Geprikt en ongeprikt

In het artikel “De onbeantwoorde Vraag” luidde de eerste van de twee vragen die ik mij stelde: “Kan iemand van die kenners die niet gevaccineerden als moderne paria’s willen behandelen, mij vertellen hoe het kan dat een gevaccineerde desondanks Covid-19 kan krijgen en daaraan kan sterven?” Die vraag baseerde ik op het overlijden van de twee keer gevaccineerde Colin Powell en de piek in Israël.

Geprikt en toch besmet

Een derde voorbeeld las ik op de website https://unser-mitteleuropa.com. In het artikel “Trotz 99,7 Prozent Covid-Impfrate: Irischer Bezirk meldet Rekord-Inzidenzen“ wordt de huidige COVID-19 toestand geschetst in de Ierse haven- en industriestad Waterford, met ongeveer 54.000 inwoners voor Ierse begrippen een grote stad. De stad is een schoolvoorbeeld van vaccinatiebereidheid en is een relevant onderdeel van de 88% gevaccineerden vanaf 12 jaar in Ierland. Onze veearts en onderwijzer zouden trots op die stad en dat land zijn. Volgens officiële data is een fabelachtige 99,7% van de Waterford inwoners boven de 18 jaar volledig gevaccineerd. Meer is bijna niet meer mogelijk.  Volgens uitspraken van de veearts c.s. en de onderwijzer c.s. zou het virus in Waterford de kuierlatten genomen hebben en is officieel COVID-19 vrij. Geen mondkappen, geen meters afstanden van elkaar, geen QR code, geen derde, vierde etc vaccinatie meer.

Twee Ierse kranten – “The Irish Times” en “The Irish Post” – berichten echter dat onder de inwoners van Waterford in de afgelopen 14 dagen ongeveer 800 nieuwe besmettingen met het Sars-Cov-2 virus is vastgesteld. Met een incidentie van 1.486 (die in Ierland over een periode van 14 dagen gemeten wordt) markeert Waterford daarmee de absolute top in heel Ierland. Men kan de inwoners van Waterford niet verwijten dat die besmettingen veroorzaakt worden door een pandemie van ongevaccineerden noch dat de schuld gelegd moet worden bij talmers en twijfelaars. Is dat een voorbode van een nieuwe Corona uitbraak als begin 2021? Als dat niet zo is, waarom dan die piek?

In Nederland zijn de cijfers overigens niet beter. Uit officiële data (standdatum 23 oktober 2021) blijkt dat de meeste mensen die in Nederland aan COVID-19 overlijden ouder zijn dan 80 jaar en 84% van hen twee keer gevaccineerd is. Van alle Corona doden blijkt dat 72% volledig gevaccineerd was. Hoe is dat mogelijk, waardoor komt het? Ligt het wellicht aan de kwaliteit van het betreffende vaccin? En met welk vaccin zijn de overleden personen en nieuw-besmetten gevaccineerd? Kan daar een conclusie uit getrokken worden? Zo, ja welke? Waar blijven politici RIVM, OMT, Osterhaus c.s met antwoorden op die vragen?

Prikweigeraars

Het gepassioneerde gefulmineer van politici en experts ondersteund door een deel van de media tegen het deel van de samenleving dat op basis van gewogen en ongewogen argumenten weigeren zich te laten prikken, bereikte in de achterliggende dagen weer een bedenkelijk hoogtepunt. Tijdens de eenzijdige discussies wordt al snel met de vinger gewezen naar gelovigen van de noord – en westrand van de Veluwe en Urk. Volgens de deugende deugnieten wordt de piek veroorzaakt door die gelovige zondaars en daar moet de overheid een stokje voor steken. Voorbeelden van een gebrek aan beleid en creativiteit als goelag-achtige oplossingen in termen van eiland en speciale kampen passeren de revue.  Het gros van criticasters weigert verder te kijken dan de neus lang is en volgt gedachteloos het woord van politieke charlatans of medische zakkenvullers, die hun expertise te gelde maken bij klepprogramma’s.  

Onderzoek journalisten van Argos en de Staatsomroep berichtten in oktober 2020 al dat volgens een aantal IC -chefs (Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht) het merendeel van de COVID-19 patiënten op hun ICs een niet-westerse achtergrond hebben en de Nederlandse taal niet machtig zijn. Het blijkt dat deze nieuwkomers of lak hebben aan het advies en/of uit religieuze overwegingen (vaccins zijn duivelse, Westerse uitvindingen en Allah beschermt ons) niet gevaccineerd willen worden of het niet begrijpen. Ook in de achterliggende dagen is duidelijk geworden dat het merendeel van de COVID-19 patiënten een moslim achtergrond hebben.

Uit CBS data blijkt dat de helft van de niet-gevaccineerden verspreid over Nederland te vinden zijn, waarvan 40% in de Randstad en 10% buiten de randstad in de bekende christelijke geloofsgemeenschappen. Die 40% worden benoemd als afkomstig uit de grote steden en niet bij de echte naam: allochtonen afkomstig uit islamitisch georiënteerde landen, moslims. Die laatste gelovige groep is dus vier keer zo groot als de christelijke geloofsgemeenschappen, maar hardnekkig wordt dat feit door politici, media en semi-wetenschappers genegeerd. Niet benoemd. Uit angst om voor racist uitgemaakt te worden wordt een van de grootste en wellicht de grootste besmettingsbron doodgezwegen. Liever dood dan voor racist of xenofoob resp. islamofoob uitgemaakt te worden. Het schetst het hersenloze en ruggengraatloze karakter van de deugmens.

The road to…?

Alle omzichtigheid over de allochtone bevolking laat precies zien waarom de demissionaire regering geen maatregelen zal nemen die te veel dwang inhouden. Men durft het niet aan, uit angst voor een te boze reactie uit die grote stedelijke-(moslim) gemeenschappen. De opstandigheid vorig jaar zomer in een aantal grote steden liet zien dat dat inderdaad een gevolg zal worden Maar vooral vanwege de specifieke groep die doorgaans weigert, en die onder alle omstandigheden wordt ontzien bij een collectieve aanpak door onze overheid: die van de islamitische moslims.

Het feit dat in diverse landen blijkt dat vaccinaties die hoofdzakelijk gebaseerd zijn op vals besmettingen, een vorm van schijnveiligheid bieden, zal de moslim en de christen er ook niet van overtuigen dat een vaccinatie absoluut noodzakelijk is om een volgende uitbarsting van COVID-19 in te dammen. Zij vertrouwen liever op de niet-bestaande bescherming van God en Allah dan op de krakkemikkige bescherming van de politieke Peppie en Kokkie en hun hijgerige entourage.  Misschien hebben ze wel gelijk.

Wilt u ons financieel steunen? Dat kunnen we goed gebruiken en stellen we erg op prijs: Klik hier voor de benodigde gegevens.


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Charlef
1 jaar geleden

De strekking van die alinea moet worden benaderd vanuit de invalshoek van het demissionaire Kabinet en burgemeesters zoals Bruls die nog steeds denken dat vaccinatie noodzakelijk is en dus de twee genoemde groepen ook een prik moeten laten zetten. De vraag waarom gevaccineerden dan toch COVID-19 kunnen krijgen en sterven, kan geen van die “experts” beantwoorden.

Hein
1 jaar geleden

Bij de formulering van de laatste alinea heb ik geen goed gevoel.
Vind je dat vaccinatie absoluut noodzakelijk is of niet?