Medische apartheid is ook apartheid

Twee maanden geleden stelde Hugo, de grote lawaaimaker uit Rotterdam, ’dat eenieder vrij moest zijn om zelf te beslissen over vaccinatie’.  Het ziet er echter naar uit dat de medische apartheid toch bewaarheid wordt, want onze Grote Denkers hebben een QR-Ausweis in voorbereiding.

Geen mens overigens die De Jonge geloofde, want zijn morele en intellectuele kompas wijzen nergens naartoe, behalve rechtstreeks ‘onder de grond’, waar al duizenden van zijn slachtoffers zijn terecht gekomen. Na de avondklok van het padvindersduo Rutte & de Jonge werd het tijd voor een reprise en Hugo denkt nu aan een volgend nummertje primitief borstroffelen ‘omdat hij zeker weet dat meer mensen gaan vaccineren als hij hen daartoe dwingt met zijn QR code’.

Afb: Pxhere

Als u zijn defecte morele kompas probeert te volgen, al was het maar uit pure nieuwsgierigheid, komt u rechtstreeks in de beerput terecht van zijn benevelde brein dat net zo makkelijk van ‘zelfbeschikkingsrecht’ omschakelt naar ‘vaccinatiedwang’. Het verbazingwekkende brein van de man heeft de bewonderenswaardige flexibilitei: het kan vriezen, het kan dooien, maar wat maakt het allemaal uit…? Omdat zelfs Hugo en Mark zich realiseren dat, na de massale demo’s van afgelopen week tegen hun coronabedrog, er dit weekend weer honderdduizenden mensen de straat opgaan, (juist omdat zij hun buik zo ontzettend vol hebben van deze twee clowns) wordt er eerst even strategisch gelekt door iemand die het Catshuis uitsluipt, teneinde het activistische RIVM aan Rutte en Hugo een voorzet voor open goal gaat serveren, waarna Rutte opmerkt: “Het kon echt niet anders, want dit is nu eenmaal het advies van de wetenschappers”. Zoals hij ook zo achteloos ons land committeert aan de miljarden uitgaven voor zijn globalistische samenzweerders in Brussel en Frankfurt. Ik heb hier al maanden voor gewaarschuwd, maar moeten mensen nu ook nog eens een dure iPhone gaan aanschaffen om een QR code te kunnen tonen terwijl zij niet eens gevaccineerd willen worden omdat hun natuurlijke immuunsysteem superieur is aan dat van (meermaals) gevaccineerden, die kennelijk zeer gevoelig zijn geworden voor besmetting met Covid-19?

Verzet is nodig

Medische apartheid is ook apartheid en dé facto puur onvergeeflijk fascisme. En dat, terwijl Denemarken helemáál van de coronamaatregels afstapt en in Engeland woeste kiezers de coronapas geblokkeerd hebben. Dit is wéér zo een gratuite poging van de volstrekt onscrupuleuze Kabinetsleden om onze samenleving te verdelen tot op het bot en gevaccineerden op te zetten tegen niet gevaccineerden. Thierry Baudet merkte al terecht op dat iedereen – ongeacht vaccinatiestatus – zich nu massaal tegen deze minderwaardige streken dient te verzetten. Hij heeft daarin groot gelijk, want dit is de volgende stap naar de realisatie van Orwell’s 1984, waarin Big Brother via deze apps en codes uw gangen van minuut tot minuut kan controleren. Dat juist een VVD-politicus leiding wenst te geven aan dergelijke stupiditeit, (van het CDA valt nu eenmaal weinig te verwachten) zal de kiezer hopelijk niet vergeten.

Burgerlijke ongehoorzaamheid

Geeft u hier allemaal een enorme schop tegen want, zoals Baudet ook al zegt, dit is de opmaat naar het ‘NIEUWE NORMAAL’! Gelukkig neemt één der grootste slachtoffers, de voltallige Horeca sector, nu en masse afstand van Rutte’s poging om zijn volstrekte dictatuur in Nederland te installeren en duizenden in die sector gaan dan ook pertinent niet ‘handhaven’. Het wordt tijd voor burgerlijke ongehoorzaamheid, de Nederlandse burger moet eindelijk eens van zich afbijten, want Mark Rutte hoeft echt niet te bevestigen dat hij de grootste vijand is van onze persoonlijke vrijheid… Dat weten wij nu wel. En nu wij toch bezig zijn: van onze politieagenten en militairen verwachten wij ook een scherp protest. Zij zijn immers gevraagd de orde en democratie te verdedigen en niet om haar af te leggen of om dergelijke fascistische regels te handhaven.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Buskens
2 jaren geleden

De horeca moet eigenlijk zo weinig mogelijk ruchtbaarheid geven en gewoon niet handhaven. Valt toch niet te controleren. Niet lullen maar……. zakkenvullen. En dat gaat natuurlijk ook gewoon gebeuren. En de politie heeft al helemaal geen tijd. Er liggen al maanden lang talloze onbehandelde zedenmisdrijven op de plank waar geen flikker mee wordt gedaan. Geen tijd! De hoge politiefunctionarissen zitten rapport na rapport te schrijven. Schiet lekker op allemaal! Wat een gesjeesde land dit Nederland.

r dunki
2 jaren geleden

Steeds meer Amerikaanse staten laten Biden weten wat hij met zijn vaccins kan doen. Het ‘medisch fascisme’ der globalisten ontspoort nu, als resultaat daarvan, in hoog tempo met Joe Biden’s aankondiging op landelijke TV dat ‘I’ll get governors out of the way’ who do not comply with my Covid 19 mandate…’

Omgekeerd zou de Secret Service van een moordaanslag uitgaan, maar de linkse pers vondt dit prachtig… Dit neigt naar burgeroorlog in de dwangneurose van het linkse gespuis achter hem.

https://www.newstarget.com/2021-09-11-treason-biden-declares-war-governors-covid-vaccines.html

r dunki
2 jaren geleden
Antwoord aan  r dunki

Als kers op de globalistische kaars heeft de CDC nu toegegeven dat vaccins niet of nauwelijks effectief zijn: https://www.naturalnews.com/2021-07-29-cdc-admits-everything-pushed-cure-covid-failed.html