Welverdiende rust?

Onze volksvertegenwoordigers zijn weer hard toe aan hun welverdiende rust, tot 7 september… Het voorjaarsreces is nauwelijks ten einde maar de 2e Kamer – die net als de rest van de Haagse ambtelijke windmolen ‘altijd zo keihard werkt’ –  heeft weer genoeg problemen voor zich uit weten te schuiven om al moe te worden bij de gedachte hoe zij Pinokkio te vriend moeten houden.

Hun agenda wordt, met slecht gevoel voor humor, omschreven als een serie van ‘grote uitdagingen’, maar als men kijkt naar de werkelijke problemen en hun ‘fake’ problemen dan loopt daar één rode draad door en dat is dat onze regering veelal instrumenteel is in beide categorieën. Eén der grootste ‘werkelijke problemen’, veroorzaakt en vervolgens straal genegeerd door GL, D66, PvdA, CDA en VVD ( iemand vergeten? ), is de wildgroei van de bevolking door ‘immigratie’ met een jaarlijkse groei van rond de honderdduizend molenstenen om onze nek dankzij vanuit Den Haag gesubsidieerde NGO’s en de op hun beurt collaborerende, totaal ongecontroleerde ambtenarij. Mark Rutte heeft uiteraard al lang geleden met de mond beleden dat dit een prioriteit zou zijn, maar ondertussen is het de VVD die nu willens en wetens het land, de infrastructuur en de woningmarkt verstopt. Dit terwijl criminaliteit welig en ongecontroleerd tiert, zowel onder die geïmporteerde, veelal Noord-Afrikaanse, criminelen als onder de goed georganiseerde drugsmaffia die Nederland tot de Europese Narco-Republiek N°1 heeft gemaakt. Alles met de volledige medewerking van onze overheid en volledig genegeerd door de 2e Kamer, uiteraard op aangeven van hun erelid Pinokkio. Echt om trots op te zijn, zo’n premier. 

Lege Kamer… Afb: Christian van Elven / Flickr

Een ander daaruit resulterende ‘werkelijk probleem’ is de rampzalig ontploffende huizenmarkt die de vraag niet aankan, met een kluns als Ollongren als nominaal ‘figurehead’ om daar met haar Warmtewet nog meer onnodige problemen te veroorzaken, resulterend in een onroerend goed inflatie die binnenkort kan leiden tot ineenstorting van de O.G. markt dankzij…..   U raadt het weer.

Een gigantisch ‘werkelijk probleem’ is de Narcostaat van ‘Pinokkio en zijn progressief Nederland’, nu weer zichtbaar in de zoveelste Marokkaanse huurmoord op de jonge advocaat Wiersum in een Groen Links bastion waar de burgemeester zich verzet tegen ‘preventief fouilleren’, wellicht om haar zoontje uit de publiciteit te houden? Die laffe moord was aanleiding tot pompeuze woorden van de windbuil Grapperhaus, maar omdat hij uiteraard niets ondernam sindsdien, kon hij dezelfde tekst mooi gebruiken na de moordaanslag op Peter de Vries…  Ooit iets van Pinokkio vernomen over de maatschappelijke dominantie van de georganiseerde misdaad in ‘ons prachtige land’? Op geopolitiek niveau speelt de infiltratie van alle westerse democratieën èn andere bananenlanden door de uiterst agressieve Chinese Communistische Partij, die vrolijk inspeelt op alle ‘woke’ nonsens waar wij zelf geen paal en perk aan stellen. Sterker nog, terwijl ‘woke’ gespuis in Canada de ene kerk na de andere in de hens steekt hoort u hier niets over van de vaderlandse media. De problematiek van het overbelaste, onderbetaalde zorgpersoneel, het haperende onderwijs, de steeds minder efficiënte politie, de totaal verwaarloosde defensie, het deficiënte openbaar vervoer, de toenemende files op de snelwegen, de ongewenste bevolkingsgroei en onze stuitende reputatie van Narcostaat N°1 blijft lekker liggen, onze volksvertegenwoordigers gaan twee maanden op vakantie.

Onhoudbare komedie

Waarschijnlijk zullen zij zich daarbij dagelijks, pro forma, ‘grote zorgen’ blijven maken over door Pinokkio cum suis veroorzaakte problemen als het uit de Verenigde Naties opborrelende gif van het coronabedrog, nu met onze superster Kaag in de Pandemie Adviesraad. Waar haal je het vandaan? En uiteraard over de illusoire, zelfgemaakte NOx problemen van dezelfde afzender die voor Pinokkio aanleiding waren om éérst in Brussel te gaan lobbyen voor strenge stikstofregels, om ons vervolgens zelf in de vingers te snijden met dit globalistische bedrog, dat beoogt de Nederlandse landbouw te decimeren in hun ideologische bijziendheid. En dan het klimaatbedrog. Niet langer de onhoudbare komedie van de vermeende ‘opwarming van het klimaat’ maar de totaal ongedefinieerde ‘verandering van het klimaat’ – het Zwitserse zakmes voor globalistische politici als universele kapstok om alle bovenstaande flauwekul aan op te hangen.

In zijn wanbeleid heeft Mark Rutte zijn uitvoerende bevoegdheden op illegale, ongrondwettelijke wijze doodleuk aan de rechterlijke macht uitbesteed die nu samen met linkse activisten, expliciet buiten de kiezers om, ons landje verder naar de knoppen gaat jagen. Let wel, de hele stikstof paniek kon een jaar op de plank, tot de glans van de Corona travestie begon af te gaan, dus nu wordt het weer de NOx onder het salon socialistische motto ‘groen herstel doe je samen’. Geleuter van ongekozen profiteurs der illusoire, door de linkse politiek veroorzaakte CO2 en NOx problemen gaan hun puinhoop nu ‘samen met ons’ oplossen? Ik dacht het niet… De economie herstelt zich nu eenmaal het best als de overheid daar met zijn kleffe vingertjes buiten blijft maar Shell Nederland, dat al ‘koekje van eigen deeg’ kreeg van de Rotterdamse rechtbank en Urgenda, probeert er alsnog een slaatje uit te slaan met ‘meer windmolens’! Hun weerzinwekkende, typisch salon socialistische leugen luidt nu dat de ‘Dutch Sustainable Growth Coalition’ een plan heeft opgesteld dat door honderden bedrijven ondertekend is in een verklaring die laat zien ‘dat we het samen willen doen. Samen kiezen voor groen herstel en samen daarin investeren.’  Wat een gotspe. Elke keer als die fantasten tegen de lamp lopen proberen zij het eerst met de grote bek via ‘racisme en nazisme’ – hetgeen u van Shell uiteraard nooit zult horen – om vervolgens, in hun ultieme greep naar de macht, met een omfloerst stemmetje te prevelen: ’maar samen komen wij er wel uit…’. Gekke Henkie!

Donder s.v.p. snel op met al die globalistische leugens en doe liever eens wat aan de werkelijke problematiek van dit land in plaats van twee maanden op je krent te gaan zitten.


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties