Live: Formule 1 en demonstratie op de Dam

Op de Dam in Amsterdam verzamelt zich momenteel een grote menigte demonstranten. De organisatie is in handen van FvD, die daarmee wil laten zien dat een groot deel van de bevolking tegen de coronamaatregelen van het (demissionaire) Kabinet is.

Jammer genoeg zullen zich ook veel UFO-gelovigen laten zien en mensen die denken dat een dierengeneesmiddel het beste medicijn is tegen de Chinese griep of mensen die denken magnetisch te worden van injecties. Dat is jammer en zal ook als tegenargumentatie worden gebruikt door de Regering, maar dat neemt niet weg dat we toch wel nieuwsgierig zijn naar de reactie van de overheid tegen deze demonstratie; als zich tienduizenden mensen in Zandvoort mogen verzamelen, ongetwijfeld in hevige ademnood vanwege CO2 en NOx, om een paar auto’s te zien rondrijden, dan zou een optocht in Amsterdam toch ook geen probleem opleveren.

Afb: © Forum voor Democratie

Aan de reactie van, en commentaren daarop door de overheid zullen we dus kunnen zien of we inmiddels te maken hebben met een repressieve overheid naar Chinees model. Als dat het geval is, dan staat ons nog veel te doen.

FvD:
“Overal in de wereld zijn er massale demonstraties tegen de absurde coronamaatregelen die onze levens nu al 1,5 jaar beperken. Protesten tegen de doorslaande globalistische machtsgreep. We zagen enorme groepen mensen bijeenkomen in Duitsland, Frankrijk, Australië. En nu, zondag 5 september, is het ook hier zover! Het eerste massaprotest in Nederland. Meer dan honderdduizend mensen komen zondag om 12:00 bij elkaar op de Dam in Amsterdam. Het belooft een historische bijeenkomst te worden”.De FORMULE1 race wordt door kabelaar ZIGGO gratis doorgegeven aan aan andere aanbieders van televisiediensten in Nederland en is dus op televisie te volgen.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties