkorte waslijst van zijn zonden

Terzake, om te beginnen heeft Mark Rutte op aangeven van Big Pharma als eerste de gevaarlijke vaccins wettelijk laten goedkeuren terwijl deze rommel mondiaal nog jarenlang in de testfase zit, om vervolgens te laten weten dat de staat zich verantwoordelijk stelt voor de gevolgen der bijwerkingen (sic!). Uiteraard zonder dat hij ooit ook maar één tel naar de toen al ellenlange lijst van de levensgevaarlijke bijwerkingen had gekeken, het gaat nu eenmaal niet om de volksgezondheid… Dat wordt mogelijk de zoveelste miljardenreservering op de begroting, maar géén nood, de slachtoffers worden waarschijnlijk zo lang afgepoeierd, dat zij allang overleden zijn voordat de rechterlijke macht het eerste dossier opslaat.

Miljoenen constateren dat de overheid nog nooit zo liederlijk onbetrouwbaar is geweest als gedurende tien jaar onder premier Rutte. Denkt u maar aan zijn Toeslagen- en zijn Gronings Gas doofpotten; logisch dat de burgerij de overheid en politici niet meer vertrouwt want hij verloedert de volksvertegenwoordiging tot een lucratieve sluis naar leuke ‘functies elders’. Ondertussen heeft hij de Spaanse lef om de Poolse en Hongaarse democratieën zwart te maken en te bedreigen met financiële repercussies als zij niet naar de totalitaire pijpen van Brussel willen dansen. Dàt is het hersenloze VVD partij concept van een ‘betrouwbare overheid’, niets deert hen.

Het onderwijs in Nederland ook nooit zo rampzalig slecht geweest als tijdens tien lange jaren van Mark Rutte, culminerend in het genadeschot van de ‘woke’ D66 minister van Engelshoven, met politiek geïndoctrineerde ‘monoversiteiten’, klagende leraren en leerlingen omdat kinderen met stilletto’s naar school komen… Wat is goed onderwijs? De vogelverschrikster van D66 is de bijl aan de wortels van onze cultuur die door de goot wordt gehaald door de ‘woke’ globalist Rutte met de ‘identiteitspolitiek’ van zijn idool Obama: ‘systemic racism’ oftewel ‘institutioneel racisme’ zou in Nederland spelen.

Zijn trouw in de leer van Coudenhove Kalergi brengt jaarlijks 100.000 ‘migranten’ binnen die volstrekt incompatibel zijn met onze cultuur en ethiek dankzij hun levenslange indoctrinatie door een giftige ideologie die 13 eeuwen geleden bedacht is door een fascistische roverhoofdman in de woestijn. Zelfs de linkse pers kan niet langer verhullen dat Rutte’s misdadige variant op ‘opvang in de regio’ niets anders is dan malafide opzet waardoor, afgezien van de rampzalige huisvesting-situatie voor autochtone Nederlanders, AZC’s worden gesloopt en honderden buurtbewoners en winkeliers dagelijks worden bedreigd en overvallen. Dàt is Mark Rutte’s migratie wanbeleid.

‘Mr.law & order’ Rutte pretendeert ook te staan voor een rechtsstaat, maar het Duitse tijdschrift ‘der Spiegel’ schetste recentelijk het correcte beeld van een verloederde Narcostaat aan de Noordzee die een essentiële draaischijf is geworden in de mondiale distributie van harddrugs waar miljarden mee worden verdiend – met dank aan ‘Law & Order’ Rutte & Grapperhaus. Laatstgenoemde wil in zijn verdwazing niet de voor ons land zo pestilente Narcos aanpakken, maar 5000 BOA’s inhuren om de onzalige QR-pas te controleren! Dit terwijl OMT-prominent Mommers het gebrek aan praktisch nut van die monstrositeit al de grond in heeft geboord en zijn eigen ministerie kennelijk vol zit met perverse potentiële bajesklanten en de Latijnse Kartels hier de maat aangeven in de zwarte economie.

Moordaanslagen anno 2021 op advocaten en journalisten in de Narcostaat aan de Noordzee zijn, net als in Colombia en Mexico, niet alleen denkbaar maar al lang praktijk geworden. Afgehakte hoofden slingeren in Amsterdam op de stoep rond en het is verloedering en proleterigheid troef dankzij onze kampioenen van het wegkijken. ‘Der Spiegel’ had groot gelijk, Mark Rutte’s Nederland vertoont  alle kenmerken van een ‘failed state’, met dank aan ‘ons soort mensen’ die de oogjes zo lang mogelijk stijf dicht houden, tot het ook hen pijn gaat doen…

Als kers op de taart verziekt de VVD, de oude kampioen van het MKB en het grotere bedrijfsleven het ondernemersklimaat dermate dat de middenstand op de knieën wordt gebracht, hetgeen precies is wat de globalistische dokter Marx voorschrijft. Maar nu hebben ook Unilever en Shell hun buik vol van het wisselvallige, onserieuze ‘woke’ wangedrag van deze ‘quasi-staatsman’ die niet genoeg krijgt van het pluche, omdat wij en vooral onze laffe politici er niet in slagen om hem een welverdiende schop onder zijn achterste te geven.

Integendeel, de moreel corrupte middelmaat in de 2e Kamer verliest zich in loos gebabbel over vorm in plaats van inhoud om Rutte te gerieven door Baudet het leven zuur te maken terwijl Rutte hen en ons uitlacht.


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Helga
1 jaar geleden

Persoonlijk veracht ik Rutte en de Jonge, ze maken Nederland helemaal kapot en opzettelijk. Iedereen moet aan de prikken en de QR code zodat alles is na te gaan bij mensen die hierin trappen, Verdeeldheid zaaien omdat mensen die het prikje afslaan bepaalde gelegenheden niet meer mogen bezoeken omdat zij oh zo gevaarlijk zijn. Het plan dat zij volgen zouden meer mensen moeten doorzien, Deze gladiolen gaan alleen voor zichzelf en het land kan aan hun reet roesten.

Tigron
1 jaar geleden

“Kun je een vaas haar breekbaarheid verwijten,
of een hand het breken van de vaas?”