‘Soms moet je stront, stront noemen’

Zo duidde de welbespraakte, conservatief-liberale VVD’er Ad Lagas de door Mark Rutte geambiëerde collaboratie met de ‘losers’ van Groen Links, die via onze sociopaat # 1 een poging willen wagen om de verkiezingsresultaten te verkrachten.

Ad Lagas staat voor de klassiek liberale stroming in de VVD die op zoek is naar hun verloren, authentiek liberale idealen uit lang vervlogen tijden. Lang voordat het linkse fenomeen Rutte die kritiekloze partij tot een strategisch bruggenhoofd maakte voor het globalisme van de VN en de EU om onze soevereiniteit te verkwanselen. Dit geeft op zich al aan waarom de globalistische buitenlandse politiek van Rutte & Kaag onvermijdelijk zo gillend fout loopt, uitmondend in hun échec in Afghanistan dat duizenden het leven gaat kosten… Maar ook onze binnenlandse politiek loopt spaak op de polariserende trekjes van de nihilistische broodheren van Mark Rutte. Hij is hun étalagepop met zijn politiekcorrecte gebrek aan integriteit, die vindt dat de kiezer nu ‘zijn bek moet houden’ zodat hij zijn schrikbewind kan consolideren.

Hij is in die positie geraakt dankzij de naïviteit en geestelijke luiheid van ‘ons soort mensen’ die uit gewoonte VVD stemmen door, net als hun ouders, ‘op autopiloot’ het bovenste hokje op het stemformulier rood aan te vinken zonder zich te realiseren voor welke zieke lading die rode vlag inmiddels staat.

Twee egotrippers, één egocentrische éénactertje

Terwijl Kaag uit incompetentie en egocentriciteit haar taak hopeloos verzaakt ten koste van honderden, zo niet duizenden Afghaanse mensenlevens waar zij niets om geeft, wacht de politiek beschadigde Rutte als een spin in het web het moment af dat hij zijn positie weer kan consolideren om onze souvereiniteit verder uit te leveren aan VN en EU met hun klimaat- en coronafraude, om bakken geld uit te geven aan de derde wereld en tijd te verdoen aan gelukzoekers die dolgraag in ‘ons prachtige land’ willen leven of aan geslachtofferde clowns die een microscopische minderheid zijn, maar per se niet met de belastingbetalende burgerij. Hoe lang dit egocentrische éénactertje nog duurt, ten koste van ons land, zal Rutte worst wezen. Hij heeft een onoverbrugbare kloof gegraven tussen dromen en idealen van de van iedere realiteit losgeslagen linkse bourgeoisie en de gewone, werkende kiezer maar is feitelijk politiek niet langer ‘te pruimen’. Hij weet echter van geen ophouden omdat hij vermoedelijk geen leven buiten het torentje heeft behalve zijn postzegelverzameling.

De formatie zit muurvast dankzij twee egotrippers. Mark Rutte kent maar één prioriteit in zijn streven naar persoonsverheerlijking, de karakterloze andere spelers zijn de verkiezingsuitslag vergeten of wensen die sowieso niet te accepteren. En dan is er egotripper n°2, de Kneus Kaag die haar persoonlijke ambities ook moeiteloos, zonder de minste scrupules of empathie, stelt boven het lot van duizenden Afghanen die van haar ter plekke mogen creperen.

Een doorstart van Rutte III past niet in haar subversieve kraam, want zij is een zo mogelijk nog grotere landverraadster dan Rutte, met haar verleden en heden in de communistische ambtenarij van de VN, terwijl zij nog nooit een vak geleerd heeft, hetgeen met de dag pijnlijker duidelijk wordt. Haar politieke redding ligt in een geforceerde fusie van PvdA en GroenLinks, maar typisch voor dit soort regentjes is dat de betreffende partijleden aan beide zijden vanaf dag één buitenspel hebben gestaan en nu een groot punt maken van het gebrek aan democratie van hun élitaire partijtop.

Het gaat niet eens om partijen of partijprogramma’s, het gaat erom dat twee van de grootste kneuzen in politiek Den Haag, Sigrid Kaag en Jesse Klaver lijden aan dezelfde grenzeloze zelfoverschatting waarvan ook Mark Rutte last heeft. Wat onder het kleed dreigt te verdwijnen is de vraag wie er in de verkiezingen blijk van heeft gegeven géén behoefte te hebben aan ‘eet meer groen’ of ‘meer multiculturele samenleving’ danwel ‘ons Nederland voor iedereen’?

Kiezers waren nagenoeg unaniem in hun oordeel en stemden tegen deze globalistische waan die het goed doet onder semi-intellectuele, linkse bourgeoisie maar niet bij de hardwerkende gewone kiezer. Die maatschappelijke kloof is bewust onoverbrugbaar gemaakt dankzij de politiekcorrecte idéefixes van Mark Rutte en zijn gevaarlijke broodheren in New York, Brussel en Davos, die ook Sigrid Kaag stevig in hun greep hebben. Deze wereldverbeteraars leven stuk voor stuk op hun eigen wolk met geleuter over hun (klein)kinderen die deze planeet moeten erven, over geschoffeerde negers en homofielen, uiteraard over het ‘de jure’ èn ‘de facto’ niet bestaande Palestijnse volk en alle zielepoten in de Derde Wereld, over onhandelbare gelukzoekers in het AOC en door linkse NGO’s gesubsidieerde bootjes op weg daarheen, over de LGHBITQRS-vogels aan de extremiteiten van hun oneindig brede genderspectrum, over islamitische ‘slachtoffers’ en bedenk er nog wat wereldschokkende kneuzen-categorieën bij zoals inclusiviteit en duurzaamheid….

Veeg al die gebakken lucht samen en zij stijgen bijna op naar de hemel in hun morele superioriteit op hun veilige ‘cloud nine’, waar zij geen idee (willen) hebben van het lastige leven beneden hen van de inferieure, andersdenkende ‘wappies’. Het zijn er weinigen op landelijk niveau gezien, maar het is een feit dat politieke partijen buitenproportionele invloed in het land hebben omdat zij met weinigen aan de touwtjes van de kas trekken via het perverse ‘baantjescircuit’ van het Kartel.

De lagere overheid en de provincie, het eeuwige linkse afvoerputje

BBB-voorvrouw Van der Plas

Maar dat is nog geen reden om dit land nog langer op te schepen met een over het paard getilde, incompetente heks als Kaag, laat staan een illiteraat non-valeurtje als Klaver als potentieel minister… Je moet er toch niet aan denken…!? Ad Lagas in ieder geval niet, maar deze élitaire kliek blinkt uit in arrogant hoofdstedelijk navelstaren en ziet kans om de plaatsing van windmolens in hun eigen achtertuin van GL in Amsterdam IJburg wèl te verhinderen. Maar in de provincie, die altijd al hun afvoerputje was, wisten de door het globalisme geïnfiltreerde Provinciale Staten van Noord Holland een wettig referendum over plaatsing van diezelfde ondingen te torpederen. Zij hoeven er zelf immers niet vlak naast te leven…

Kortom binnenlandse politiek, tot op de lagere overheden toe, wordt ook al gecorrumpeerd door politiekcorrecte intriganten, maar de meerderheid der kiezers bleek er gelukkig geen boodschap aan te hebben. Alleen heeft het zonnekoninkje Mark Rutte in zijn zelfgenoegzaamheid geen boodschap aan die kiezers, nooit gehad trouwens, dus laten wij hopen dat Ad Lagas de oogjes in de ingeslapen VVD opent en Rutte met een enorme schop onder zijn derrière achter de politiekcorrecte horizon verdwijnt.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
2 jaren geleden

“””Kortom binnenlandse politiek, tot op de lagere overheden toe, wordt ook al gecorrumpeerd door politiek-correcte intriganten, maar de meerderheid der kiezers bleek er gelukkig geen boodschap aan te hebben. Alleen heeft het zonnekoninkje Mark Rutte in zijn zelfgenoegzaamheid geen boodschap aan die kiezers, nooit gehad trouwens, dus laten wij hopen dat Ad Lagas de oogjes in de ingeslapen VVD opent en Rutte met een enorme schop onder zijn derrière achter de politiek-correcte horizon verdwijnt.”” Aldus de Heer Dunki.

En nu maar hopen dat het “”ECHT”” gebeurd.

Och, ik zit ook vol van het ” wens-denken” , maar de machteloosheid slaat soms een “”denkgat door boosheid”” .

Wie het boek gelezen heeft over “El Capone” zal ongetwijfeld een vergelijking trekken met het huidige kabinet…….. En, Mark Rutte aan het hoofd, de “condottiere”, in Italië als in de 14-e en 15-e eeuw. Immers: De middeleeuwen kende geen onkerkelijkheid maar misdaad al te goed.

En……wie nog niet ” ten offer” is gevallen aan “defaitisme” moet maar denken dat, waarmede het huidige kabinet ons opzadelt, heel langzaam het bestaansrecht van het huidige kabinet zal worden ontkracht omdat de tegenstand dan feller van karakter is.

koddebeier
2 jaren geleden

Chapeau, klopt !