Ivermectine werkt, en verdomd goed

National Institutes of Health: ‘…the drug is already proven to be extremely safe for human use.’ Het corrupte duo Mark & Hugo heeft vorig jaar in het contract met Pfizer de insertie van een onwettige en immorele clausule geaccepteerd, waarin gestipuleerd wordt dat zij artsen zullen verbieden om zieke patiënten te behandelen met werkzame, bestaande medicijnen als Ivermectine. Daarom zijn er vorig jaar in Nederland onbekende aantallen zieken gestorven die slechts dagen van hun redding verwijderd waren, terwijl artsen machteloos moesten toekijken van Hugo.

Voor de goede orde, Ivermectine is géén exclusief dierengeneesmiddel maar wordt door Big Pharma en linkse media graag als zodanig afgeschilderd omdat het effectief en goedkoop is. Het is al vele tientallen jaren in gebruik voor mensen, o.a. als effectief middel tegen malaria… Wie geïnteresseerd is in de werking van dit middel, zie bijvoorbeeld HIER. Daarom herhaal ik hier een citaat uit het artikel getiteld: ‘Ivermectin and malaria control’,   gepubliceerd door ‘ the National Institutes of Health’ dat luidt: ‘…the drug is already proven to be extremely safe for human use.’

Géén corrupte quasi-wetenschappers als Ab Osterhaus

‘ NIH is one of the world’s foremost medical research centers. An agency of the U.S. Department of Health and Human Services, the NIH is the Federal focal point for health and medical research. The NIH website offers health information for the public, scientists, researchers, medical professionals, patients, educators.’

Door allerlei linkse ‘deugers’ wordt de ‘Indiase variant’ ( later ‘Delta’ gedoopt door tere zieltjes die de originele naam met discriminatie tegen mensen met een donkere huidskleur associëren ) als de nieuwe kwade pier genoemd om weer eens paniek te zaaien, terwijl er nauwelijks iets aan de hand schijnt te zijn met de Deltavariant. Zij leren het ècht nooit maar wetenschappers wereldwijd spreken van een ‘scamdemic’.

Wederom de geijkte paniekzaaierij, ‘en gij geleuf da…’?

Daarom is het zo interessant om te zien hoe simpel India in het voorjaar de kortdurende uitbraak van hun Covid-19 mutant effectief gereduceerd heeft door hygiënische maatregelen en prophylactische en therapeutische behandeling van familieleden van en patiënten met COVID-19. Dit is, notabene, de ‘nieuwste variant’ waarmee Mark Rutte onze de bevolking weer eens bang wil maken om de vastgelopen vaccinaties weer op gang te krijgen, terwijl internationaal de druk toeneemt om de traditionele en effectieve geneesmiddelen die hiervoor gebruikt worden (dus bijvoorbeeld Ivermectine) voor gebruik vrij te geven. Let nogmaals wel dat de hersenloze Hugo de Jonge vorig jaar artsen verboden heeft om patiënten te behandelen met werkzame medicamenten als Hydroxychloroquine en Ivermectine (die al lang op de markt zijn). Puur om zijn zieke ego te bevredigen terwijl er patiënten op sterven lagen en ook daadwerkelijk overleden zijn. Nu komt er boven dat hiermee, niet alleen in Nederland, maar wereldwijd indrukwekkende resultaten gemeld zijn bij de behandeling van Corona infecties.

Deze strategieën worden verder ontwikkeld voor specifieke epidemiologische situaties, maar het staat vast dat Hugo de Jonge verantwoordelijk gehouden kan worden voor de dood van honderden, zo niet duizenden ouderen èn verplegend personeel in tehuizen voor ouderen… Saillant detail is dat India, op de piek van hun griepmutant, op 28 mei jl. op grote schaal overging tot behandeling met Ivermectine en, zowaar, reeds enkele weken later was de griep ‘passé’, d.w.z. teruggebracht van bijna 500.000 besmetten naar minder dan 50.000 (met meer dan een miljard inwoners…) terwijl de globalistische pers er nog steeds niet over uitgeraasd is. Let wel, dit kon ZONDER lockdown of vaccinaties!

Linkse media, Big Pharma en WHO hebben daarna een krampachtige campagne gevoerd om dit goede nieuws onder het kleed te vegen, maar de Indiase cijfers staan als een paal boven water en zelfs de WHO kon daar niet omheen draaien, ook al blijven zij dat hardnekkig proberen. Laat u dus niets wijsmaken, Ivermectine werkt, vaak samen met hydroxychloroquine en vitamine D kuren, zoals vorig jaar al voorgeschreven door integere artsen in Nederland.

Dat die artsen vervolgens door Hugo de Jonge bedreigd werden met verlies van hun licentie omdat zijn corrupte, in feite nietige, contract met Pfizer dat stipuleerde, is een gotspe die aangeeft wat voor corrupt rifraf in Den Haag aan het bewind is…


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

13 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
r dunki
1 jaar geleden

Al eerder schreef ik dat het zogenaamde Covid 19 virus nog nooit geïsoleerd is, noch in mensen noch in een laboratorium, voorzover het überhaupt bestaat.
Het lijkt er steeds meer op dat het in feite een verkoudheid/seizoensgriep is – die dezelfde symptomen hebben – die nu als Covid 19 gepresenteerd wordt en door geen wetenschapper ooit in een mens of in een laboratorium aangetoond is…

Er is geen wetenschappelijk bewijs van het bestaan van dit vermeende virus behalve bij psychopaten als Bill Gates en profiteurs als Ab Osterhaus!
Deze SARS griep bestaat dus al een eeuwigheid en zal verder blijven bestaan, zoals alle andere griepvarianten, kortom een bonanza voor de vaccin-fabrikanten die lekkerbekkend goedgelovige politici opjutten over ‘de volgende golf’ met alle lockdowns en avondklokken vandien.

Het menselijke afweersysteem is verre superieur aan de vaccins. Dat de vierde ‘booster’ die nu in het verdwaasde Israel wordt gegeven, het menselijk immuunsysteem fataal verzwakt, zelfs verwoest is de pharma industrie al afdoende bekend, maar ‘money speaks’.

Edmund
1 jaar geleden

@Ronald Dunki

Is dit echt waar zoja waar is dit contract te zien?
Het gaat mij natuurlijk om het misdadige gedeelte
dat “onwettig” genoemd wordt.
Een contract tussen wie precies en met welke bevoegdheden?
Noch Malek Ramadan noch Junkie de Jonge zijn voor zover ik weet bevoegd
om artsen te bedreigen of te verbieden hun werk te doen en hun eed v Hippocrates te respecteren. Als dit waar is en Malek heeft dit weer in z’n riolen met Pfizer geregeld, waarom wordt hij dan niet strafrechtelijk vervolgd nu dit uitgekomen is?
Hij heeft met z’n gedrag al zo’n 15.000 mensen nodeloos laten creperen maar dat kan je nog aan schromelijke incompetentie wijten.
Stiekem big Farma regelen dat je actief dmv criminele praktijken gaat voorkomen dat patienten behandeld worden lijkt mij toch zonneklaar een zwaar misdrijf.

r dunki
1 jaar geleden
Antwoord aan  Edmund

@ Edmund.

Pfizer kent een lange geschiedenis van aansprakelijkheidsprocessen, maar wist dankzij een leger van advocaten de schade te beperken en niet voor niets stipuleert Pfizer in hun contract met de Nederlandse staat dat ‘De koper moet Pfizer beschermen tegen aansprakelijkheid. Het vaccincontract moet ook gedurende 10 jaar geheim worden gehouden’. Desondanks zijn enkele versies van die contracten uitgelekt en daarin staat o.a. hetvolgende:  
 
. Pfizer aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor de bijwerkingen (artikel 8.1).
. De koper (de Nederlandse staat dus!) betaalt schadeclaims als gevolg van bijwerkingen.
. De koper moet van Pfizer erkennen dat de langetermijneffecten van het “vaccin” onbekend zijn (artikel 5.5.).
. De koper moet van Pfizer erkennen dat de effectiviteit van het “vaccin” onbekend is (artikel 5.5.).
. De koper moet van Pfizer erkennen dat er onbekende bijwerkingen kunnen optreden (artikel 5.5.).
. Goedkopere en effectievere medicatie zoals ivermectine, mag geen aanleiding vormen om het contract op te zeggen (artikel 2.1 b). Oftewel: de Pfizer-injectie moet hoe dan ook aan de man gebracht worden, zelfs als er veel betere alternatieven zijn.

In 2018 werd Ivermectine in de Verenigde Staten aan meer dan 100.000 patiënten toegediend, er waren geen geen bijwerkingen. Uit diverse onderzoeken bleek dat het risico op sterfte door corona met 62% gecorrigeerd werd terwijl het Pfizer-vaccin minder dan 42 % effectief bleek. Met Ivermectine gingen patiënten kennelijk na een dag of 3 à 4 weer huiswaarts! Ik vraag mij af of er ooit een eenzijdiger contract door de staat der Nederlanden is ondertekend, bijvoorbeeld de blinde acceptatie van alle schadeclaims t.g.v. bijwerkingen luidt een potentiële tweede toeslagenaffaire in waarin Rutte nooit verantwoordelijk zal zijn maar alle andere leden van het Rutte V Kabinet collectief rituele zelfmoord plegen

r dunki
1 jaar geleden
Antwoord aan  r dunki
Edmund
1 jaar geleden
Antwoord aan  r dunki

@Ronald Dunki

De discutabele contracten en vrijwaringen van de big farma compagnies inzake vaccins zijn me min of meer bekend. Dit schijnt een globaal probleem te zijn, ze accepteren geen enkele aansprakelijkheid en tegen de staat ben je als burger natuurlijk sowieso kansloos, overheden kunnen generaties lang procederen, als het al zover komt.
Hier moeten we mee leven maar het gaat mij speciaal om het volgende :
“ 
Het corrupte duo Mark & Hugo heeft vorig jaar in het contract met Pfizer de insertie van een onwettige en immorele clausule geaccepteerd, waarin gestipuleerd wordt dat zij artsen zullen verbieden om zieke patiënten te behandelen met werkzame, bestaande medicijnen als Ivermectine.

Waar staat dat?, als je dit hard kunt maken hebben burgers/politici iets in handen waarmee we eindelijk van die walgelijke Malek Ramadan met z’n corrupte kliek af kunnen komen.
Artsen “verbieden” patienten met een potentieel dodelijke ziekte te behandelen lijkt mij op zich al een zwaar misdrijf.
Hier komt nog bij dat voor zover ik weet de politiek geen bevoegdheden heeft te bepalen hoe artsen patienten moeten behandelen laat staan kan verbieden patienten te behandelen.
Ook de trekpoppen als v Dissel – met z’n zeven petten – heeft geen bevoegdheid artsen een boete op te leggen, trekpop v Dissel dreigt er – ongetwijfeld in opdracht van Malek Ramadan – wel mee. 
Ik heb beslist geen hoge dunk van de rechtspraak in onze bananendictatuur maar als je de gevraagde alinea hard kunt maken heb ik toch goede hoop dat dit het einde van Malek Ramadan is.
Kom maar op met de voorgedrukte aangiften!

r dunki
1 jaar geleden
Antwoord aan  Edmund

@ Edmund.

Op naar ‘ des Pudel’s Kern ‘:

Feit is dat diverse Pfizer contracten gelekt zijn (o.a. van Brazilië en Albanië) waaruit helder blijkt dat Pfizer nationale overheden strikt heeft geadviseerd dat ‘gebruik van ‘medicijnen die een goedkoop en effectief alternatief zouden kunnen vormen voor haar vaccin, noodzakelijkerwijs moeten worden afgeraden.’ Nergens blijkt wat de medische gronden daarvoor waren, maar het moge duidelijk zijn dat hier slechts gekeken werd naar ordinaire winstmarges.

Feit is dat Hugo dit vervolgens, letterlijk, heeft vertaald in zijn arbitraire verbod op – volstrekt normaal – ‘off label” gebruik van veilige en bewezen werkzame medicijnen als Hydroxychloroquine en met name Ivermectine, waarbij huisartsen bedreigd werden met een boete van € 150.000!

Feit is dat hij e.e.a. heeft gespeeld via ‘Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ)’, nadat de RIVM, die normaal kijkt of procedure’s en protocollen in ziekenhuizen en bij huisartsenpractijken kloppen, diverse artsen al een schot voor de boeg had gegeven over ‘off label’ gebruik van medicijnen. Dat ‘off label gebruik’ is dagelijkse practijk in alle ziekenhuizen en artsenpractijken!

Feit is dat Hugo’s hulpjes in de IGJ zelfs zo ver gingen om apotheken te vragen om ‘zondaars’ te verklikken die het toch waagden om mensenlevens te redden…

In de copieën die ik zag was uiteraard het nodige zwartgelakt, maar het bovenstaande staat recht overeind. ‘ Waar rook is is vuur ‘, reden waarom FvD’s Pepijn van Houwelingen recentelijk in de 2e Kamer tientallen schriftelijke vragen aan Hugo heeft gesteld, waaronder zijn vraag N°22 :

” Adviseert Pfizer de Nederlandse overheid (en/of de EU) of heeft het dat in het verleden gedaan, over welke medicijnen die een goedkoop en effectief alternatief zouden kunnen vormen voor haar “vaccin”, noodzakelijkerwijs moeten worden afgeraden, om het miljarden-contract tussen Nederland (en/of de EU) en Pfizer politiek stand te laten houden?”

Hugo heeft een nogal kort lontje en vloog daarop haast in brand, wie zwijgt stemt weldegelijk toe. Als u meer wilt dan deze deductie, dan zult u Hugo’s concrete antwoord op deze Kamervragen moeten traceren, maar laten wij zeggen dat hij niet voor niets zo muisstil is gebleven.

Edmund
1 jaar geleden
Antwoord aan  r dunki

@Ronald Dunki 

Ik ben het wel eens met de deductie maar ik smacht naar keihard bewijs van de toezegging : dat Malek & Co artsen gaan verbieden patienten te behandelen.
Zo’n toezegging die vanzelfsprekend weer in Malek’s riolen, ver van de openbaarheid gemaakt is, – en – die letterlijk over lijken vd bevolking gaat – en – spijkerhard de medische wetenschap onder het tapijt veegt vanwege een contract met en farmaceut, DAT is een misdrijf, daar kan toch geen twijfel over bestaan.
Over vragen in de 2 kamer, maak ik me niet de minste illusie, ze geven geen antwoord en Malek’s geheugen is bijzonder kort actief.
Het is natuurlijk bespottelijk dat in deze tijd een regering alles in het geniep kan  regelen en het ook nog 10 jaar verborgen kan houden. 
Malek geeft een corrupte trekpop ( op de medische zwarte lijst ) v Dissel opdracht te beweren : Geneesmiddelen helpen niet! Malek verschuilt zich vervolgens achter z’n trekpop en klaar is ie. Er is een heleboel zwaar ziek in dit land, Corona is daar een verkoudheidje bij.

r dunki
1 jaar geleden
Antwoord aan  Edmund

Malek & Co hebben hun ’toezegging’ aan Pfizer uiteraard nooit formeel op schrift gesteld maar wèl de facto handen en voeten gegeven door huisartsen te bedreigen èn daarmee bloed aan hun handen. Geen woorden maar daden!

Boudica
1 jaar geleden

Welke zichzelf respecterende arts laat zich door een niet arts vertellen hoe hij een (zieke) patient moet behandelen. En helemaal niet onder bedreiging door een onkundige? Ze kunnen wel zoveel willen in Den Haag. En garde!

Buskens
1 jaar geleden
Antwoord aan  Boudica

Inderdaad meneer Boudica. Ik ben het met u eens want euthanasie is ook niet legaal in Nederland. Toch wordt de keuze voor euthanasie van patiënten door artsen gerespecteerd en vervolgens uitgevoerd en volkomen terecht. Dus begrijp ik ook niet dat ze hun patiënten niet behandelen met ivermectine. Tevens zou ik de Jonge willen adviseren Ga je passie achterna Start een schoenenwinkel!!!

Roel
1 jaar geleden

Je spreekt over: “de hersenloze Hugo de Jonge vorig jaar artsen verboden heeft om patiënten te behandelen met werkzame medicamenten als Hydroxychloroquine en Ivermectine”.
Met zelfs dodelijke gevolgen.
Is dit niet “gewoon” corupt/crimineel gedrag?

r dunki
1 jaar geleden
Antwoord aan  Roel

Volledig met u eens. Ook al heeft Pfizer nog zoveel Eurotekens in de hebzuchtige oogjes, het heeft noch het wettelijke noch het morele recht om een dergelijke onwettige en onmenselijke clausule te stipuleren. Mijns inziens maakt die clausule het contract tussen de staat en Pfizer op voorhand nietig naar burgerlijk recht. En dan is er nog het strafrechtelijke aspect, want een minister met een minimum aan hersens en een ethisch niveau hoger dan dat van een regenworm zou zo’n clausule ook nooit (mogen) accepteren.

Hugo, Mark en hun activistische ambtenaren hebben er echter geen moeite mee maar het willens en wetens onthouden van ieder werkzaam medicament, notabene middels bedreiging van behandelende artsen, aan stervende Corona patiënten is mijns inziens om te beginnen onmenselijk. Ook al is Ivermectine een slechts voor malaria erkend medicament, omdat het vorig jaar al bekend was dat het weldegelijk werkzaam is tegen Corona.

Daarom is Hugo mijns inziens ook strafbaar omdat hij artsen op hoogst onethische wijze belemmert om mensenlevens te redden. Dat lijkt minimaal op ‘dood door schuld’ of ‘grove nalatigheid’.

Zo’n mislukte schoolmeester heeft het recht niet om voor Onze Lieve Heer te spelen!