Spanje: lockdown ongrondwettelijk

Deze week, op 27.10 jl. vonniste het Spaanse Constitutionele Hof – als eerste maar zeker niet laatste in de EU – dat de (verlenging van) de laatste lockdown  ongrondwettig  was omdat het inbreuk maakt op de grondwettelijke vrijheid van het individu èn dat de staat alle uitgeschreven en betaalde boete’s dient terug te betalen.

Langzaam lijkt het net zich te sluiten rond de leugenaars die Corona misbruiken voor hun greep naar de macht zoals het povere duo Rutte & de Jonge. Recentelijk heeft ‘Project Veritas’ een aantal ‘candid camera’ interviews met leidende wetenschappelijke staf van Pfizer gepubliceerd die stuk voor stuk toegaven dat de vaccins onvoldoende getest èn potentiëel levensgevaarlijk zijn, hetgeen Robert Malone, de uitvinder van het mRNA vaccin zelfs meermaals bevestigd heeft! Maar Hugo en Mark kennen geen grenzen in hun misdadige subversie van onze samenleving. Let wel, veeleer subversie van de samenleving dan van de volksgezondheid, want dit gaat om ordinaire macht en niet om volksgezondheid, dus er komen géén extra I.C. afdelingen…

Afb: pixabay

Om deze kwaadaardige Haagse dwazen nogmaals tegen het licht te houden met hun immorele en ongrondwettelijke vaccinatiedwang wordt het voorgaande nu op schrijnende wijze wéér eens dramatissch geillustreerd door Michael Yeadon, de voormalige Vice President èn Chief Science Officer van Pfizer gedurende zestien jaren. Hij beschrijft op grafische wijze het smerige globalistische bedrog van de Coronahysterici en de bewuste gevaren voor een komende massale sterfte onder naïeve gevaccineerden waaraan een Rutte en de Jonge ons durven bloot te stellen om hun smerige politieke belangen te dienen. Adolf Hitler leeft nog steeds…. Kijkt u,  a l s t u b l i e f t,  HIER eens naar en huiver. Als kers op de taart heeft Zweden besloten het levensgevaarlijke Modernavaccin (voor jongeren < 30 jaar) te verbieden omdat de (dodelijke) slachtoffers niet meer te tellen waren.

Desondanks lopen abjecte politici in Den Haag als Rutte en de Jonge èn ordinaire, financiëel belanghebbenden zoals de ellendeling Ab Osterhaus, van de daken te schreeuwen dat het tijd wordt voor verhoging van de vaccinatiechantage middels discriminatie met de QR codes. Er is op deze pagina’s al meermaals aan de Neurenberg Code gerefereerd, bij deze nogmaals! 


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties