Het schip van staat lekt aan alle kanten

Waarom is Sigrid te laf om aan het debat over de troonrede deel te nemen, zoals Ton Nijhof gisteren schilderde in ‘Angsthaas Kaag’?  Valt dat soms onder haar ‘politiek geritsel’? Die troonrede lijkt in feite door Groen Links geschreven te zijn, dus dat moet toch een kolfje naar haar linkerhand zijn?

Of ligt het wellicht aan het feit dat ‘Miss Klimaatramp’ in feite geen enkel dossier beheerst en door een Baudet, Wilders of Omtzigt in luttele seconden aan stukken gescheurd kan worden? En wordt daarmee pijnlijk duidelijk hoezeer die troonrede op gebakken globalistische lucht berust?

APB 2021. Scr. live-uitzending
 • Miljoenen zitten tot aan de nek in de financiële en andere problemen dankzij de Rutte cultuur van steeds stijgende belastingdruk;
 • Dankzij het gat in zijn hand met het klimaatbedrog à raison van een volstrekt onnodige € 7 miljard om te voldoen aan een rechterlijke dwaling inzake de door u en mij gesubsidiëerde activisten van Urgenda waarvan alleen de Groene Maffia van Nijpels en  Timmermans profiteert – verder niemand;
 • Stijgende energiekosten met name door stijgende belastingen en accijnzen op gas en benzine;
 • Stijgende medische kosten in zowel premies als eigen risico;
 • Woningnood, landelijke huisvestingproblemen veroorzaakt door bestuurlijke incompetentie en bewuste subversieve immigratiepolitiek van Pinokkio himself;
 • Gestaag toenemend crimineel geweld in de ‘Narcostaat aan de Noordzee’ dat wordt afgedaan met krokodillentranen over een vermoorde journalist;
 • De ondermijning van onze veiligheid door de gestage sloop van defensie – een schandalige € 80 miljoen fooi i.p.v. de vereiste € 4 miljard die hard nodig zijn;
 • Idem dankzij de politiekcorrecte politie- en AIVD-top;  
 • Personeelstekorten in de zorg en het onderwijs;
 • De verloedering van ons onderwijs, niet alleen in de neomarxistische monoversiteiten;
 • Het ondermijnen van onze vrijheid met de Coronasmoes en de levensgevaarlijke vaccinatieneurose;
 • De aanslag op onze boeren op grond van het arbitraire, ideologische, stikstof dossier dat berust op fictieve aannames, maar e.e.a. levert wèl een aderlating voor de schatkist van € 13,5 Miljard – en doet u nog maar een greep in deze bodemloze tombola.

Rutte verkoopt puur ideologisch gedreven politieke correctheid uitmondend in bijvoorbeeld de oliedomme conclusie – die ‘PrinsBier’ zonder blikken of blozen voorlas – dat de klimaatverandering in Limburg duidelijk waarneembaar zou zijn geweest terwijl de rest van het land nauwelijks last had van regenval…  Economisch zou Nederland er na anderhalf jaar van Rutte’s coronacrisis ‘goed voor staan’, maar diens egotripperij met de formatie loopt de spuigaten uit. Ook de tranentrekkende conclusie dat Nederland desondanks “een goed land is en blijft om in te leven” is vast onderdeel van het Rutte repertoire, maar is al een afzwakking van het voorheen ‘gave land’ of ‘prachtige land’, en dat ondanks tien jaren Rutte… Wat een gotspe!

Deze visieloze clown, die wordt aangestuurd door rechters, lobbyisten en actiegroepen, komt weer eens aan met gemanipuleerde macro-economische statistieken om het, expliciet door hem veroorzaakte, micromaatschappelijk leed te verdoezelen, zoals Pieter Omtzigt afgelopen week in de Balie nog eens fijntjes uiteenzette. Rutte’s welhaast criminele rol in de toeslagenaffaire – de gereserveerde schadevergoeding bedraagt inmiddels bijna € 6 miljard… – werd het voltallige kabinet in de maag gesplitst met een collectief ontslag, maar de schuldige sociopaat gaat demissionair vrolijk verder met het verbranden van miljarden aan zijn klimaatbedrog, terwijl er miljoenen Nederlanders tussen de wal en het schip vallen. Geen wonder dat het vertrouwen in de politiek op een zwaar hellend vlak staat, maar de linkse fractie in de VVD – in feite puur D66 volk – en Rutte zelf manipuleren de naïeve, oudere VVD stemmers dermate dat zij hem overeind houden terwijl zij hun bijziende oogjes stijf dichtknijpen voor zijn jarenlange wanbeleid. Naast de toeslagenaffaire zijn de Groningse slachtoffers na jaren van Rutte’s gelieg en bedrieg ook nog geen stap verder gekomen.

De Algemene Politieke Beschouwingen die vandaag beginnen zijn ‘gefundenes Fressen’ voor PvdA en GL, die de miljoenennota zelf geschreven zouden kunnen hebben maar daar nog wel wat aan kunnen toevoegen, zoals het schrappen van de verhuurderheffing voor woningcorporaties, nog meer geld in het zwarte klimaatgat en, wat geen kwaad kan voor grote delen van de bevolking, ‘iets extra’s’ om de koopkracht te verhogen. Die is onder Rutte jaar in jaar uit verminderd en wordt nu met billen knijpen op nul gehouden… Het geld waarmee Big Brother aan de haal gaat drukt op groot en klein, die willens en wetens worden opgescheept met een heilloze schuldenlast om hun levensstandaard èn die van toekomstige generaties naar een derdewereld niveau te verlagen! En dat is nog maar het begin van de globalistische nachtmerrie…

Wat een verwennerij voor de groene maffia die de zakken mag vullen terwijl de bevolking letterlijk en figuurlijk uitgekleed wordt door op macht beluste intriganten.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Buskens
2 jaren geleden

Wordt nog erger denk ik. GL en PvA mogen straks gewoon mee regeren want Pinokkio zit niet te wachten op nieuwe verkiezingen. Nou bij GL en PvA groeien de bomen tot aan de hemel. Sinterklazen bestaan dat zijn zij!