De staatsgreep waar niemand over vertelt

Zowel in de USA als in Nederland kregen artsen vorig jaar de instructie om coronapatiënten niet meer te behandelen met Ivermectine en Hydroxychloroquine. Hier te lande ging die rampzalige instructie uit van ‘Hugo, de man met de plank voor zijn kop’ in zijn rol als ’afnemer’ in de wurgcontracten met o.a. Pfizer die dit – volstrekt illegaal – bedongen hadden. Het Burgerlijk Wetboek maakt overeenkomsten met dergelijke onwettige intenties op voorhand nietig, maar kennelijk heeft de ambtelijke top van VWS nèt zo weinig gezond verstand als Hugo.

Op de keper beschouwd heeft hij in zijn overmoed artsen bedreigd met verlies van hun licentie als zij hun patiënten in leven zouden houden met bewezen, werkzame medicamenten. Veel van die stakkers zijn inmiddels waarschijnlijk, dankzij Hugo, om het leven gekomen! Hoe het ook zij, onze pedante schoolmeester is, willens en wetens, instrumenteel geweest in de dood van coronapatiënten die wellicht nu nog geleefd zouden hebben zonder zijn terrorisme-campagne tegen bonafide huisartsen en hun doodzieke patiënten.

Is het nu gepast om te spelen met de gedachte van ‘dood door schuld’ en een mogelijke civiele- èn strafklacht van de collectieve nabestaanden, of zit er wellicht nog wat zwaarders in Hugo’s vat? Wie weet, maar hoe typisch voor dit land vol makke schapen dat het geen processen regent tegen deze malafide beunhaas terwijl een onschuldig vonnis tegen Rutte’s avondklok al met zoveel gerechtelijke ‘overkill’ door de D66 kliek ‘stante pede’ om zeep wordt geholpen.

De vaccinatie chantage

Kort geleden stond in  themedicalrebel een rapport over de gevaren van coronavaccinatie nadat vier jonge, kerngezonde British Airways piloten overleden waren aan trombose nadat zij toegegeven hadden aan de obligate vaccinatieoproep van hun werkgever. Zoals ook de topschaatser Kjelt Nuis werd getroffen door de hartontsteking ’myocarditis’ na inenting met het mRNA vaccin.

De waanzinnige psychologische hype om iedereen te vaccineren probeert nu ook ouders onder druk te zetten om hun kinderen als proefkonijnen aan de gevaarlijke experimenten van Bill Gates en zijn hulpjes Mark Rutte en Hugo de Jonge te onderwerpen. De Amerikaanse cardioloog Dr. Peter McCullough zei dat zijn collegae, die zelfs zwangere vrouwen willen vaccineren, ‘als in trance lijken te verkeren, bijna gehypnotiseerd’. Zijn vrouwelijke collega Dr. Merritt vertelde hoe hoog getrainde medische laboranten hersenbeschadigd leken of door een hogere macht geïnstrueerd om de zaak te bedonderen met de PCR tests, een samenzwering in haar woorden.


Het vaccinatie complot

De ‘New York Times bestselling’ auteur Robert F. Kennedy Jr. schreef over Anthony Fauci, de directeur van het ‘ National Institute of Allergy and Infectious Diseases’ (NIAID) in zijn onthullende boek ‘The Real Anthony Fauci,’ die hij beschreef als de J. Edgar Hoover van de gezondheidssector wegens zijn ‘eeuwigdurende presentie’. Die maakt hem tot de meest invloedrijke man in die sector die er niet voor terugschrok om gehele economieën te wurgen, landen en bedrijven het faillissement in te jagen, de grootste nivellering van welvaart te realiseren en onze vrijheid af te nemen met behulp van een federaal budget van $ 7,6 miljard waaronder $ 1,6 miljard van het Pentagon voor het maken van biowapens. Daarmee is deze intrigant instrumenteel geweest in de ontwikkeling van het Covid-19 virus in Wuhan, dat zich met diezelfde tak van sport bezig houdt.

Kennedy meldde ook dat de psychopaat Bill Gates Fauci uitnodigde om een ‘vaccine partnership’ op te tuigen met het doel ‘to essentially take control of the $60 billion industry with no limitations on its exploding growth.’ Tijdens de daaropvolgende 20 jaar hebben Gates en Fauci een ongelooflijke infrastructuur opgebouwd waarmee zij wereldwijd alles controleren dat met vaccins te maken heeft. Dat het Covid-19 virus al in Wuhan in handen van deze twee psychopaten viel leidt tot bange vermoedens over de ware toedracht van de corona-epidemie, waarvan hun bondgenoot Soros ook al (véél te) lang van tevoren over de hoed en de rand wist te vertellen.

Vaccinatie-kritiek maakt vogelvrij

Wat de globalisten uitvreten heeft niets te maken met ’science’, want dan was deze hype over hun epidemie niet of nauwelijks van de grond gekomen, maar meer en meer mensen krijgen door uit welke hoek het verbod in 2020 kwam op goedwerkende medische verzorging, op ‘cancelling’ van objectieve artsen die niet meedoen aan deze ’coup d’ètat’, om niet te spreken over de recente, min of meer simultane, moorden op drie presidenten die niets zagen in Corona vaccinaties en de huidige vaccinatie psychose. 

“Genocide en manipulatie
van onze genetische
codes met mRNA gif”

Er zit een véél grotere agenda achter de wereldwijde vaccinatiecampagnes die probeert met mRNA spuiten met ‘spike protein’ onze genetische code te veranderen, resulterend in miljoenen sterfgevallen en miskramen. Fauci was al in de jaren ’80 dezelfde leugenachtige acteur met de HIV paniek als nu met zijn nieuwe coronaspeeltje, en het scenario blijft ongewijzigd!

Mark Rutte riep in de 2e Kamer, toen hij door FvD met zijn eigen leugens geconfronteerd werd, dat er sprake was van ‘complottheorieën’, en aanvankelijk deed de MSM zijn uiterste best om Fauci’s duistererol in de coronacrisis, met name de financiering van het lab in Wuhan, te verhullen. Maar de bewijzen stapelden zich dermate snel op dat de MSM – zelfs Washington Post en New York Times – snel op hun schreden moesten terugkomen en nu ijverig mee doen aan het onderzoek naar de rol van deze smeerlap in ‘zijn eigen’ corona-epidemie. Typisch is dat deze lafaards ook al hun oude, pro Fauci, artikelen aan het aanpassen of verwijderen zijn… Te laat, want dankzij hun hysterische leugens hebben miljoenen goedgelovigen zich laten inenten en zitten nu met angst en beven te wachten hoe lang de honderden bijwerkingen op zich laten wachten en wat hen dan te wachten staat.

Bijltjesdag

De sinistere psychopaat Gates heeft al jaren van de daken geschreeuwd dat de wereld een paar miljard mensen aan overbevolking kwijt moet en hij lijkt daar al aardig in te slagen… Let wel, deze smeerlap heeft in het recente verleden in India en minstens twee Afrikaanse landen, met hulp van ‘zijn’ WHO, honderdduizenden kinderen en vrouwen ongestraft vermoord, verminkt of gesteriliseerd. Zolang Biden aan het bewind is blijven moordenaars als Gates en Fauci ongestraft, want ‘seniele Joe’ is hun kneedbare, niets vermoedende stroman in dit complot. Het morbide duo Mark Rutte en Hugo de Jonge zijn slechts hun ‘nuttige idioten’ in deze niet meer zo héél stille ‘coup d’ ètat’ maar hopelijk ontgaan zij hun gerechte straf niet voor alle ellende die zij veroorzaken!

Blijft u vooral de stippen met elkaar verbinden dan worden deze grote lijnen snel zichtbaar.  


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
koddebeier
2 jaren geleden

Het wordt tijd dat de guillotine’s weer worden opgesteld en de globalistische leiders,elite en hun handlangers massaal onthoofd worden !!

r dunki
2 jaren geleden

Is het niet absoluut stuitend dat Mark Rutte al in april vorig jaar de komende EU vaccin-deal besprak met de echtgenote van de reïncarnatie van Josef Mengele, de psycho Bill Gates?
Dit terwijl niemand in Den Haag op de hoogte was, noch in de uitvoerende noch in de wetgevende kant van ons bestuursapparaat!

De loyaliteit van de achterbakse Mark Rutte ligt niet bij Nederland maar bij globalistische moordenaars als Bill Gates en zelfs diens familie!
Hopelijk gaat van Haga er nu met de vlammenwerper in, want dit is niets anders dan puur landverraad van deze miesche impersonatie van een eerste minister…

A.R. Girbes sr
2 jaren geleden

“De sinistere psychopaat Gates heeft al jaren van de daken geschreeuwd dat de wereld een paar miljard mensen aan overbevolking kwijt moet en hij lijkt daar al aardig in te slagen… Let wel, deze smeerlap heeft in het recente verleden in India en minstens twee Afrikaanse landen, met hulp van ‘zijn’ WHO, honderdduizenden kinderen en vrouwen ongestraft vermoord, verminkt of gesteriliseerd. Zolang Biden aan het bewind is blijven moordenaars als Gates en Fauci ongestraft, want ‘seniele Joe’ is hun kneedbare, niets vermoedende stroman in dit complot. Het morbide duo Mark Rutte en Hugo de Jonge zijn slechts hun ‘nuttige idioten’ in deze niet meer zo héél stille ‘coup d’ ètat’ maar hopelijk ontgaan zij hun gerechte straf niet voor alle ellende die zij veroorzaken!”” Aldus de heer Dunki.

Het is voor mij ” even slikken” toen ik het bovenstaande las.
De genoemde ” nuttige idioten, en de sinistere psychopaat, Gates, blijken dus ” grote misdadigers te zijn?
Nu, geheel onbekend is het niet, omdat velen met hetzelfde verhaal” met daarin dezelfde portée” op de “proppen komen”.
En, mijn conclusie, dat ik Mark Rutte een “pseudoloog en psychopaat” vind, is voor mij, met het bovenstaande, nog eens bevestigd.
Het is toch zéér droevig gesteld, dat we in “Sta-Pal” de onverbiddelijkheid van de waanzin moeten gebruiken om ons “grote ongenoegen” te laten blijken en daarbij “ongebruikelijke” bewoordingen poneren als een uiting van frustratie.
“We” zijn dus aangeland in de situatie dat “we” met de rug tegen de muur van bestuurlijke onwil zitten opgescheept en er niets tegen kunnen doen.
Ik zal de video van ” Café Weltschmertz” waarin Mr Gideon van Meijeren, FvD, op briljante wijze uitlegt, hoe het nu in politiek ~Nederland echt zit met de democratie én de gevaren van een ” verkapte dictatuur” nu in Nederland zijn intrede doet, als bijlage inbrengen.

Nederland is géén democratie – Erik van der Horst met Gideon van Meijeren – YouTube

koddebeier
2 jaren geleden

Het wordt de hoogste tijd dat dit zooitje eindigt voor een tribunaal !!
Met hopelijk de doodstraf in het vooruitzicht !!