De kampioenen van de leugen

Tienduizenden demonstreerden dit weekend weer in Amsterdam tegen het machtsmisbruik van Mark Rutte en zijn hulpje Hugo de Jonge in hun vaccinatieneurose, die ieder alternatief voor hun inadequaat geteste en potentieel levensgevaarlijke vaccins ontkent.

De al even élitaire U.S. Food and Drug Administration (FDA) stuurde een maand geleden een neerbuigende tweet naar inwonenden van de staat Arkansas over de vermeende gevaren van het zelfs door de WHO al lang geaccepteerde malaria-medicijn Ivermectine, dat met succes ‘off label’ wordt gebruikt tegen COVID-19 in combinatie met o.a. Hydroxychloroquine. In hun missie om de wereld tot vaccinatie te dwingen werd benadrukt dat dit middel slechts voor gebruik voor dieren diende: “You are not a horse. You are not a cow. Seriously, y’all. Stop it”, aldus de arrogante FDA. Het gebruik van de term ‘y’all’ toont hoe ontzettend arrogant die linkse ‘deep state’ is in de veronderstelling dat in Arkansas alleen maar domme boertjes van buuten wonen die grappig praten, ‘the deplorables’.

De kampioenen van de leugen

Enkele weken voor die tweet kondigde diezelfde FDA het mogelijke gebruik aan van het middel   ‘dexamethasone sodium phosphate’ tegen COVID-19, een medicijn dat normaal gebruikt wordt voor de behandeling van o.a. arthritis, bloed ziektes, ademhalingsproblemen en nog veel meer. Wat de gluiperds er niet bij zeiden is dat ‘dexamethasone’ ook gebruikt wordt bij behandeling van paarden voor o.a. spierontstekingen…. Het middel heeft meerdere gebruiksmogelijkheden voor mens en dier, nèt als Ivermectine, maar hun obsessie met vaccinaties, vaccinaties en nog eens vaccinaties doet hen de ogen sluiten voor de werkelijkheid en – net als Hugo de Jonge – artsen verbieden om levens te redden met ‘off label’ gebruik van een goedgekeurd medicijn.

De kampioenen van deze leugen zijn de immorele globalisten bij de Amerikaanse versie van onze eigen RIVM, de ‘Centers for Disease Control and Prevention’. Die CDC die stelt dat Ivermectin (nog) niet klinisch bewezen is als effectief anti COVID-19 middel, terwijl duizenden artsen het tegendeel bewezen hebben en zodoende ontelbare levens gered hebben. De drammerige CDC laat liever patiënten omkomen, net als Hugo de Jonge, met de smoes dat die ‘ontbrekende’ onderzoeken nog gaande zijn. Let wel, hun riskante, experimentele vaccins zijn prima, maar een veilig middel dat al lang goedgekeurd is voor menselijk gebruik wordt aan stervenden onthouden uit ideologische overweging.…

In Oktober jl. vergeleken onderzoekers in ‘the U.S. National Library of Medicine’ de COVID-19 mortaliteit- en infectiecijfers in landen die deelnamen in het ‘African Program for Onchocerciasis Control’ – een intensieve Ivermectin massa campagne – met die van niet deelnemers. Resultaat: APOC landen zagen een 28% lager COVID-19 sterftecijfer en een 8% lager infectiecijfer dan de niet deelnemende landen.

Zes maanden

Maar de gewetenloze linkse élite dramt door over vaccinatie, ondanks potentieel levensgevaarlijke bijwerkingen en razendsnel teruglopende bescherming na (meervoudige) vaccinatie, op zich resulterend in een schokkende ondermijning van het menselijk immuunsysteem waardoor op termijn de gevaccineerden juist enorm kwetsbaar blijken, terwijl jarenlange programma’s met ‘booster shots’een goudmijn zijn voor ‘BigPharma’ dat geen enkele aansprakelijkheid aanvaardt voor hun ongeteste producten.   

Dit moge heel cynisch klinken, maar deze profiteurs tonen glashelder aan wat het verschil is tussen een samenzweringscomplot en de algemeen geaccepteerde waarheid: ongeveer zes maanden!

Hun halve waarheden zoals hierboven geschetst, Hugo’s hersenloze, dagelijkse 180° pirouettes, zijn grote mond over ‘wappies’ en zijn niet aflatende dreigementen en chantage, ondermijnen niet alleen de op zich al dubieuze geloofwaardigheid van ‘Den Haag’ en hun zieke massamedia, maar ook van de medische wereld die voor een (te) groot deel toegeeft aan de immorele druk van charlatans als Hugo  om, tegen beter weten in, doodzieke patiënten de reddende hand te weigeren. Dat strijdt immers met hun hippocratische eed en als deze trieste imitatie van een minister hen daartoe dwingt is het niet alleen de hoogste tijd dat hij aftreedt, maar ook ter verantwoording wordt geroepen, samen met zijn ‘puppetmaster’ Mark Rutte! U kent het inmiddels wel, de Neurenberg code…

Een ‘paardenmedicijn’ voor menselijk gebruik

Mocht u zelf twijfels hebben, vraagt u dan uw huisarts eens naar zijn positie in deze om eventuele nare verrassingen te voorkomen in een noodsituatie bij de achtste of negende coronagolf, want nu kunnen Hugo en zijn kampioenen van de leugen van het RIVM er nog moeilijker omheen dat de FDA een ‘paardenmedicijn’ heeft goedgekeurd voor menselijk gebruik.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties