Braakmiddelen

De Amerikaanse democratie staat op barsten dankzij de volledig doorgeslagen, extremistische linkervleugel van de Democratische partij in hun aan hysterie grenzende klimaatleugens en coronavaccinatie dwang. Tot en met de kleinste kinderen toe en andere op de jeugd gerichte smerige praktijken zoals de introductie van de morbide Critical Race Theory in scholen, buiten de ouders om.

Daarbij worden zij actief ondersteund door braakmiddelen als Mark Zuckerberg die met zijn Facebook het internet verkeer van de Washington Times, Breitbart, Epoch Times en Western Journal ongestraft tot en met 20% onderdrukt nadat hij vorig jaar de praktisch zekere herverkiezing van Trump openlijk saboteerde!

Mark Zuckerberg. Afb: wikimedia-commons

Dat is niet alles, want zoals al meermaals op deze paginas betoogd is hun verknipte reïncarnatie van dr. Josef Mengele en grote vriend van George Soros, Anthony Fauci niet alleen actief betrokken geweest bij de creatie van het Corona virus. Sterker nog, deze zieke sadisten blijken nu – puur voor de sport – zich schuldig gemaakt te hebben aan de meest sadistische en weerzinwekkende experimenten op jonge hondjes en aapjes.

Puppies van Beagles werden van hun stembanden ontdaan zodat zij het niet konden uitgillen van de pijn terwijl zij levend werden opgegeten door zwermen hongerige insecten en aapjes werden blootgesteld aan psychologische terreur door hun hersens eerst zwaar te beschadigen om hen vervolgens bloot te stellen aan schijnaanvallen door slangen en enorme spinnen, waarvoor de beestjes instinctief als de dood zijn. Let wel, deze smerige praktijken hebben geen enkele relatie met de ontwikkeling van medicijnen voor multiple sclerose of andere slopende ziektes, maar zijn pure sadistische spelletjes van doodzieke psychopaten uit de extremistische linkse hoek.

Ondertussen is hetzelfde extremistische gespuis een verdienmodel aan het maken van de introductie van hun ‘Critical Race Theory’. Feitelijk proberen deze ‘progressieven’ – om met hun discipel Kaag te spreken – kinderen massaal aan de invloed van hun ouders te onttrekken om hen voor de rest van hun leven grondig te beschadigen met hun neomarxisme.

Met name de zoon van minister van justitie Merrick Garland, Obama’s vroegere kandidaat voor de Supreme Court, wordt slapend multimiljonair met zijn criminele ‘Panorama Education’ programma dat schoolkinderen indoctrineert buiten medeweten van de ouders. In Nederland manifesteert deze prille, niet geheel toevallig uit democratische Centraal Europese EU lidstaten als Tsjechië, Polen en Hongarije afkomstige, bewustwording van deze achterbakse globalistische mensenrechtenschendingen.

De Amerikaanse conservatieve ‘watchdog’ organisatie ‘Judicial Watch’ maakte deze week bekend dat zij 3.597 pagina’s aan documentatie hebben ontvangen uit Loudon County, in de staat Virginia, die een gecoördineerde aanval onthullen om ‘Critical Race Theory’ glashard, tegen brede oppositie van ouders en anderen te introduceren. De ‘socialist democrats’ putten moed uit het feit dat door Soros gefinancierde officieren van justitie categorisch weigeren om misdaden van Black Lives Matter en Antifa te berechten en kennen nu geen grenzen meer in hun ideologische identiteitsverdwazing: in hetzelfde Loudon County  is oproer ontstaan onder ouders nadat een school in juli een verkrachting onder het kleed wilde vegen van een klein meisje door een 14 jarige ‘transgender’ die naar de letter van de Democratische wet toegang had verkregen tot de kleedkamers voor meisjes.

Toen de woedende vader hier werk van maakte werd hij niet alleen weggehoond maar zelfs gearresteerd wegens intimidatie en ondermijning van de democratie en zette Merrick Garland, de minister van justitie, notabene de FBI op het spoor van de arme man en andere wanhopige ouders met een instructie om op te treden tegen dit soort ‘domestic terrorists’. Dankzij alle ophef werd de 14 jarige verkrachter toch gearresteerd en nu schroomt – met de gouverneurs verkiezingen in Virginia om de hoek – Barack Obama, de grootste straathond van allemaal en de geestelijke vader van alle identiteitsellende, niet om op de proppen te komen met leugens over een  ‘phony, Trumped-Up Culture War’ tegen zijn arme ‘gender fluid’ verkrachters. Soort zoekt soort.

Wellicht let u volgende keer beter op wanneer deze weerzinwekkende identiteitsongein weer eens in de 2e Kamer op de agenda staat, of de komende concentratiekampen van Obersturmbannführer Hugo de Jonge voor niet gevaccineerden, en welke fascistische braakmiddelen daarmee aankomen terwijl de rest van die nietsnutten alleen maar op hun telefoons zitten te kijken.


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties