Dit land is af!

Volgens AT5 (ècht Amsterdams nieuws) is ‘transvrouw’ Mala Badi is dinsdag op straat belaagd door een groep jonge mannen toen ze op de Admiraal de Ruijterweg in Amsterdam-west fietste. Dit land is af, althans bijna.

De politie bevestigt dat er aangifte is gedaan en doet onderzoek naar de zaak. Het verschijnsel verklaarde dat het door drie jongens bij een stoplicht werd uitgescholden. Het reageerde daar in eerste instantie niet op. Even later werd het van achteren van de fiets geduwd. De groep belagers groeide vervolgens tot zeven man, aldus het slachtoffer. “Ze scholden me uit voor ‘kankerhomo’ en iemand wilde mij slaan. Ik huilde, maar niemand hielp”.

Ineens weet je het: dit land is af! We zijn, op een paar ‘jongeren’ in Amsterdam na, gevorderd tot bijna het Walhalla. Het gaat niet meer om Kaboel, de formatie, de vluchtelingenstroom, de middeninkomens die ten onder gaan aan de belastingdruk, de kindertoeslagenaffaire, de hoogte van onze dijken, minder-minder-minder-koeien roepende politici, een onbenullige autorace in Zandvoort of vliegveld Lelystad: dit land is af. Klaar!

Goed: waar zullen we nu eens naartoe gaan om een land volledig af te maken?


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
charlef
1 jaar geleden

Afghanistan en waakkaag heeft al M€200 miljoen vooruit gestuurd.

r dunki
1 jaar geleden
Antwoord aan  charlef

nog eens € 200 mio als zij dat mens daar houden!

Buskens
1 jaar geleden
Antwoord aan  r dunki

Doe ik er nog een geeltje bij. Meer heb ik er niet voor over!