Mona, het gezicht van de ‘nieuwe bestuurscultuur’?

Een politica die eerlijk is wordt niet alleen het recht op een vrije meningsuiting ontzegd, zij wordt daarvoor op staande voet ontslagen door een pathologische leugenaar die zelf rustig op het pluche blijft zitten…

Mark Rutte en zijn trawanten lekten na elk corona-overleg naar de pers, voorafgaand aan nieuwe ‘versoepelingen’. Hij loog – keer op keer – de 2e Kamer voor, of informeert de Kamer tenminste verkeerd, hij houdt informatie achter, ontkent de waarheid glashard, lakt brieven aan de kamer zwart, staat toe dat belastingdossiers vernietigd worden, zegt compensatieregelingen toe maar blijft die uitstellen, laat bonnetjes verdonkeremanen, heeft ‘geen actief geheugen’, verdraait woorden maar ziet in dit alles geen reden tot ontslag ondanks een motie van afkeuring.

Mona Keyzer. Foto: Femke Teussink / wiki

Maar als Mona Keyzer haar geweten laat spreken en daar gevolg aan geeft is het deze gepikeerde premier die haar opstaande voet ontslaat. Voilà Mark Rutte’s typische ‘bestuurscultuur’ die haar het recht op vrije meningsuiting ontzegt. In de Supreme Court in Washinton heeft elke rechter de mogelijkheid een ‘minority opinion’ te schrijven als hij/zij afwijkt van de meerderheid, maar in Rutte’s fascistische denkraam onderwerp je je aan zijn kadaverdiscipline of hij neemt het recht in eigen handen!

Geweld tegen vrouwen

Navrant dat deze globalist zijn duim ook nog eens leegzuigt in de VN over ‘geweld tegen vrouwen’ en hier rept van een ‘sterke vrouw’ in zijn gelederen, die overigens te bang is om als fractieleider in de 2e Kamer de begroting te verdedigen die zijzelf hielp samenstellen… Maar een sterkere vrouw die zich integer opstelt moet eraan geloven van Pinokkio en zijn fascistische scharrelaars. Nu wil ik wel eens zien of de corrupte talkshows de lef hebben om een sterke vrouw die wat over het corona-wanbeleid van Mark & Hugo durft te zeggen, ook haar zegje voor de buis te laten doen…

Het spoor van vernieling dat Mark Rutte achter zich trekt laat precies zien wat een sociopaat hij is, uiteindelijk gaat dit hem de kop kosten.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties