Volgens Bartjes zijn covidvaccins volstrekt zinloos

De race naar de pot met goud om een veilig vaccin voor SARS-CoV-2 te maken heeft wereldwijd tot de presentatie van zo’n 96 vaccins geleid, die allen nog in de experimentele fase verkeren. Hoe het dan mogelijk is dat Rutte die vaccins als ‘wettelijk erkend’ (dus wetenschappelijk afdoende getest) geneesmiddel, durft te registreren ten koste van de nationale volksgezondheid, tart iedere beschrijving.

Nu pas worden de bedrieglijke testmethodes van de ‘Big Pharma’ bekend, zij stinken als een otter.… Pinokkio voelt zich daar echter zéér wel bij, heeft grotelijks lak aan volk en volksgezondheid, heeft het hersenverweekte Parlement in zijn zak en ‘de wet bestaat om verkracht te worden’. Demissionair of niet, zijn globalistische agenda staat fier overeind en niemand doet hem wat. Nog niet … Hij heeft géén wetenschappelijke rechtvaardiging voor zulk misdadig wangedrag! Misdadig omdat er wereldwijd een zondvloed van meldingen komt van overlijden en/of permanente verminkingen terwijl ook al honderden kinderen zijn gesneuveld na vaccinatie. Zijn die ellendelingen in Den Haag, zowel Rutte c.s. als het moreel corrupte Parlement, nu echt van God los?

Onder die 96 – stuk voor stuk experimentele – vaccins zijn een aantal ‘messenger vaccins’ (m-RNA) die sleutelen aan onze genetische structuur (RNA en DNA), zonder dat iemand ook maar de minste notie heeft van de potentiële schade daarvan, de slachtoffers lopen in de tienduizenden. Vier fabrikanten hebben ‘studies’ in wetenschappelijke pers gepubliceerd, maar in feite hebben al deze studies diagnostische fraude middels statistische manipulatie gepleegd door:

  1. de aantallen zieken bewust niet correct te inventariseren door op kunstmatige wijze de transmissie getallen op te blazen,
  2. door symptoomspecifieke criteria en actieve infecties bewust niet te differentiëren van niet besmettelijke virale restanten,
  3. door bewust uit te gaan van de ‘valse positieven’ zodat de risico’s kleiner lijken.

Deze ‘garbage in, garbage out’ praktijk maakt het onmogelijk om de efficiëntie van een vaccin betrouwbaar te meten voor één individu maar dat is ook specifiek de smerige commerciële bedoeling: wetenschappelijke fraude zonder het minste respect voor mensenlevens!

Kwade trouw en volksverlakkerij

Zowel de kwaadwillige politiek als de ignorante pers lopen weg met dit bedrog om de bevolking een rad voor ogen te draaien. Dat de dorpsidioot Hugo loopt te blaten over onwaarschijnlijk percentages van effectiviteit en werkzaamheid van gevaarlijke, experimentele vaccins is erg genoeg. Maar als zelfs een brave, maar ignorante auteur van een op zich gematigde vaderlandse publicatie meldt ‘dat de vaccins werken’ terwijl die werking slechts rond de 1% blijkt te liggen, zakt je broek toch af? Realiseert niemand zich hoe achteloos Rutte & Co. met duizenden mensen- en kinderlevens omgaan? Legio landen hebben overhaast ladingen onbekend en ongetest potentiëel gif gekocht zonder het minste idee wat de data eigenlijk laten zien maar de farma-industrie steekt miljarden in hun zak zonder ook maar énige verantwoordelijkheid te accepteren en domme Hugo weet niet eens waar het geld gebleven is… Deze vaccins hebben niet eens een onafhankelijk onderzoek doorstaan of diepgaande wetenschappelijke analyses voor hun ‘emergency approval’, daarom is het zo’n onvergeeflijke misdaad van Mark Rutte om de wettelijke goedkeuring van zulke vaccins door het parlement te jagen en dat miserabele parlement is net zo schuldig als er steeds meer doden, zwaar gewonden en verminkten gaan vallen.

Kijkt u hier eens hoeveel ellende die globalisten al op hun kerfstok hebben. In de USA loopt al een proces namens 45.000 nabestaanden van dodelijke slachtoffers van de ‘veilig verklaarde’ covidvaccinaties tegen de regering. Is het denkbaar dat slachtoffers in Nederland een strafactie tegen Mark Rutte gaan voeren? Waarom niet?

Wat de fabrikanten aan ‘onderzoeksdata’ laten zien zijn slechts ‘Relative Risk Reductions’ (RRR), maar niet de ‘Absolute Risk Reductions’ (ARR) die de ware efficiëntie van een vaccin tonen, want die is dermate laag dat het meteen duidelijk is dat alle cowboyverhalen over landelijke vaccinatie van de gehele bevolking niets anders zijn dan gebakken lucht! Schrikt u niet, de efficiëntie van deze vaccins blijkt slechts rond de 1% te liggen…

Wij mogen niet weten wat er in de frikandel zit

Wij worden bewust niet voorgelicht over de enorme risico’s waaraan de onscrupuleuze Rutte & Co. ons blootstellen, terwijl de fabrikant dat notabene als vereiste stelt. Deze ‘manual’ van Pfizer toont glashelder dat Rutte & Co. absoluut te kwader trouw zijn. Op pagina 7 van deze ‘vaccination manual’ staat namelijk letterlijk onder ‘Adverse Reactions’:

“Adverse Reactions in Clinical Trials following the Pfizer-BioNTech COVID-19 Vaccine that have been reported in clinical trials include injection site pain, fatigue, headache, muscle pain, chills, joint pain, fever, injection site swelling, injection site redness, nausea, malaise, and lymphadenopathy (see Full EUA Prescribing Information). Adverse Reactions in Post Authorization Experience Severe allergic reactions, including anaphylaxis, and other hypersensitivity reactions (e.g., rash, pruritus, urticaria, angioedema), diarrhea, vomiting, and pain in extremity (arm) have been reported following administration of the Pfizer-BioNTech COVID-19 Vaccine outside of clinical trials. Myocarditis and pericarditis have been reported following administration of the Pfizer-BioNTech COVID-19 Vaccine outside of clinical trials. Additional adverse reactions, some of which may be serious, may become apparent with more widespread use of the Pfizer-BioNTech COVID-19 Vaccine.”

Heeft iemand in Nederland deze ellende ooit gehoord van Rutte of de RIVM? Ik dacht het niet.

Op de pagina’s 9 & 10 gaat e.e.a. als volgt verder:
mandatory requirements for pfizer-biontech covid-19 vaccine administration under emergency use authorization. In order to mitigate the risks of using this unapproved product under EUA and to optimize the potential benefit of Pfizer-BioNTech COVID-19 Vaccine, the following items are required. Use of unapproved Pfizer-BioNTech COVID-19 Vaccine for active immunization to prevent COVID-19 under this EUA is limited to the following (all requirements must be met):

1. Pfizer-BioNTech COVID-19 Vaccine is authorized for use in individuals 12 years of age and older.

2. The vaccination provider must communicate to the individual receiving the Pfizer-BioNTech COVID-19 Vaccine or their caregiver, information consistent with the “Fact Sheet for Recipients and Caregivers” prior to the individual receiving Pfizer-BioNTech COVID-19 Vaccine.

3. The vaccination provider must include vaccination information in the state/local jurisdiction’s Immunization Information System (IIS) or other designated system.

Revised: 25 June 2021 10 4. The vaccination provider is responsible for mandatory reporting of the following to the Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS): • vaccine administration errors whether or not associated with an adverse event, • serious adverse events* (irrespective of attribution to vaccination), • cases of Multisystem Inflammatory Syndrome (MIS) in adults and children, and • cases of COVID-19 that result in hospitalization or death.

“Alleen in de bananenrepubliek
Nederland is deze gifmengerij
wettelijk goedgekeurd”

Covid vaccins zijn, terecht, nooit goedgekeurd – behalve door de premier van Nederland – maar overal slechts toegestaan voor ‘emergency use’ en veroorzaken symptomatische ziektes. Voorgaande pogingen om een coronavirus vaccin te ontwikkelen voor SARS, MERS, Dengue en Zika liepen stuk voor stuk op mislukkingen uit en verminderden slechts het immuunsysteem van testdieren. Toen mensen ziek werden van SARS-CoV-2, copiëerden wetenschappers de ‘suspected causative agent’ – een coronavirus ‘spike protein’ met de specifiek in Wuhan ontwikkelde ‘enhanced gain-of-function’ eigenschappen. Dit onding werd overhaast beschikbaar gesteld als het vermaledijde mRNA product, dat na injectie de normale genetische instructies van de geïnfecteerde cellen gaat subverteren… Die door het vaccin ‘verziekte’ cellen gaan over tot productie van ‘spike proteinen’ aan de celoppervlakte die het lichaam ertoe brengen zichzelf te besmetten met SARS-CoV-2, reden waarom het Godsonmogelijk is dat Covid vaccins ons ooit gezond zouden kunnen maken.

Afb: DES Daughter / Flickr

De vervalste ‘Big Farma studies’ en data kijken slechts naar de schone schijn van de RRR in symptomatische gevallen van Covid 19 in een klein groepje mensen, maar niet naar essentiële preventie van SARS-CoV-2 infectie, transmissie, hospitalisatie, dood of zelfs minder schadelijkle symptomen. Ironisch genoeg tonen clinische onderzoeken aan dat deze zogenaamde ‘vaccins’ doelbewust zeer ernstige symptomatische ziekten veroorzaken in de vorm van systemische ontstekingen, flauwvallen, diarree, overgeven, (dodelijke) hartaandoeningen als myocarditis en pericarditis, bell’s palsy, Guillain Barres syndroom en hypersensitieve reacties (huiduitslag, pruritus, urticaria, angioedema). De meerderheid der gevaccineerden krijgen zware koorts, rillingen, hoofdpijn en pijn die medisch behandeld moet worden. (Zie het artikel ‘zal Eric Clapton ooit weer gitaar spelen?’)

Gelooft u het of niet, maar de propaganda van Rutte & Co en de fabrikanten verhult dat de ware efficiëntie der vaccins rond een stuitende 1% ligt, maar de studies van Pfizer-BioNTech waren erop toegesneden, via de mathematische manipulatie van RRR en ARR, om een illusoire 95 % efficiëntie te laten zien en Moderna was content met 94%. Met persoonlijke condities als immuun systeem, vitamine D niveau, onderliggende ontstekingen en specifieke, aan landen gebonden condities,werd geen rekening gehouden in dit statistische bedrog. Winston Churchill’s woorden staan fier overeind: ‘I only believe statistics when I have falsified them myself.’

Het bovenstaande is een bloemlezing uit de wetenschappelijk onderbouwing hiervan volgens Bartjes die u terugvindt onder deze link. Hier nog een slotpassage uit dit rapport die helder aantoont waarom onze gewetenloze globalisten Rutte & Co. zich, mijns inziens, schuldig maken aan strafbare feiten:  “Terwijl de RRR slechts kijkt naar high risk individuals die wellicht kunnen profiteren van een vaccin, kijkt de ARR naar ‘the whole population’. Pfizer, Moderna en de rest der leidende vaccin fabrikanten negeren ARR omdat dit hun fatale koehandel niet helpt”.

‘In fact, the ARR for Prizer’s vaccine is just .84 percent, trailing Johnson & Johnson’s meager .93 percent and Moderna and AstraZeneca’s 1.2 percent ARR efficacy rates. The ARR is ignored but it is a more important indicator for vaccine effectiveness, which is determined by calculating the number needed to vaccinate to prevent one more case of covid-19.’

De betrokken fabrikanten kregen hun authorisatie voor ‘emergency use’ door te wereld te belazeren en hun trieste ARR data te verstoppen. Wanneer alle leeftijdsgroepen worden bekeken en de gezondheid van het betreffende individu ook is verbeterd, valt de besmettingsgraad. Dat heeft geen ros met valse resultaten van de PCR test van doen, want momenteel is slechts 0.01%  der mensen onder de 40 ziek geworden.

Bartjes doet nog steeds opgeld

Omdat de ‘Absolute Risico Reductie’ voor deze vaccins nooit boven de 1.3 % komt, is er geen enkele mathematische winst te boeken in vaccinatie van de totale bevolking! Het ‘Absolute Risico’ dat overwonnen moet worden ligt nu eenmaal lager dan de potentiële winst der vaccinaties, daarom is deze achterbakse, bedrieglijke poging om iedereen te vaccineren het meest destructieve, frauduleuze medische experiment in de moderne geschiedenis.‘Money speaks’, mensenlevens tellen niet.

‘Elk land krijgt de regering die het verdient’, maar verdienen wij ècht zo’n premier?


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
koddebeier
1 jaar geleden

De Nederlanders zijn een schapenvolk geworden, angstig en snel hun prikje halen, ja, we willen op vakantie……..en daar zetten ze hun gezondheid en leven voor op spel….zonder na te denken over de gevolgen geloven ze hun “leiders” een beroeps leugenaar en een gesjeesde schoolmeester.
Een volk om misselijk van te worden !!!

r dunki
1 jaar geleden

P.S:

De C.D.C., de fascistische Amerikaanse evenknie van ons O.M.T., probeert nu het land wéér eens in maskers en lockdown te krijgen! Omdat dit voortkomt uit de pure hufterigheid van de CDC – met name hun linkse warhoofd Rochelle Walensky bijgenaamd ‘dr. Hot Mess’- is het sneu te zien hoe inept zij is in andere disciplines dan stampvoeten en andersdenkenden voor rotte vis uitmaken. Maar voor een lockdown kan haar ‘wetenschappelijke verklaring’ niet uitblijven, dus zij begeeft zich op héél glad ijs door – net als met de ‘hockeystick-fraude’ in hun klimaatleugens – cijfers te vervalsen in de veronderstelling dat iedereen net zo achterlijk is als zij zelf.

‘Dr.Hot Mess’ voelt nattigheid, dus weigert categorisch haar berekeningen voor de nieuwste paniekzaaierij voor haar nieuwe masker-mandaat te tonen. Laten wij uitgaan van 161 miljoen gevaccineerden in de USA per 19 juli, waarvan 5.914 ondanks vaccinatie ziek werden en voor behandeling opgenomen, terwijl 1.141 daarvan overleden zijn aan Covid 19. Oh ja, van die 5.914 was 74% al boven de 65 jaar… Als kers op haar fascistische taart weigert ‘Hot Mess’ook al te tellen hoeveel eerder gevaccineerden de Delta variant hebben opgelopen maar niet eens zijn opgenomen omdat zij er niets of nauwelijks iets van merken.

Zij wil zelfs niet bijhouden hoeveel gevaccineerden alsnog besmet raakten, daarom meld ik u dat 1.141 doden op 16 miljoen gevaccineerden het minuscule cijfer van 0,00071 % bedraagt, waaronder 74% kwetsbare ouderen.

‘Hot Mess’ en de ‘fakenews media’ maken maximaal lawaai over ‘breakthrough’ cijfers van 0,00071% alsof hun leven ervan afhangt, net als Rutte en zijn OMT. Zij vinden dit lachertje een prima aanleiding om hun linkse tyrannie weer op te pakken met smerige mondmaskers. Ook zwengelen zij de discussie over een nieuwe lockdown vast aan terwijl niet gevaccineerden uiteraard de volle laag krijgen, hoewel zij niemand bedreigen, alsof zij builenpest verspreiden… Een snufje racisme wordt ook door hun fantasietjes gesprenkeld.
Die propaganda gaat er prima in bij de achterlijke goegemeente en nu maar wachten wanneer onze ‘Hot Mess Hugo’ dit in de gaten krijgt…

 

r dunki
1 jaar geleden

in de passage over ‘de inhoud van de frikandel’ is iets fout gegaan met de link naar de Pfizer documentatie. Voor geïnetresseerden alsnog:
https://labeling.pfizer.com/ShowLabeling.aspx?id=14471&format=pdf