Minder, minder overheid

Nationale overheden zijn er voor ons, nietwaar? Maar realiseren wij ons wel hoeveel van onze dagelijkse problemen de Haagse politiek over ons afroept; dat zij zich als een allesverstikkende, Bijbelse zwerm parasieten over onze samenleving uitbreiden om alles kaal te vreten?

Ouderen onder ons herinneren zich nog hoe het Communisme oost-Europa en Rusland tot de bedelstaf bracht, totdat Michael Gorbatsjov de stoelpoten onder het Communisme doorzaagde en ons waarschuwde dat wij, het kapitalistische westen, in onze morele verloedering en gebrek aan zelfrespect, alles wat hij achter zich probeerde te laten in ijltempo opnieuw opbouwden. De Berlijnse muur viel in 1989 maar het communisme sprong erover heen en landde in een zorgvuldig gespreid salonsocialistisch bedje, zowel in de USA als in Europa. Ouderwetse communisten van GL en neo-Marxisten van D66 staan niet alleen, hun bondgenoot Mark Rutte laat geen gelegenheid onbenut om zijn Marxistische intenties in daden om te zetten.

Afb: pieter musterd / Flickr.

Parasieten van het kartel genieten van het perspectief van luilekkerland, met steeds meer leuke, gegarandeerde baantjes zolang de overheid jaarlijks maar groeit. Is er één politieke partij die een forse krimp van de publieke sector beoogt? Donald Trump heeft de strijd tegen dat moreel corrupte ambtelijke monster aangebonden, maar inmiddels woekert dat gezwel ongecontroleerd verder en stapelt biljoenen Dollars op de schuld van iedere (ongeboren) Amerikaan.

Het knapste jongetje van de klas

De demissionaire Mark Rutte maakt zich zonder scrupules aan dezelfde wandaden schuldig als zijn Amerikaanse idool Obama en diens trawanten, door nu  niet alleen de dwaze klimaatplannen van Timmermans te omhelzen, maar die zelfs nog aan te willen dikken ‘omdat er haast bij is…’  Een boterzacht schijnargument om ‘science deniers’ de mond te snoeren… Demissionair maar toch, buiten de kiezers om, schermen met miljarden op aangeven van de gulzige industrie, hun zakkenvullende lobbyisten en de verdwaasde milieufascist Timmermans.

De EU zal trots zijn op dit globalistische ‘knapste jongetje van de klas’, dat Nederland in hoog tempo naar de donder helpt, daarbij geholpen door een kartel waarin het idee zelfs niet opkomt om op Prinsjesdag de budgets der parasitaire ministeries drastisch, jaarlijks, te verlagen om zo de verarming van Nederland een halt toe te roepen. Een reductie van die geldverslindende overheidsmoloch lost, direct of indirect, veel van onze problemen op door eliminatie van nutteloze bestuurslagen zoals de al evenzeer geldverslindende EU, allerlei baantjesverschaffende deelraden en adviesorganen en, niet te vergeten, de provincies.

Integreer die werkverschaffingsprojecten in ministeries en reduceer ook het aantal daarvan. Dat maakt geld vrij voor de zorg, de anemische defensie en de door een politiekcorrecte top verloederde politie. Zet het mes, naar het simpele maar effectieve Deense model, in de problematiek rond asielzoekers en geef de verloederde ‘monoversiteiten’ niet de kans onze jeugd te ‘brainwashen’.

Jaar in jaar uit worden wij beroofd van onze vrijheden door Rutte en zijn Kartel, veelal met de smoes dat e.e.a. geschiedt met het oog op onze veiligheid. Door de sadomasochistische geestelijke luiheid van ‘ons soort mensen’ en hun onverschilligheid boekt Mark Rutte steeds meer winst in zijn globalistische ‘landjepik’. De aandacht wordt daarvan afgeleid door artificiële discussies over links of rechts. Maar zolang men niet inziet dat Nederland in feite een hopeloos socialistisch landje is kan een Rutte zich zonder consequenties naar zijn hersendode achterban voordoen als een conservatief, terwijl hij juist de belichaming is van het verrotte cultuurmarxisme dat ernaar streeft de staat een allesverstikkende houdgreep op de samenleving te verschaffen: Big Brother!  De media zijn zijn spreekbuis in met belastinggeld gesponsorde talkshows, corrupte kranten en blogs die op zijn aangeven de aandacht afleiden van de door hem en zijn ideologische soortgenoten veroorzaakte problemen.

De oplossingen liggen bij de ontspoorde, uit zijn voegen groeiende ‘deep state’ die aan de wieg staat der ontelbare problemen waarvoor zij iedere oplossing proberen te saboteren. Neem bijvoorbeeld ontspoorde huizenmarkt.

“Ouderen mogen niet
te lang meer in hun
woningen blijven wonen”

Er zijn nu linkse (uiteraard aan ‘monoversiteiten’ hoogopgeleide) ambtenaren die pretenderen dat ouderen te lang in hun (te) grote woningen blijven en daaruit verdreven dienen te worden. Deze hersenspinsels komen uit dezelfde koker als de pogingen om ouderen te dicteren wanneer hun tijd gekomen is, hen het recht op medische verzorging te ontzeggen om hen daarna de misdadige D66 euthanasie op te dringen. Dezelfde, aan linkse ‘monoversiteiten’ hoogopgeleide economen proberen woningbezit fiscaal steeds onaantrekkelijker te maken door volledige  afschaffing van de hypotheekrenteaftrek of door extra belasting in Box 3!  D66 pest die oudjes wel weg terwijl Nederland ongeveer de hoogste directe en indirecte belastingdruk van Europa heeft (luister naar Pieter Omtzigt). Desondanks moeten ouderen in deze fascistische optiek verder afgeknepen worden zodat zij hun woonlasten niet langer kunnen bekostigen om zo het door de overheid veroorzaakte woningprobleem ‘op te lossen’. Oh ja, dan was er nog de briljante ‘bonus voor starters’, een hele generatie die door Rutte cum suis belazerd en uitgekleed wordt in zijn hypocriete ’nalatenschap voor onze kinderen’. Anticiperend op die bonus gooiden alle verkopers hun prijzen op voorhand omhoog, waardoor de markt nog meer verstoord werd door de linkse ambtenarij. Die excelleert in onhandige bestrijding van symptomen, maar niet in die van de door henzelf gecreëerde oorzaken van alle ellende.

Resultaat: het huidige dramatische tekort aan huurwoningen, waardoor de verhuurders op rozen zitten maar practisch een hele generatie is aangewezen op communistische staatswoningen waaruit niemand meer vertrekt omdat de overheid de doorstroming zo grondig verpest heeft. De ontwikkelaars krijgen de schuld, maar wat is hun motivatie als de rendementen van hun nieuwe  sociale huurwoningen op voorhand worden gelimiteerd tot om en nabij het nulpunt? Door de dagelijkse inmenging van de linkse ambtenarij is er al lang geen sprake meer van een vrije markt, Big Brother gaat ook als een dolle olifant in een porseleinkast door andere dossiers als immigratie, bouwverordeningen, bouwvergunningen, milieuvergunningen, goedkeuringsprocedures, bouwgrondbeprijzing, erfpacht, arbitraire onteigening van boeren en niet te vergeten de kwetsbare sociale-huurwoning criteria.

Vraag- en aanbodzijde van de markt vernietigd

Rutte heeft zodoende niet alleen de aanbodzijde verziekt, maar ook de vraagzijde van de economie is gesloopt. Niet alleen door subversieve belastingmaatregels en de simplistische startersbonus, maar ook door de illegale acties van de ECB op de geld- en kapitaalmarkten waardoor de rente op een historisch laagtepunt is aangeland. Daartegen onderneemt Klaas Knot, een andere salonsocialist die aan het hoofd staat van DNB niets, omdat hij het te druk heeft om die organisatie ‘inclusief’ en ‘divers’ te maken, terwijl de huizenprijzen ontploffen. Niet alleen dankzij de kopers maar ook door institutionele beleggers die elders geen rendementen meer zien en dus in de O.G. markt duiken. De huizenmarkt – ooit een vrije markt – is door de overheid als hoofdverantwoordelijke kapotgemaakt, aan zowel vraag- als aanbodzijde.

Dat de gevaarlijke rentetatrieven slechts dienen om de Mediterrane parasieten aan het verboden financiële infuus te houden moge duidelijk zijn. Zo is niet alleen de O.G. markt kapot gemaakt door het globalisme, ook de pensioenfondsen kunnen geen rendementen meer realiseren. Gorbatsjov waarschuwde hiervoor maar onze op het pluche ‘geilende’ politici leren het nooit, willen dat ook niet want er gaat niets boven eigenbelang, ongeacht de desastreuze resultaten voor het land; zo wordt Corona ook misbruikt en nu weer het klimaat. Om nog eens zout in de wonden te wrijven bieden Rutte cum suis vervolgens nog eens brutaal schijnoplossingen aan in de vorm van symptoombestrijding, maar mijden angstvallig de ware oorzaak van de tijdens het Rutte-schrikbewind al jaren achteruithollende levensstandaard (kijk naar de 3 agendapunten van Omtzigt, die als geen ander door de leugens prikt).

Als met name de verblinde VVD kiezers hun eigen Pinokkio blijven steunen gaat dit ‘perpetuum mobile’ vrolijk verder op weg naar de absolute macht in plaats van ‘minder overheid’. Dan komt deze engerd ons vertellen hoe wij moeten leven, wat wij mogen eten en drinken, wanneer wij moeten slapen, wanneer wij ‘uitgelaten’ worden en of wij nog een auto, een fiets en andere privé-eigendommen mogen hebben van zijn Marxistische idool Karl Schwab.

Zou ‘ons soort mensen’ dan pas wakker worden?


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
koddebeier
2 jaren geleden

Het hele systeem is verstikkend geworden en moet hoog nodig op de helling !