‘Woke’, de fascistische pest

Nadat Cuba 62 jaar geleden uit Fulgencio Batista’s drup in Fidel Castro’s communistische regen verzeilde, komt de straatarme bevolking nu massaal, maar vreedzaam, in opstand tegen brutale onderdrukking, permanente werkeloosheid en geïnstitutionaliseerde armoede. Vreemd, dat we daarover onze ‘woke’ generaties nog niet horen.

De reactie van Miguel Díaz-Canel, eerste secretaris van de communistische partij en president van Cuba, op de protesten? Instructies aan paramilitaire ‘vigilantes’ (zwaar bewapend AntiFa tuig) tot bruut geweld tegen elke mogelijke demonstrant, in feite een instructie om een burgeroorlog te ontketenen.

Internet gaat plat, maskeert massale moordpartijen

Miguel Díaz-Canel. Afb: Irene Pérez/ Cubadebte/Flickr.

Het landelijke internet ging plat zodat de bewegingen en wandaden van de politie en marxistische steuntroepen niet meer zichtbaar zouden zijn. Honderden worden vermist, tientallen zijn vermoord nadat met scherp geschoten werd en mensen uit hun huizen gesleurd werden. Nu het internet weer functioneert is er een video zichtbaar waarop men te zien krijgt hoe communistische ‘AntiFa’ afgelopen weekend Daniel Cárdenas Díaz, de 24 jarige vader van drie kindjes voor hun ogen halfdood sloegen en hem daarna standrechtelijk executeerden. Waarom? Zijn echtgenote,  Marbely Vásquez, bevestigde dat hij afgelopen weekend had meegedaan aan een vreedzame protestmars met duizenden Cubanen tegen de communistische terreur. Net als de coronaprotesten op het Museumplein, waar ook en volledig ten onrechte, met keiharde hand tegen brave mensen – waaronder veel ouderen – werd opgetreden door Rutte’s doorgeslagen M.E.

Vergis u niet, ook hier functioneert het internet bij de genade censuur van ‘woke’ techbedrijven, dus probeert u maar niet om iets over deze communistische uitwassen in de vaderlandse media terug te vinden. Zelfs het Witte Huis weigerde de communisten daarop aan te spreken toen ‘woke’ Alejandro Mayorkas, zelf afkomstig uit een familie van Cubaanse vluchtelingen maar nu één der meest stuitende politiekcorrecte fanatici en hoofd van de Department of Homeland Security, publiekelijk verklaarde dat Cubanen niet over zee naar de USA moesten komen. Dit is dezelfde man die met financiering door George Soros de zuidelijke grenzen opent voor centraal Amerikaanse karavanen van illegale ‘vluchtelingen’ die momenteel de USA overspoelen en een golf van ellende en criminaliteit, voor zichzelf en voor Amerikanen veroorzaken. Cubanen, en ook vluchtelingen voor de burgeroorlog in Haïti, wordt echter een strenge, formele asielprocedure voorgespiegeld…

De ‘Woke’ ziekte

Zie daar de ‘woke’ ziekte van de politiekcorrecte kliek die als de dood is dat ‘echte slachtoffers’ van communistische onderdrukking later nooit op een linkse idioot als Joe Biden zullen stemmen, dus wèg ermee… Dan gaat het niet meer om mensenrechten en politieke vluchtelingen, dan zijn het plots illegale immigranten volgens de dubbele standaard van onze ‘woke’ kampioen der mensenrechten Kaag en haar vriendjes in de door China geannexeerde communistische VN, die nu muisstil blijven.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties