‘Net zo veilig als frikadellen’

Op 23.11.’20 schreef Hugo naar de Kamer ‘het feit dat gebruik wordt gemaakt van een technologie waarmee nog geen geregistreerde vaccins gemaakt zijn vormt een risico’. Desondanks ging hij over tot koop terwijl de betrokkenheid van zijn broer en diens vrienden bij Astra Zeneca pijnlijk zichtbaar was – Sywert was er niets bij – maar belangenverstrengeling deert onze hersenbeschadigde 2e Kamer geenszins zolang er maar een baantje aan de horizon lokt.

Op 26.11.’20 verscheen in de wetenschappelijke pers het bericht dat  AstraZeneca’s ChAdOx1 ‘chimpansee’ vaccin – een gemodificeerd adenovirus van een chimpansee – nooit en te nimmer wordt toegelaten in de Verenigde Staten, omdat de testfasen met het vaccin niet aan de wetenschappelijke standaarden en veiligheidseisen voldoen, maar zelfs zijn ‘verfraaid’. Aldus George Porges, analist van de in de zorgsector specialiserende investeringsbank SVB Leerink. Ook het Financieel Dagblad berichtte over onrust inzake AstraZeneca’s valse pretentie dat hun vaccin ‘90% effectief’ zou zijn, omdat proefpersonen die werden getest niet ouder waren dan 55. Bovendien kregen zij een lagere dosis dan het ‘echte’ vaccin waarmee vervolgens ingeënt zou worden, een vaccin waarvan de wetenschappelijke verwachting luidde dat het  nooit veilig en effectief zou worden bevonden.

“Genetische modificatie van
de mens en misleiding”

Porges stelde dat de Britse farmafabrikant de testresultaten heeft ‘geprobeerd te verfraaien’ door 90% effectiviteit te melden. Dat was echter misleidend, want het ging om proefpersonen die een ‘aangepaste dosis’ hadden gekregen, en niet het volledig vaccin, dat vier weken later werd toegediend – en stukken slechter presteerde zonder dat er ooit gedacht werd aan de myriaden van bijwerkingen die allemaal door de fabrikant op de koper werden afgeschoven….

Dat die koper, met op de achtergrond het gewetenloze kwade genius van Mark Rutte, met één pennenstreek de aansprakelijkheid van de staat der Nederlanden daarvoor aanvaardde is een gotspe! Waarom? Kijkt u maar naar de gewetenloze afhandeling door de criminele top in de Belastingdienst en de protectie die zij genieten van het mannetje Rutte, de sociopaat die ook Joris Demmink, de grootste pedofiel van Nederland, niet alleen de hand boven het hoofd houdt maar ook de Haagse politiek expliciet verzoekt om géén vragen over die gedegenereerde smeerlap te stellen…

Géén ongrondwettelijke vaccinatiedwang

Tegelijkertijd werd een motie-Wilders aangenomen die stipuleerde dat coronavaccinatie niet afgedwongen zal worden maar vrijwillig blijft, terwijl de ongrondwettelijke ‘spoedwet’ de criminelen in het kabinet de mogelijkheid biedt deze ‘tijdelijke wet’ eindeloos te verlengen. Deze verkrachting van de Grondwet werd, mede dankzij de collaboratie van de door D66 gemanipuleerde Raad van State, een schunnig feit in het fascistische arsenaal van Big Brother!

Hugo de Jonge. Afb: wikipedia.

Kort daarna kwam de aap uit de mouw toen Hugo noodgedwongen besloot de vaccinatie met het AstraZeneca-vaccin te pauzeren wegens nieuwe klachten na talrijke eerder bekende overlijdensgevallen door trombose. Oostenrijk, Denemarken en IJsland gingen ons voor en kort daarna volgden Noorwegen, Italië, Estland, Litouwen, Luxemburg en Letland. Hugo was weer eens de laatste in deze rij, want hij is geen minister van volksgezondheid maar een liederlijke, geborneerde drammer die slechts zijn persoonlijke gelijk wil halen, bij tegenspraak slaan alle stoppen door bij deze simpele ziel, ongeacht het menselijk leed dat hij willens en wetens veroorzaakt. Toen Wybren van Haga bijvoorbeeld naar de honderden mogelijke bijwerkingen vroeg kreeg Hugo bijna een fit van nijd over diens onacceptabele betweterij jegens zijn ‘wetenschappelijke’ beunhazerij. Ik resumeer enkele saillante uitspraken van deze domkop voor de goede orde:

  • “Ik hoor wel eens mensen zeggen van ‘nou ik moet het nog zien of ik het eigenlijk wel wil’ enzo, dan denk ik, ja, jongens, hallo, dat kan niet”
  • Het enige wat wij hoeven te doen is even zo’n prikkie halen, en dan een beetje nuffig zitten zeggen van ‘nou ik moet het nog maar even zien of ik het eigenlijk wil’, dat kan natuurlijk niet” 
  • “Ik hoor mensen zeggen van ‘ja ik weet niet precies wat erin zit, ik weet niet precies wat erin zit’, dan denk ik, joh, je hebt je hele leven frikadellen gegeten, je weet ook niet precies wat erin zit”
  •  “Dat is echt gevaarlijk. Dat is gevaarlijk: nepnieuws verspreiden. We zitten middenin een pandemie. Het gaat over ernstige zaken. Wat niet kan, is nepnieuws verspreiden over hoe het zit met coronabesmettingen in Nederland en over hoe het zit met gevaren rondom vaccinatie. Dat kan niet middenin een pandemie. Dat is gewoon gevaarlijk. Dat ondermijnt de bereidheid om je te willen laten vaccineren. Daarmee is het een ondermijning van de volksgezondheid.”
  •  “Nee, nee, ik heb helemaal geen begrip voor mensen die zich niet willen laten vaccineren. Nul begrip, nul begrip.”  
  • “Juist daarom moeten we heel precies en eerlijk zijn in de feiten die we delen. Vaccinatie is de uitweg. De bijwerkingen zijn verwaarloosbaar en worden heel erg goed geregistreerd. Vaccinatie werkt. Die blijkt gewoon te werken. Ik zou dus echt aan de heer Van Haga willen vragen om de bereidheid tot vaccinatie niet te ondermijnen, want dat is gewoon een gevaar voor de volksgezondheid.”
  • “Het gevaar van het virus bagatelliseren, álle maatregelen betwisten en hét recept om van die maatregelen af te komen – vaccinatie! – verdacht maken. Zo rolt de #complotkaravaan van Forum. Nepnieuws als politiek verdienmodel. Ondermijnend en een gevaar voor de volksgezondheid.”
  •  “Vervolgens de enige weg, de enige uitweg, namelijk vaccinatie, verdacht maken, dat is namelijk wat Forum doet, ja, dat is heel griezelig. En dit [politiegeweld tegen demonstranten] is een uitwas daarvan. Als je ziet hoe agenten worden bejegend die voor ons, voor onze veiligheid de straat op gaan.”

Hugo’s borrelende beerput

De enige conclusie die wij hieruit kunnen trekken is dat de laaghartige politiek, in al haar geledingen van gemeenteraad tot kabinet, de kortste weg biedt aan leeghoofden, volstrekte ‘non-valeurs’, met een mineur IQ als dat van Hugo, om volgens het ‘Peter principle’ te arriveren op ‘het niveau van zijn absolute incompetentie’ en daarbij volledig uit het oog te verliezen dat hij niet langer de borrelende beerput van zijn simplistische frame ongelimiteerd kan open zetten. Maar hij is dom en hardleers; in een tv-interview gaf hij eind juni aan dat het COVID-19 ‘vaccin’ volkomen veilig en effectief zou zijn. In zijn infantiele enthousiasme voegde hij daaraan toe, in de hoop iets overtuigender over te komen: “Dat weten wij” (sic!).

Ook zouden kleine kinderen door de vaccinatie  beter beschermd zijn tegen zijn vierde en vijfde golf in de herfst. Maar niet iedereen laat zich Hugo’s suffe praatjes aanleunen, zoals de ‘Stichting Wij de Ouders’, die bij hun aansprakelijkstelling van de overheid en demissionair minister Hugo, hem ook in persoon heeft gedagvaard. Dit is een collectief van duizenden ouders die zich zorgen maken over de gevolgen van de coronamaatregelen voor hun kinderen. Zij verwijten Hugo dat hij via bewust onjuiste, misleidende informatie de Nederlandse kinderen aanspoort om zich tegen COVID-19 te laten ‘vaccineren’. ‘Wij de Ouders’ eist dat hij zijn vileine  propaganda moet stoppen en iedereen eerlijk en volledig informeert. Dat is wel èrg optimistisch als wij de volgende feiten – die bij Hugo nog nooit een rol spelen – eens tegen het licht houden.

Europa Eudra Vigilance is een Europees orgaan dat in veel te bescheiden, maar recente, opzet bericht dat er tot medio september rond de 25.000 doden zijn gevallen in de EU ten gevolge van de levensgevaarlijke coronavaccinaties en liefst 2.4 miljoen zwaar zieke en permanent gehandicapten. In de USA liepen, al maanden geleden, meer dan 50.000 processen van nabestaanden tegen de federale overheid die hun overleden dierbaren middels onbetrouwbare info en dwang ertoe had gebracht zich te laten vaccineren… 

Maar wie sleurt Hugo èn Rutte nu eens effectief voor de rechter om een einde te maken aan al hun leugens en bedrog?


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties