Ongevaccineerde ‘vluchtelingen’

Nadat ik vanmiddag al uithaalde naar de krankzinnige situatie dat dit land wèl 550 plaatsen voor asielopvang kan realiseren, maar geen enkel IC-bed voor de zorg, bleek het toch nog gekker te kunnen: het kabinet zint op nieuwe coronamaatregelen en ‘speciale regels voor niet-gevaccineerden vormen daarbij geen taboe meer’. Geen IC’s, maar wel AZC’s.

Er komt dus daadwerkelijk een tweedeling in onze maatschappij aan: gevaccineerden tegen ongevaccineerden, allochtonen tegen autochtonen, enzovoorts. Mensen die geen geldige QR-code kunnen tonen, worden met veel machtsvertoon afgevoerd door sinistere SA-achtige agenten in politie uniform. Alle repressieve opties liggen nu kennelijk op tafel. Zowel ingrepen in regionale brandhaarden als maatregelen die exclusief voor niet-gevaccineerden gelden. Tot dusver was dat taboe op het Binnenhof. “Er zijn geen makkelijke keuzes”, zegt minister De Jonge tegen het AD. “Maar ik wil daar niet op vooruit lopen.” Niet-gevaccineerden de toegang tot zorg ontzeggen gaat in geen geval gebeuren noteert de kritiekloze krant. ”Dus of we moeten meer algemene maatregelen treffen die iedereen raken óf toch specifieke regels instellen die niet-gevaccineerden beschermen.”

Kudde-immuniteit

Nou nee: dat hoeft niet. Op 16 maart 2020, verklaarde de voorzitter van het ‘Outbreak Management Team’, Jaap van Dissel, bij Nieuwsuur dat ongeveer 50 tot 60 procent van de Nederlanders het virus zouden moeten krijgen om zo groepsimmuniteit te bereiken. Het ging vooral over een gevalletje solidariteit volgens Van Dissel, waar de hele natie plezier van zou hebben. Inmiddels is 82% van de volwassenen helemaal gevaccineerd (en dus immuun) en nu komt die schoenfetisjist ons vertellen dat er weer ‘maatregelen’ nodig zijn? Dan heeft het hele gezelschap ofwel een jaar lang glashard staan liegen, ofwel dit hele zaakje stinkt en wordt er heimelijk een staatsgreep uitgevoerd door het kabinet. Ik kan me inmiddels goed voorstellen dat de Koning, tot nu toe nog het ‘Staatshoofd’, op de derde dinsdag van september nogal chagrijnig rondliep.

Machtigingswet

De minister heeft het zich wel gemakkelijk gemaakt door de speciale ‘machtigingswet’ die hem de macht geeft alle maatregelen te treffen die hij leuk vindt, als hij er maar een kaartje aanhangt van ‘corona’. Op het moment dat deze wet door de Tweede Kamer werd gejast, was iedereen in die Kamer vertegenwoordigd, maar het Nederlandse volk niet. Die Kamer heeft zichzelf daarmee ook nog eens buiten het spel laten zetten, want al gillen ze hun kelen schor: de minister hoeft zich daar niets van aan te trekken dankzij deze bijzonder ‘machtigingswet’. Eerder wilde het kabinet de deur al open zetten voor een beleid waarbij onderscheid wordt gemaakt tussen gevaccineerden en ongevaccineerden, maar de Tweede Kamer floot de ministers toen nog terug. Dankzij de machtigingswet kan dat nu niet meer en de aangeklede rukwind van VWS met inmiddels het trendy uiterlijk van een notoire zwerver, heeft daarmee dictatoriale bevoegdheden.

“Alleen nog in staat om
damesschoenen te kopen”

In de Tweede Kamer behoort dat ook op te vallen; een kabinet wat niet bij machte is de grenzen te sluiten van dit overvolle land, maar wel opvanglocaties voor niet-Nederlanders in te richten voor een aangenaam verblijf met bonuszegels voor een woning. Maar de zorg opschalen om pandemieën het hoofd te kunnen bieden (waar we er kennelijk nog veel meer van krijgen) zit er niet in. Dan ineens is onze overheid tot niets meer in staat, behoudens dan de aanschaf van een paar damesschoenen. Van alle partijen in de Staten-Generaal, van links tot rechts mag nu een inspanning verwacht worden om deze onevenwichtigheid in het beleid per direct te corrigeren.

Als dit land in twee jaar nog geen opschaling van de zorg kan bewerkstelligen maar wel 550 opvangplekken voor vluchtelingen in slechts één weekeinde, dan vind ik werkelijk dat deze democratie voorlopig maar eens even aan de kant moet. Omdat zij niet meer werkt, althans niet voor de Nederlandse bevolking.


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
koddebeier
1 jaar geleden

Weg met dat krapuul wat zichzelf regering durft te noemen !

1 jaar geleden

Dat de ellende, ter zake covid-19, is te danken aan de VVD stemmers en de domkoppen, met oogkleppen op en slechts voor het geld gaan zonder enige norm en/of moreel besef.

Dat de politie een vrouw afvoert omdat ze haar QR-code niet kon ( wil ) laten zien, is exact de situatie die ik in 1944 heb mee gemaakt. Joden werden met geweld door de Nederlandse politie én de NSB opgepakt en als tweede rang burger in een legerauto getrapt. Waar hebben we het over……. ja oorlog. en dat voelen we nu. Als kind is dat een onvoorstelbare situatie en dat tevens nu aangeeft hoe ziek HUGO DE JONGE EN MARK RUTTE WEL ZIJN…… en zij niet begrijpen wat ze doen. Immers: Hoe leg je een kind uit dat er “minderwaardige mensen zijn” dewelke slechts hun recht en eigen welzijn willen behouden en zich niet laten leiden door psychopaten. En…… mogelijk is de dame wel gevaccineerd maar weigert zij de QR-code te gebruiken omdat het als een wapen van Psychopaten, als machthebber, wordt misbruikt ter onderdrukking.

Er is dus een ” bezettingsmacht” aangetreden dewelke ongeacht de consequenties “het Befehl ist Befehl “ opvolgt…… én niet nadenken dat het ook hun eigen familie kan zijn.

Dat het “publiek” juichend de vrouw liet afvoeren is een zéér ernstig teken aan de wand.
Maar…… het is niet nieuw. Op bladzijde 555 in het Boek ” Europa” van Drs Geert Mak, Historicus, staat, dat gewone politie-agenten Joden arresteerden in Frankrijk, omdat hun exces als ambtenaar hun plicht belangrijker vonden dan het geweten en het ritme van hun bureau niet konden missen. Het totale verval van morele waarden.

We moeten goed begrijpen dat ” hele groepen mensen” niet in staat zijn voor zichzelf te zorgen en leiding nodig hebben. We zien het nu in China waar. 1.5 miljard mensen worden onderdrukt door meelopers van de machthebbers, zoals de gestoorde Xi, de NSB-ers, geen geweten hebben en slechts terugvallen op hun instinkt. Xi claimt de gehele Zuid- Chinese zee tot aan de Filepijnen en als communist is hij dus onberekenbaar, maar het westen hem financieel ”vet-mest” door veel producten in China goedkoop te laten vervaardigen opdat die producten met veel winst in het westen kunnen worden verkocht. “”Pecunia non O’let.””

r dunki
1 jaar geleden

De gelobotomiseerde 2e Kamer en idem ‘ons soort mensen’ prefereren zich mee te laten sleuren door het goedkope ‘we against them’ sentiment wat de lafbek Rutte nu door de domkop Hugo naar buiten laat brengen… Toch maar de .50 ?