Vrijdag gebeurt het…

‘Aan een dood paard trekken’ is een uitdrukking die in het Engelse equivalent ‘pushing a dead horse’ op vrijdag gestalte gaat krijgen in het Vaticaan waar twee dode paarden elkaar ontmoeten op hun weg naar de klimaatrampen-Olympiade in Glasgow.

Een achterbakse Peronistische priester en een deerniswekkende bejaarde uit het globalistische gesticht in Washington die een snoepreisje krijgt aangeboden door zijn babysitters, gunnen de wereld vrijdag een blik op het onwaarschijnlijke spektakel van twee dode paarden. Die gaan elkaar de illusie gunnen dat de ander nog iets coherents en zinnigs te melden zou hebben waar de wereld een betere plek van zal worden.

Omdat zij in feite niets te melden hebben staat de  “climate emergency” op de agenda, hoewel de Paus inmiddels alweer heeft afgehaakt voor Glasgow. Hij hoort namelijk het liefst alleen zichzelf, maar een één-tweetje voor de camera’s, met hem als gastheer voor de andere dinosaurus, kan uiteraard geen kwaad. Hopelijk is er voldoende ‘espresso’ voorhanden om alle kardinalen en verzamelde globalisten wakker te houden terwijl deze twee warrige relikwieën elkaar in slaap sussen. Om in Argentinië als Peronistische priester boven te komen drijven moet je de substantie van het schuim op de golven bezitten en de Amerikaanse seniele opportunist weerspiegelt het vergelijkbare gebrek aan globalistische substantie. Een historisch moment voor mensen die aan slapeloosheid lijden om genoeg gebakken lucht voorbij te zien komen om een paar windmolens te laten draaien.

“Joe Biden zal de meest
verse leugens debiteren”

Laten wij eens raden wat hun diagnose voor de wereld zal zijn? Uiteraard ‘minder steenkool voor de wereld’, behalve voor China en India die samen meer – op zich onschuldige – CO2 uitstoten in één dag dan Nederland in de vorige èn huidige eeuw samen. Vermoedelijk wordt een klein meisje uit Zweden heilig verklaard voordat de wereld het arme kind vergeet en komen er windmolens op alle kerktorens. De mensheid mag nog één keer per week in bad, liefst een koude douche op zaterdagavond, en gaat meer zeewier en hooi eten. En dan lossen zij nog even de Corona crisis op door iedereen die China daar de schuld van geeft naar de, door Paus Franciscus recentelijk in een ontmoeting met Xi volledig geaccepteerde, Chinese concentratiekampen voor Christenen en Oeigoeren te verbannen. Joe Biden zal de meest verse leugens, die Anthony Fauci ter plekke verzint, debiteren. Hun gewauwel zal nog moeilijker te verstaan zijn omdat zij een politiekcorrect mondmasker dragen en daarbij komt dat de Paus nauwelijks Engels spreekt, dus oppassen dat hij geen ‘fakenieuws’ verkondigt, maar met Joe Biden is het niet veel beter gesteld.

Extremist

Abortus is de nationale sport van Democratisch/globalistisch Amerika terwijl de Paus dit als moord kwalificeert, dus dat onderwerp is taboe, hoewel Nancy Pelosi wetgeving heeft geïntroduceerd die abortus kindermoord tot nà de geboorte mogelijk maakt… Biden zou eigenlijk ter plekke ge-excommuniceerd moeten worden, maar dat risico kan hij niet nemen omdat er nog steeds veel katholieken op hem stemmen, net zoals ‘die-hard’ VVD kiezers op Rutte! De linkse extremist Franciscus zou daarmee de Republikeinen een grote dienst bewijzen. Wat maken een paar miljoen ongeboren baby’s uiteindelijk ook uit…? Laten wij niet vergeten dat de atheïstische abortus-fanaat Nancy Pelosi kortgeleden, in zwart gehuld, ook een beleefdheidsbezoek aan Franciscus bracht omdat beide opportunisten graag voor de camera’s staan. Bij die gelegenheid sneed de immorele Franciscus de massale Democratische kindermoord evenmin aan in zijn ‘morele leiderschap van de Westerse wereld’. Integendeel, hij duikt gedachteloos in bed bij Xi en Biden en geeft daarmee het zieltogende christendom de laatste trap na. ‘Menselijke waardigheid’ zal daarom de sluitpost worden op hun agenda, want ‘respect voor de fundamentele menselijke waardigheid’ staat hoog in hun beider vaandels, reden waarom zij ‘een discussie over intensieve samenwerking’ hebben beloofd.

Behalve over het recht van een levende foetus om geboren te worden, er zijn grenzen. ‘Discussie over samenwerken’ is daarom zo’n heerlijke Rutte-kreet, in de trant van ‘zijn stinkende best doen’. Inderdaad, het globalistische dode paard begint behoorlijk te stinken.


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties