Waarom werken vaccins…

… niet voor gevaccineerden in de buurt van ongevaccineerden? Het is nauwelijks te geloven, maar coronavaccin-fabrikanten maakten hun nieuwste wetenschappelijke ‘vondst’ bekend; Zij zijn tot de conclusie gekomen dat hun vaccins niet langer werkzaam zijn “zolang niet iedereen gevaccineerd wordt”…

Dat wil dus, naar hun logica geredeneerd, zeggen dat uw hoge bloeddruk medicijnen niet langer werken als u bij iemand aanschuift die geen hoge bloeddruk heeft en daarom weigert om nutteloze bloeddrukpillen te gaan slikken. In Australië gaan nu hele volksstammen gezonde mensen – ook peuters en zwangere vrouwen – op de ‘most wanted list’ , de ‘terrorist watchlist’ of de ‘no fly list’ als zij geen hogebloeddrukpillen willen slikken zich niet laten vaccineren en een coronapas kunnen tonen.

Afb: Pxhere

U ziet hier de messscherpe brilliance van de door linkse politiek gesubsidieerde genieën die dagelijks roepen dat ‘science is settled’, zodat vervolgens Jesse Klaver dat met zijn glazige oogjes kan herhalen voor de goegemeente… Je zou langzamerhand toch geneigd raken aan te nemen dat de covidvaccins eigenlijk niets van doen hebben met immuniteit en volksgezondheid, maar meer een tijdverdrijf zijn voor het zwakbegaafde schoolmeestertje dat elke dag iets nieuws moest bedenken. Totdat de Feyenoord supporters hem duidelijk maakten dat zij geen melaatsen zijn en ook niet zo behandeld wensen te worden door deze mislukkeling met zijn ‘superspreader events’ – behalve de F1 in Zandvoort natuurlijk, want daar zitten grotere belangen achter… Hugo krijgt nu al glazige oogjes bij de gedachte aan een derde of vierde vaccinatieronde en een zesde golf (de ‘Urkse variant’). Dit terwijl grote groepen van serieuze wetenschappers zonder politieke agenda al lang spreken van de ‘scamdemic’ en ieder rationeel mens begrijpt dat kinderen géén covidvaccinaties nodig hebben, noch teenagers of jonge volwassenen en in feite geen enkel gezond mens tegen zijn wil gemanipuleerd mag worden om aan deze linkse verslaving en terreur toe te geven om met proteïne-nanopartikels-biowapens te worden ingeënt om de globalistische droom te redden, althans minstens die van de paranoïde, vergeefs ingeënte ‘immuno-vaxxers’. Alleen als iedereen zich laat inenten met die experimentele rommel wordt de wereld een gezellig, globalistisch paradijs waarin ook iedereen chemotherapie ondergaat uit solidariteit. Let wel, ‘Scamdemics’ omdat Covid 19 niet dodelijker is dan andere seizoens-influenza’s en slechts 1/3 der Jaarlijks voor ‘ de griepprik ’ opgeroepenen zich schijnt te laten vaccineren terwijl de natuurlijke morbiditeitcijfers hoger waren dan nu! Het heeft niets met onze volksgezondheid van doen maar is goedkope, politiek gemotiveerde manipulatie waarbij de tienduizenden die wereldwijd gestorven zijn na vaccinatie of zwaar ziek zijn en gedoemd om zwaar gehandicapt verder te vegeteren politiek wisselgeld zijn voor immorele klanten als Mark Rutte en zijn trawanten in de WHO en de VN.

Maar dàt is wat de CDC – de politiek geleide evenknie van onze RIVM in de USA – stelt: alle vaccinaties zijn waardeloos zolang u en ik onze poot stijf houden omdat wij gezond zijn en al jaren de griepepidemieën overleefd hebben door ons boerenverstand te gebruiken. Deze idioten schreeuwen om het hardst, net als Hugo, dat de (experimentele) vaccins veilig zijn maar dat één snotneus die een keertje niest de wereldbevolking kan uitroeien… Zelfs dàt is hem niet gegund want Bill Gates behoudt zich dat privilege voor. Uiteraard is er wéér géén enkel wetenschappelijk bewijs aan hun zijde, maar als je gewend bent dat een grote bek wonderen doet is het moeilijk om een rationeel weerwoord te accepteren.

Miljoenen naïeve Nederlanders lopen nu al rond als zombies, terwijl zij geen idee hebben van de miljarden virale proteïnen die via een pijnlijke arm hun funeste tocht door het menselijk lichaam zijn begonnen met als eerste symptomen trombose en aantasting van hun luchtwegen. Wat hen op termijn te wachten staat, wie zal het navertellen? Hooguit de gelukkigen zonder hoge bloeddruk.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

7 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Cor
2 jaren geleden

Jullie zijn keigek en hebben veel te veel tijd. Ga eens iets nuttigs doen…

Beheerder
2 jaren geleden
Antwoord aan  Cor

Je emailadres bestaat niet. Ben je bang dat teveel mensen onze site bekijken? Heb eens lef, zet je echte naam eronder, echt emailadres of doe zoals wij: gewoon eerlijk laten weten wie je bent. Als je dat niet durft: hoepel dan op zodat we je niet hoeven te ‘cancelen’.

2 jaren geleden

Het valt mij op dat iedereen, zelfs de wakkeren, covid accepteren. Covid is nog steeds NIET bewezen. Sterker nog, je kan 1.5 miljoen euro verdienen als je het kan bewijzen. De gewonen influenza is gewoon door het MSM opgeblazen tot Covid. De ECHTE virus uitbraak is pas instaan NA vaccinaties.
Denk daar maar eens over na.

r dunki
2 jaren geleden
Antwoord aan  Peter

Niet iedereen accepteert Covid…

Kijkt u svp eens naar : “SARS-CoV-2 wordt geïmplementeerd via vaccins” d.d. 18 augustus 2021

Jo Daenen
2 jaren geleden

Donald Dunki, Ik vermoed dat jij als peuter in de grote ketel met oer-dom-makende toverdrank bent gevallen. Vandaar dan, de “juiste” schrijfwijze van jouw familienaam. Nu heb ik jouw voornaam verbasterd maar ik vermoed dat het jou deze keer niet zal kwetsen, eerder flatteren. (Dit is cynisch hoor!) Waarom etaleer jij zo graag hoe je door de Schepper met de hulp van jouw ouders zo sterk benadeeld werd bij het toekennen van intelligentie en nog erger bij positieve karaktertrekken als leergierigheid, mededogen, empathie, grootmoedigheid, ridderlijkheid en dergelijke. Kortom, waarom wil je jezelf per se profileren als “rechtse rakker”, zodat je jezelf onsterfelijk als “dom” zult doen herinneren. Het is absoluut onwijs van je te wagen aan commentaar op dingen, waarover je niets afweet, zonder eerst eens wat nieuwsgierigheid aan de dag te leggen zodat je dat narcistische trekje van eeuwige criticaster leert beheersen. Ik ga mij beperken tot jouw aanhef, want de rest van jouw schrijfsel vergt weer een boek als rechtzetting. Je stelt bloeddruk regelende medicatie en vaccins op één lijn. Dat is hilarisch! Heb je nooit de uitdrukking “dweilen met de kraan open” gehoord? Wel, dat is wat die producenten van vaccins bedoelen. Ik vrees dat je zelfs dát niet gaat vatten. Zij bedoelen dat trouwens wereldwijd, met uitzondering van China, waar de overheden wél weten hoe het moet en niet moeten wakker liggen van egoïstische (rechtse) reacties van minder begaafde individuen. Een verkracht recht op privacy en/of vrije meningsuiting is die bevolking al lang vreemd omdat sociale eendracht hen, zonder 50 jaar militair conflict met anders denkenden, vanuit de middeleeuwen tot een status van economische grootmacht heeft gebracht. Dat heeft inderdaad tranen, zweet en zelfs bloed gekost maar zij moesten geen 5 keer als verliezer in zulk conflict afdruipen. Zij slagen er, als socialistische en laïcistische gemeenschap, nu blijkbaar wéér in van met extreem rechtse en reactionaire godsdienstfanaten, verkeerdelijk “Taliban” genoemd, tot een consensus te komen en dat zou wel eens op een win-win resultaat kunnen uitdraaien maar China zal op 11 september 2021 geen last hebben met, op vergelding beluste, rechtse, aartsconservatieve toeristen uit Afghanistan.
P.S. hou op met jou boven een groots iemand als Bill Gates te stellen, je kan in geen enkel opzicht aan hem tippen.

Klaas de Groot
2 jaren geleden

Graag bronverwijzing er bij want er wordt al genoeg ongefundeerde uitspraken gedaan. Als anti-Corona-spuit-activist wil ik wel met hard hout terugmeppen maar niet met brandhout.

r dunki
2 jaren geleden
Antwoord aan  Klaas de Groot

Ik moet u het preciese antwoord schuldig blijven, maar heb nog wèl wat context voor u… Recentelijk meldde Christine Walensky – de bazin van de CDC, na een politieke benoeming – in het laatste ’Morbidity and Mortality Weekly Report’ (d.d. medio augustus jl.) van de CDC èn vervolgens tijdens een persconferentie in het Witte huis, tot ontsteltenis van Joe Biden’s linkse staf, ‘that vaccine effectiveness has been found to fall over time’.

Ik refereerde hierboven aan haar uitspraak dat the risk for SARS-CoV-2 breakthrough infection in fully vaccinated people cannot be completely eliminated as long as there is continued community transmission of the virus‘. Dat was de reden waarom het Witte Huis in de gordijnen klom en allerlei ‘factcheckers’ probeerden de imagoschade voor de als nagenoeg perfect gepresenteerde vaccins te beperken.

Bovenstaande cursieven zijn betrouwbare citaten uit notities die ik maakte na lezing van diverse, curieus getitelde, ‘Science Briefs’ van de CDC. Maar ik kon het betreffende artikel niet meer voor u terugvinden op het internet (en heb zo’n donkerbruin vermoeden dat dat geen toeval is nadat het Witte Huis publiekelijk hun ‘dismay’ hadden uitgesprokenover die loslippige uitspraken van Christine Walensky) . Ik hoop dat dit een beetje hout snijdt…